Pucnjava-signal i pozdrav!


Пуцњава – сигнал и поздрав!
-Поздрав нашем Богу Србу-

Веза:
http://komanda-540.blogspot.rs/2013/07/prva-dobijena-bitka-bratstva-srb-i-ja.html 

После 3,5 године од прве добијене битке у маленој србијанској варошици ваљевској Мионици, ноћас је означен преокрет у рату који се води – Србија је победила!
У тој првој добијеној битки, Мионичани су скупили храброст да не оду на прославу годишњице свог Војводе Живојина Мишића, о којем је тада по задатку оде певала Милошевићева десна рука и важан гласноговорник, Славица Дејановић, а ноћас……

Многи не воле Нови Београд, разликује се од осталих брдских делова Београда, не личи на брђанске варошице из којих су многи становници некада дошли,  има равне и широке улице и полако постаје главни део Београда у сваком погледу, чак и навијачи спортских клубова морају у Нови Београд када је нека важна утакмица…, чувени стамбени Блок 45 у Новом Београду је база за све србијанске владаре, од Милошевића до Вучића.
Чак се и Томислав Николић, некако уз саму реку скућио наспрам тог владарског блока – изградио илегално лепу  викендицу/дачу, коју његов кум Шешељ намерава да сруши, одакле сања да буде као Милошевић или Вучић….. али  му не иде, мада је изјавио да је као владар безгрешан, скоро као Исус Христос!

Али ноћас је вредело бити у Новом Београду!

После 73 године тешког терета који су на Србе набацили побуњеници који су 1941.г. започели ситне терористичке активности, сада називане различитим славодобитним именима, по моделу оних на које су се угледали у сваком погледу, свргнули легитимне власти и забранили краљу да се врати у земљу, па 1944.г. они сели на празан краљевски трон, са којег никако да добровољно оду у заборав који их свакако чека.

И данас многи пензионисани полицајци сањају дане када им је сваке године у ноћи 13/14 јануар био службени задатак да чувају прекидач којим се гасило светло у поноћ чиме се једино у време комуниста смела обележити Нова година, која се назива Србском! 
Пре тога су надлежне инспекције контролисале рад кафана, а милиција их затварала због нарушавања ЈРМ (Јавни ред и мир) – тотална контрола возача на алкохол се подразумева у тој ноћи, дежурале су судије за прекршаје, биле су то ноћи својеврсних узбуна а заправо показивања страха комуниста да ће их неки народни ветар одувати, па су живели у страху, вазда на опрезу и са руком на револверу. 

Милошевић је у јединице милиције увео топове малог калибра, а сада Вучић Народну милицију снабдева оклопним борбеном возилима. Све већи страх, све опремљенија милиција – ех када би се страх могао растеривати милицијом и борбеним возилима!

Ноћас је са Срба спао тешки оков у који су уковани давних векова, од Немањића до ових садашњих најдемократскијих са милицијом у тенковима на точковима.

Срби су своје судбинске окове носили ћутом, уз повремен уздисаје и чекали…… да ослаби снага оних који су са црвеним петокракама на челима и пушкама у рукама забранили много што-шта што се нас Срба тиче, па и Наш Календар и Нашу Нову годину. Комунисти су покушали да нашу СРБСКУ Нову годину избришу! И чинило се као да је то завршена ствар.

И ево док ово пишем, као да је Нови Београд у правом рату – пуцају петарде, топовски удари, пиштољи, револвери, неки проверавају да ли су им исправни аутомати и понеки бацач нечега што се јако чује…

Ноћас је прослављен долазак НАШЕ! 

Не Православне, не Црквене и не Јулијанске Нове године, већ само НАШЕ СРБСКЕ!

Она од пре две недеље се само некако шуњала око нас, власти организовале уличне концерте, осветлили и окитили град, али пуцњаву нису могли да нареде нити да имитирају - све је прошло тихо, у чекању НАШЕ!

Чак је и дан рођења нашег Ристе Сарабејца – Ристе Србина, прозваног Исусом Христом, прошао без пуцњаве, јер Срби никоме не морају да доказују да воле Ристу Сарабејца, јер је Он наш.

Ноћашња новогодишња пуцњава је заправо био знак да се вентил којим је осећање Срба да су Срби, био зачепљен, отчепљен, знак да су се Срби опет присетили себе и од ове године, која је и Година Расплета на глобалном плану, више не морамо да ћутимо и трпимо! Било кога!

Ми више нећемо ратовати.

Наш Господ Срб и наш Риста су учинили што је потребно: 
Падају злочиначка Турска у рату у планинама Сирије, како би се тај рат потом пренео у саму Турску, пада и нова Аустроугарска маскирана као Немачка Европска унија, она пада од страха од нереда, од страха од сиромаштва које јој куца на врата, пада држава слугу Палих Анђела, Енглеска, која се повукла на своје изоловано острво и повлаче и стражаре поред ватрица које су увек остављали у Србији када је по потреби, уз мало дување у ватрицу, одавде кретао рат, дрма се и тресе се и Енглеска Колонија Америка, у којој се не зна кога ће ко послушати – имају два цара у исто време, један би да седне на престо, други би да му не уступи место - у кога ће сада окренути своје злочиначке цеви, а будући да су им војске и полиције састављене од белих и црних војника, даће Бог да и они доживе свој србско-хрватски рат, који тако ажурно надгледају и хушкају једне на друге иако су Срби и Хрвати исти народ различитих религија!

Оно чиме су већ хиљадама година владали Пали Анђели и њихове слуге на Земљи – новац, сада постаје оружје од којег ће погинути!
Помешали су прави-физички  новац са имагинарним који постоји само у њиховим компјутерима, по основу чега су пљачкали цео свет и тим компјутерским низовима нумера доказивали своја права на богатство и пљачку – по истом принципу ће морати признати и НОВО РЕАЛНО стање у компјутерима које ће се рађати после падање тих компјутерских система, којим су у покорности држали цео свет!

Сада ће их поробити, учинити их сиромашним и малим и зависним ти њихови топови-КОМПЈУТЕРИ!

Сада ће им се на наплату поднети немерљиви износи новца исказани на папирићима-државним обвезницама, у хиљадама милијарди долара које су продавали целом свету и тако га пљачкали, јер и у тренутку издавања и продаје тих обвезници нису ни имали намеру да у обрнутом процесу за те обвезнице врате узети новац. Јер тај новац и не постоји! Он је виртуелан, у низовима цифара и бројева у компјутерима-топовима!

Сада ће пљачкаши-дужници  морати да сведу рачуне са Кином, Јапаном, Русијом, Сауди Арабијом, сада ће се видети шта је све и како радила Дајчерија, замаскирана у „Европска унија“, у којој најобичнији радник на монтажној траци у фабрици аутомобила „Мерцедес“ заради за један сат рада више него Србин за 10 сати, а у многобројним ратовима којим су вршили геноцид над Србима они су усвојили вредносне односе Немац:Србин=1:100!

Утовљени Запад не  може да трчи, ради, трпи, ратује, гладује, стрепи…. Спреман је да легне и да се преда!

Али коме они сада требају?!

Коме требају они које њихови злочини прикивају за земљу, они који су измислили гасне коморе за масовна уништења људи, они који су ушли са војском у свако село и сваки град у Србији и у истим оставили своје симболе-ВЕШАЛА?!

Коме требају злочинци који су стигли до Москве и Стаљинграда….

Коме требају они који су Србе називали фашистима па се удружило њих 19 стварних фашистичких држава и 1999.г. напали Србију и бомбама је засипали 77 дана, са 1200 авиона који су налетима бројали по 100-200 авиона, а налетали су на сваких неколико сати, колико им је требало да окаче нове бомбе.

Ти, који сада никоме не требају, који су спремни да легну и предају се, напали су Божији народ и Божије имање – Србе и Србију!

То им је и декодирана шифра узрока пропасти у коју журе. Неумитно и безусловно!

Ноћашњи новогодишњи пуцњи у Србији су пуцњи којим је убијен ЗАПАД, Турска и околне мале земље-слуге које су увек нападале Србију – Хрватска, Бугарска, Румунија, Маџарска, Албанија.

Пуцњи из Србије су пуцњи поздрава Господу који је учинио да са Срба спадну тешки англосаксо-германско-турски окови!

Злочинци, чусте ли те пуцње за НАШУ Нову годину, чусте ли звекет ланаца који спадоше?

Где ћете сада?

Како, са ким и са чим?

Налазите се на нашој земљи, у нашим градовима које сте назвали вашим именима.

Бојите се Срба који су се назвали Русима – и треба да их се бојите, они су наша Србска Војска  и они ће само запосести наше територије на којим сте пробали да се закућите.

Сви ваши путеви су обележени нашом крвљу - ми вас не мрзимо, али вас  и не жалимо!

Наш Бог Срб нам је поручио „Освета је  моја!“ и ми се не мешамо у Његов посао.

Напред Господе!
Плати им по делима њиховим, онако како само Ти знаш!

Хвала ти Господе, Помоћниче наш, који никада не издајеш!
Господе, Твоја Духовна Бела Србска војска на Земљи, у Србији, Ти кличе у свом весељу!

Срећна НАША!

Слава нашем Живом Богу – Србу!

Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права - криминалиста и теозоф
Заставник Организације Команда-540

Постављено 14.1.7525/2017.г. у 14,59 ч.
__________________________________
Снимљено 14.1.2017.г. у 16,22 ч. -  Читају прикривено
Руси и Американци, али су ту и неизбежни Енглези!


6'28"  београд
8'41"  Београд

14'8"  Крањ





Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh