Hitler odlazi, Tito dolazi!



Хитлер одлази, Тито долази!
-И Буда(н) је у игри-

*Информација за чланове Команде-540 и
њеног Братства „Срб и ја“



_________________________

-Постављен важан наслов о ЗЕОЛИТУ као о леку или отрову!  
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/05/lecenje-magnezijum-hloridom.html
_________________________

Симболи владају светом, а не правила и закони“-  Lao Ce 

Догађања у Србији која ће постати препознатљива и видљива у времену од 10-20.4.7527/2018.г. означиће почетак синхронизованих поступања људи сврстаних у више различитих колона…. Ово како би се избегао рат у Србији и поводом Србије, после којег на Земљи више не би било људи. Србија више неће ратовати. Ђаво је учинио што је било потребно пре његовог напуштања Земље пре две године – оставио је овде своје ниже команданте.

Ови постускршњи дани у Србији биће дани уклањања оног који влада Србијом на начин веома сличан начину владања Адолфа Хитлера, чек је много сличности у говорима, у мелодрамским глумама, плакању и усхићењу наизменично поводом истог догађаја, тај симболични Адолф веома воли немачку царицу Ангелу Меркеле, као да јој је син, односно као да је она њему ћерка.

Овај који симболише Хитлера доживеће његову судбину– са понављањем Фарсе „Вучја јама“ из маја 1945.г. коју су режирали Британци, а извели они и савезници - Победници у Другом Светском рату.

Када је склоњен Хитлер на чело Југославије је дошао Јосип Броз Тито. Он је био компензација Србима за оно што им је одузето приликом окончања владавине Деспота Стефана Лазаревића-Високог, челнике Реда Змаја, који је тада симболично означавао Трон Владара света.

Тито је био челник Сионског Приората и симболично је био Владар света, а Југославија је била компензација Србима за некадашње Србско царство-царство под Душаном Силним! Владар света је носио посебан прстен, за који се верује да онај који га носи и стварно влада светом. После Титове смрти тај прстен је дат србској велеиздајничкој породици, Британској Краљевској кући и он се сада налази у поседу садашње британске краљице.
Тај прстен припада члану Сионског приората – Србину, и он ће бити дат у његов посед.

Време од смрти ЈБ Тита, 1980. до ове 2018.г. је време тражења погодне личности у Србији, која би носила прстен Владара света, пробало се са Милошевићем, Коштуницом и све до овог садашњег на челу Србије којем је симболично намењена улога Адолфа Хитлера, за коју је посебно одабран и посебно спреман.

После фарсичног краја садашњег србског цара, Александра Засвенадлежног, главног глумца у Фарси „Вучја јама“, поново се васпоставља Србско царство веома слично, по границама и народима који ће у њему живети, Србском царству из времена Цара Душана Силног! Извесне измене  ће постојати у односу на границе СФР Југославије из времена владавине Тита.

Будуће Србско царство - Балканију, Србију или Рашку, треба да сачињавају територије садашњих балканских држава: Албанија са придодатим делом Косова и Метохије који ће јој припасти после поделе тог подручја, Црна гора, Македонија Бугарска, Румунија, Босна и Херцеговина, Хрватска и Србија. Грчка ће касније бити придодата или ће се са њом као британским поседом успоставити посебни односи, па ће на овај начин Србија у прво време изаћи на два мора, Јадранско и Црно, а потом и на Егејско!

Србији нико ништа не поклања!

Србији се ово не чини због добре воље Енглеза, већ зато што су на то принуђени, принуђени да Србији дају оно што јој одувек припада! Јер су и они, Енглези као и остали, подсечени и падају, па се тај пад можда може ублажити показивањем добрих намера и ове врсте, али им се ништа не верује на реч, чекају се дела свих њих који падају – Турске, Кине, Русије, ЕУ, Америке и Британије.

Процес стварања Балканије је у току и треба ускоро да се окончају све припреме за то. Оперативни извршилац је Суверена масонска ложа „Дација“ из Румуније, која отвара Суверене ложе у свакој од држава будуће Балканије, и све тече под надзором Масонске Дигнити ложе, која је главна по природи ствари јер води родослов свих потомака Ристе Србина, названог Исусом Христом! А они, потомци, владају светом, на начин који  је довео до одузимања многих некадашњих привилегија њиховог далеког претка Ристе. Оних које се тичу привилегија коришћења знања из домена коришћења Енергија и испуњења молби које упућују.
Нико им крв не спори и нико им неће вратити особине моћи које су некада имали, јер су све изокренули и сви се поклонили велеиздајничкој србској породици која је сада британска краљевска породица. Присвојили су неовлашћено и прстен Владара света који припада Србима!

Косово и Метохија ће се по свему судећи поделити по основу мог старог предлога, због те поделе ће бити тужни и Срби и Шиптари, али се тиме у највећој могућој мери испуњава овоземаљска правда и стварају се услови да народи живе у миру једни поред других и да Балканија може да функционише. Овде се нису узимали у обзир ставови тастатура ратника из Србије. Јер они немају појма о ономе шта пишу!

Када се склони Вучић из своје „Вучје јаме“ (мали вук, вучић a има своју јаму коју је назвао Вучјом!),  долази нам Тито…. Наравно овај Нови Тито је наш Нови цар Душан -светом владају симболи а не правила и закони- и он се и световно зове Душан! Има рођеног брата, али је он изабран због имена које носи! Симбол је одлучио да наш нови цар буде Душан, а не његов брат. Јер се Србији враћа Душаново царство!

Наш Нови цар Душан је испред свог имена додао и име које је свом имену додао сваки члан Братства „Срб и ја“, додао је испред свог имена „Србија“ и оно чини саставни део његовог целог имена.

Душан је члан овог Братства у звању члана-саветника. Примљен је по свим правилима и прошао је предвиђени ритуал заклињања и пријема у ову Организацију за ненасилно преузимање власти у Србији, у Команду-540“.
Та Команда је власт преузела у лето 2013.г. у маленој србијанској варошици Мионици, Управни округ Ваљево, на чијем подручју је основана „Команда-540“ и на којем постоје свети лековити водени извори и где се налази и Главни Небески портал који спаја Небо и Земљу! На њеном подручју је започет рат против Хитлера којем су се пре тога без борбе предале све европске државе, а Русија потписала Уговор о ненападању!

Жив је Драгољуб-Дража, умро није!

Симболични садашњи србски цар-Хитлер и лажни србски цар Тито никада нису били на Равној гори! Они знају због чега, ми наслућујемо.

Ово после тога и ово што ће ускоро постати видљиво су само мере за формално преузимање власти у Србији, то иде преко Душана, нашег члана, којег почесто критикујем због његове доброте и душевности која га често много кошта, чиме је Команда-540 већ остварила део својих циљева. 
Остало још само презиђивање Србије, реализацијом Плана „Гаврил“ који је у својој суштини комплетан Агро-план са враћањем заборављених обичаја код Срба, због чега је добијено одговарајуће одобрење и помоћ за његово остварење.

Адолф Хитлер није извршио самоубиство, није убијен и није ухапшен, он је по окончању Фарсе „Вучја јама“ под заштитом Америке наставио да живи у Јужној Америци и тамо је умро својом природном смрћу. Иза њега је остала ћерка Ангела, која још увек влада Немачком – када склоне Вучића као симболичног Хитлера, склања се са власти  и Ангела, Немачка се своди на пројектовану величину силе и моћи, друга европска сила Француска се тера на самоубиство кроз рат у Сир(б)ији и у грађански рат, ЕУ се спрема за свој крај!

Нови Тито ће владати Новом Југославијом, по плану људи, масона, оних који се клањају Луциферу, Душан зна коме се још и како заклео, мораће Душан да носи и Прстен Владара света, онај који је носио Тито и који је сада код британске краљице.

Вучић, симболични Хитлер, је жудео да он буде тај, али он није за то планиран, он је глумац и његова представа је при самом свом крају. Глумећи у својој „Вучјој јами“ користио је за симбол Србије црног вука, због тога се то мења, Душан ће за симбол имати исту животињу, али белу!

У Србији живи човек-реинкарнација брата близанца Ристе Србина, названог Исусом Христом, кога у Светом писму називају Томом Близанцем, док је његово право рођено име Радан. Близанци су Ристо и Радан, од мајке Маре, а Јован Крститељ је њихов брат по оцу и у исто време и брат од тетке Савете, јер су мајка Ристе и Радана, Мар(иј)а, и мајка Јованова, (Јели)Савета, рођене сестре.

Садашња реинкарнација Раданова се зове Слободан, каже да је био свако од оних који су значајни, Буда(н), Мојсије, Илија, а последње чега се сећа је Тома Близанац или Радан, рођен је 4.4.1955.г. и ја сам пре два дана ишао код њега да му пожелим срећан рођендан.

По свим правилима би Прстен Владара света требало њему уручити.

Али… постоји једна велика сметња да се то учини, и због те сметње се одустало од тога, од тога да се реинкарнирани Радан у телу садашњег Слободана устоличи за цара Србије.

Ова трострука комбинација има за циљ да помири непомирљиво и синхронизује веома различито. 
Масони су Луциферови, Душан је Ристин потомак, Слободан-Радан је брат близанац и реинкарнација брата Ристиног, али је у питању околност поседовање моћи!

Душан је добио моћ преко учлањења у Братство „Срб и ја“, масонска организација црпи своју моћ преко свог бога Луцифера, док је Слободан-Радан односно садашњи Слободан остављен без моћи због свог ранијег начина овоземаљског живота. И садашњег! 

Он, Слободан-Радан, још увек није спреман да носи моћ која му припада – показује повелику меру гордости, када сам отишао код њега одмах без икаквих увода ми је рекао: „Говори, што си дошао, како могу да ти помогнем?“ Рекао сам му да сам дошао да га видим после дужег времена, да му пожелим срећан рођендан, а да ми он не треба по било ком основу, да ја лично као и организација чије сам формирање иницирао функционишемо сасвим добро и да нам не треба било чија помоћ, до помоћи нашег Команданта. 

Спустио је тон и дурбин, да би потом питао да ли и он  може да се учлани у Братство „Срб и ја“ одговорио сам му да може ако испуни услове, а главни је да се поклони и закуне у војничку верност, као човек, Светом Арханђелу Михаилу. 

Њему се то не свиђа, али он зна да је то пут преко којег мора прећи уколико жели да му се поврати моћ. Рекао сам му све што је потребно и остао је са „Узми или остави!“

И он нам стварно не треба, овакав какав је иако је пробуђен, снабдевен многим знањима која су углавном бескорисна за овај живот људи на Земљи, неажуран и прилично лењ, са запуштеним физичким телом и условима у којима живи, горд и са презирањем и знања и обичаја већине Срба - он не испуњава услове да нам се придружи, врата су му отворена уз довођење себе у ред по основи напред наведених примедби.

Оволики труд и комбиновање је само велика жеља да се избегне рат који би се могао претворити у крај живота на Земљи. У једном од мојих ранијих, новијих, наслова сам навео „Да ће Балканије бити ако се ми сложимо, и да је неће бити ако се ми не сложимо!“ Ми, значи Братство „Срб и ја“ јер смо ми ти који испаљујемо Србске Ракете-ПГ!

Међу нама су и људи-сензори који су под сталном духовном контролом-све њихове жеље се остварују, па смо донели одлуку да се сви ставимо у стање хибернације до Петровдана, када треба отпочети рад на реализацији Плана „Гаврил“, пошто се пре тога створе неопходни услови. Србија треба да се обнови тако да постане модел обнове свих држава, укључив и Русију.

Наш план је преуређење држава тако да људи почну да дезертирају из Луциферове војске и само такав план би одобрили и за Русију.

Никако се неће пристати на неприродно припајање - не припаја се стабло грани, већ је грана та која се ослања на стабло!

Ми о Русији не водимо рачуна, не занима нас, од 31.10.2015.г. Они су видећи шта им се све догодило од тада, основали Народни Штаб Русије, има ту елемената Организације „Команда-540“, али не и главно, комунисти и атеисти из Русије су опет на чело тог Штаба поставили људе, уместо свеца и то не  може да успе.

Они су иницирали да се и у Србији створи нешто слично, заобилазећи околност да у Србији већ пет година постоји Команда-540, па стварају нов покрет у њој са којим би сарађивали и који би био начин за пријем донација и за инвестиције из Русије. То не може да успе! Ми нисмо сагласни! 

Они могу да сарађују, под одређеним условима, са „Командом-540“ да се идентично организују, да буду њен део и да за команданта прихвате Светог Арханђела Михаила. То они добро знају, то је речено и Душану, али је комунистима тај услов претежак.

Ми нигде не журимо и ми ништа не морамо, сви други и морају и журе! 

Ми чекамо и гледамо.

И срушићемо све што нам се не свиђа, јер нам је дато да чинимо што мислимо да треба, и да за све одговарамо!

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације „Команда-540“ Светом Арханђелу Михаилу!

Свим члановима Команде-540 желим срећан дан Васкрсења Ристе Србина названог Исусом Христом!

Свим мојим читаоцима желим свако добро поводом Дана Васкрсења Ристе Србина, названог Исусом Христом!
____________________________

-Постављен важан наслов о ЗЕОЛИТУ као о леку или отрову!  

http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/05/lecenje-magnezijum-hloridom.html
____________________________

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник „Команде-540“

Постављено 6.4.7527/2018.г. у 13,35 ч.
(Написано и запечаћено на Велики Петак 6.4.7527/2018
у времену од 01,55 до 02,55 ч.)

1 comments:

Ненад 8. април 2018. 12:38  

Христос Воскресе!
Заставнику, члановима Команде 540 и свим читаоцима који прослављају Православни Васкрс нашег Ристе Сарабејца срећни Ускршњи празници.
Србија Ненад Трајковић!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh