Škrtost kao uzrok propasti


Шкртост као узрок пропасти


-Жао им туђег-



(Допуна уз остале лекције за чланове Братства "Срб и ја" и опште информисање читалаца Златног Билтена и Команде-540)

Када дајемо милостињу, када неком нешто поклонимо не чинимо то а да нам буде жао – не поклањамо своје већ Божије, Он нам је дао све што имамо и када у име Његово дајемо, Он учини да нам се надокнади и увећа оно што смо дали.... јесте, и то знају неки од Срба, али их је мало и све мање. Остали народи и њихове државе, који се рачунају, ко зна због чега, у важне народе и државе, не верују у Бога па ни у ову тезу нашег живота, везано за новац, поклањање, милостињу и остало што нас одваја од других створења на Земљи.

Они који не верују у Бога, покушавају све сами, то није могуће, полако губе, сиромаше, налазе разлоге у околности да нису довољно штедели, па се определе за ШКРТОСТ у сваком погледу - штедња је врлина а шкртост велика мана - никоме ништа не дају, а стално очекује да им се у њихове сасуде (судове-новчанике) улива све – од здравља, среће и благостања, које се код таквих искључиво мери по броју цифара на папиру који говори о салду њиховог рачуна у некој «првокласној» банци – све као да такве банке постоје.

И Бог одустане од намере да им долива, јер је очигледно да нема где – стисли, зашили, залили воском, закопали, ставили у свој или банчин сеф, закопали под свињско ђубре па све ставили под видео надзор.... и полако постану робови, све гледајући у екране са сликама са видео камере и уместо да у томе уживају, буду робови!

И када се то рашири на целе фамилије, вароши и градове онда се говори о епидемији Шкртости која убија, јер Бог дигне руке од таквих народа, пропадну њихове државе, а Он учини да се оно што је њима доливано сада прелије неким другим народима.
Пример: Више од 20 година они народи који су живели од нафте и гаса, не радећи ништа друго, живећи врло лепо на уштрб уцена по основу цена за свој гас и нафту, одједном уочавају да им је новца, опет, мало!
Траже узроке, уводе још драстичније мере штедње свега и свачега, опорезују становнике, прописују им потрошњу електричне енергије по нормалним ценама и преко тога по много вишим.... забринути до недавно охоли министри финансија и председници таквих држава, сада забринути, понизни пред оним које до јуче нису примећивали, позивају на јединство нације, на патриотизам, на штедњу, све тражећи узроке своје пропасти на погрешним  местима. А он је: Шкртост, бахатост, уцењивање оним што им је Бог подарио за кратка времена да би их гледао какви ће тада бити.

Пропале су све економије држава и народа које су нас (Србе и Србију) у последњих 100 година, уцењивале на различите начине, нападале, вршиле геноцид над нама на сваких 20 година.

Пропале се економије тзв. «Великих», јер по чему се та величина рачуна?
Америка, Русија, Немачка која се назвала ЕУ, Кина, Индија, Бразил, Јужна Африка, Јапан, Турска – Аустралија је у проблему, али је по страни, јер на «својој» територији, односно на тој Енглеској територији се налази  највећа база њене, Енглеске војске – под именом Америчке војске.

Мој познаник који ме  последњих 15 година обилази повремено, кад он процени да је потребно, кога сам на крају, пре две-три године, назвао «Монахом без манастира», говори ми о свему овоме већ дуго, говори ми  о наставку њихове пропасти, појединачно за државе и народе, чак и за поједине личности које би да се зацаре у неким државама, које би све саме да остваре, наравно, говори ми и овим мучењацима који су сада на челу Србије.... ја део тога уносим у наслове које вама, читаоцима Златног Билтена и Команде-540, чиним доступним – али, увек водећи рачуна о околности шта могу, а шта не могу да објавим.
Пре 11 дана сам објавио «Тарифник за Обавештајне службе» - једноставно сам одредио цифру који ови који пропадају због шкртости, морају да ми плате да бих са њима разговарао и дао им одговоре на њихова питања, знајући да ће их ШКРТОСТ - болест због које пропадају, спречити да ми се јаве.

Мени новац не треба, имам га савим довољно, као и свега другог, али сам их ставио на тиху ватру, хтели би да дознају, али не би да плате.
Само се један мој познаник у том периоду одважио да ме зове «на чај», заправо  на разговор и размену информација – а будући да се стално креће у друштву сарадника различитих обавештајних служби, условио сам му «пијење чаја» његовим опредељењем за тарифу која је одређена служби за коју би да прикупи неке информације из тог нашег разговора и наравно, муњевито је одговорио да он нема никакве контакте са таквим људима, да се он држи само своје струке, да је тако васпитаван од малена и тиме су његови позиви учињени блокираним, све док се не определе да плате!

Ова моја понуда је било врло неуобичајена, отворена, почели су припадници америчке авијације да ми достављају своје опаске, анонимно, а ја анонимно бришем, али је узбуна међу шкртима: Читаност од стране америчке обавештајне службе из различитих делова света, као: Аустралија, Немачка, Швајцарска, Грузија, Украјина, Црна Гора, Македонија, Бугарска, Пољска, Аустрија, повећава се из дана у дан по основу чега се лако могу извући закључци шта би их могло интересовати и због чега из тих пунктова.

Али: Њима је жао новца, они су због новца ушли у непосредан сукоб са самим Богом, нападају једино преостало Божије Имање – Србију, претворили се у шкрте народе и државе и пропаст им је гарантована. У роковима који су им већ назначавани.

Код нас: Тзв. «тајкуни» - уствари транзитни пљачкаши и криминалци одевени у државне тоге, са титулама и чиновима, били много зинули, као када кит нападне на ратни брод, па буде исечен и усмрћен – ови  се задавили гутајући халапљиво и без мере и сада се воде политичко-судске кампање за измену власништва над имовином оних који су се задавили – тајкуни-криминалци се враћају на оно што су били, уз уобичајена понижења и сликања са лисицама на рукама, и свим оним што чека после извесног, не дугог, времена, оне који то сада њима чине, тај круг се завртео и он се неће заустављати све док тај ваљак ШКРТОСТИ и ГРАМЗИВОСТИ не поравна све што је штрчало по основу пљачке, преваре и овакве политике!

Више нећу писати наслове у које бих уградио информације које повремено добијам од мог «Монаха без манастира» – целовите информације ће добијати само чланови Братства «Срб и ја» организованом у оквиру «Команде-540» јер ће они после 21.11.2013.г. – Дан Команданта те Команде, предузимати много конкретних мера на свом пољу деловања у оквиру остварења коначног задатка – ненасилног преузимања власти у Србији! Ко буде памтио ово и пажљиво гледао и сам ће видети.

Нећу више шкртима ништа бесплатно давати, играћу по њиховим правилима и нека их овако, нека се крчкају, да се определе да плате не могу, да добију овако преко наслове не могу, да се спасавају самостално без да се ослоне на Бога не могу. Три пута «Не могу!».

Значи: Све иде својим  током, све је запечаћено у 17. фебруара 2008.г. 
http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/11/grupa-srbih-888.html.

Богородице, срећан Ти рођендан!

Србија Драгољуб Татомировић,
Заставник Братства "Срб и ја"

Постављено на Малу Госпојину 7522. (2013).г. 
у 15,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh