Pokrštavanje - recept izdaje!



Покршатавање


-Рецепт издаје-





-Изненада, мада је било најава, србски цар Александар Вучић је на Крстовдан, 27.9.2016.г. доживео своју Прву смрт…. У међувремену и ускоро он ће, по Небеским правилима, сачекати ону Другу, Праву и Последњу смрт-

vucic-fukara
Ја и  мој друг Били, то је онај који је 1999.г. хтео да
убије моју маму Ангелину у РТВ Србије - сада смо
другови јер сам се ја покрстио!!

Свака предаја је завршетак сукоба двојства личности насталог из различитих разлога.

Претежни разлози су немогућност или нехтење душе да се носи са обавезама које јој налаже дух којим је одређена душа снабдевена, који управља том душом, односно који преко душе управља телом неког човека, које је у својој суштини стан и носач душе и духа, који утројени чине неког нама познатог и видљивог човека.

Одбијањем душе да поступа по налозима духа је Преокрет, Покрштавање и Издаја човека који носи побуњену душу и њен дух који је изгубио команду над душом.

До оваквог радикалног Преокрета доводе два основна разлога:


*Разлози из Духовне области;


*Разлози из Материјалне области.
___________________

Видети враћени наслов од пре 40 дана:
http://komanda-540.blogspot.rs/2016/08/rusiti-ili-popraviti.html
___________________________

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=160

2 comments:

Анониман,  30. септембар 2016. 21:43  

Ово су сигурно и без дилеме, како рекосте, разлози из Материјалне области.
Јасно је зашто је издао.
Само се питам да ли је издао или је од почетка играо са сотоном.
Поздрав аутору сајта.
Милош Милошевић.

Анониман,  6. октобар 2016. 00:49  

Поздрав браћи из Команде и СРБИХ, мене занима да ли они могу некако да утичу на ове луде(ав), да нас заобиђе ово зло које се спрема, које пролази кроз Србију? Па знате како је нама грађанима, посебно мушкарцима, који читамо шта се све догађа ових последњих недеља. Да се овима омогући сигуран одлазак из Србије, да се на границама постави и ограда и војска.
А ове дегенерике и содомисте и не желим да коментаришем, што протестују са овима које су довукли и вређају нас нормалне, надам се да ће ти издајници и болесници бити кажњени онако како заслужују. Брате Драгољубе, намножило се све и свашта, све се открило, показали своје лице, НЕ МОЖЕ ЧОВЕК ВИШЕ ОВО ДА ТРПИ, мора да се чисти!!!
Некад је човек могао да се брани од стране инвазије, сад све нека људска права, а још и многима испрали мозак да кад хоћеш да их заштитиш лупају ти неке етикете, знате које.
Прети финансијски слом, биће хаос, анархија, гладни, само горе може да буде ако ови остану овде...народ разоружан како да се брани. Ја се надам да ће обичан народ, родољуби да натерају ове, а не белесветска голог**ија и ови поремећени и аутошовинисти, да предају власт људима који ће да доведу Србију у ред!
Нека нам БОГ помогне.

Србија, Стефан Димитријевић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh