Padaju gradovi tvrdi!



Падају градови тврди!

–Поравнавање је у току-
__________________

Можда је као припрема за лакше разумевање овог наслова насталог на основу упамћене приче Монаха без манастира, добро прочитати мој наслов од пре три године који је указао на ово што се сада догађа. Тај наслов је на http://zlatnibilten.blogspot.rs/2012/10/mahanje-laznim-tapijama.html
Драгољуб, 20.9.2015.г.
_______________________________

Ево мене опет, да се не распитују да ли ти спаваш и да ли сам ја уморан, мада је све већ речено, али шта вреди причати и показивати глувима и слепима, онима који су се окренули Оном Другом, њиховом богу, Оном којег ноћу у специјалним процедурама призивају, мученици  једни, не знајући да су и сами мета Онога када га призову, тада Онај бира у кога ће се уселити….

Али и нисам свратио код тебе због њих, они су одавно у власти Оног Другог и они су отписани свакако.

Свратио сам да ти кажем како тече ово што смо покренули за Преображење – ово око кажњавања ЕУ како се назвала Немачка, преко милиона избеглица које су покренуте понашањем оних које је наш Живи Бог ставио на листу за кажњавање.

Сада и сам пореди: Давно, има више  од 30 година навели смо те да купиш ову малу кућу са мање од 30 метара квадратних, знаш да је она изграђена традиционалним србским начином, мешано је дрво и цигла, зидана је између грађе, био си неколико пута у њој дању и ноћу у време земљотреса који су овде на Равној Гори честа појава због онога што се налази испод, па се то понекад помера и намешта, ту је један од оних простора за којим се хиљадама година трага под шифром „Златно Руно“ – и установио си да не треба да излазиш из куће, она је гипка, само се увија, зашкрипи дрвена грађа – костур, па се умири, падне нека црепљика, направи се мала пукотина на зиду, а ти наставиш са сном, видећи да си у безбедном.

Ова твоја кућа је модел Србије - и она је (Србија) наизглед слаба и склона паду, али је она гипка, увија се, шкрипи, некад баш и стење, али нема пропасти, мислим на државу коју чине народ, реке, земља, шуме, нисам никада рекао да је у Србији забетонирана било која власт, власт у Србији траје док јој не истекне време за показивање, за поправни, за окретање ка Добру и ка Богу, када се увиди да она то не чини, створе се услови да она буде промењена.
Добро је говорио онај твој познаник-мафијаш када је упозоравао да се не руши држава већ да се мења власт!

Власт у Србији ће се усталити и постаће пунолетна у више циклуса када Србијом  буду управљали људи-деца, они који ће се играти у дечјој искрености и када се ти који је освоје буду служили најстрашнијим оружјем које постоји - РЕЧЈУ, оним чиме је створена и Земља и све на њој и чиме је створено и Небо и све на њему – када Србијом буду  владали они којим неће бити потребан документ и потпис за сваку ситницу, када буду владали они који ће се држати дате РЕЧИ, Србија ће одахнути.

Њих има, они су на неки начин на окупу, спремни су они, али им се непрекидно прикључују они који сматрају да ће касније да падне тврди град од оног гипког!

Прикључују им се и они које је време прегазило, они који су видели да су њихови тврди градови пали на дашак ветра који је Бог покренуо, јер су све то грађевине од магле које Бог руши благим  поветарцем! 

Сада би они да на рушевинама маглених грађевина које су у своје време били тврди градови, граде исте такве, па се појављују међу оним Србима наоружаним РЕЧЈУ и муте, не што су злонамерни већ што не разумеју, не знају, не верују нашем Живом Богу, а ко год не верује нема помоћи ОНИХ који све виде и све знају и који прискоче у помоћ када добију одобрење за то.

Знам ја да си се уздао у неке разговоре са неким старијим и поштеним људима, знам и да си се трудио да им објасниш, направио си само пукотину на њиховом оклопу, мора се сачекати да се види хоће ли љуштура спасти. То је као када скуваш јаје па га мало разбијеш и спустиш у воду – она полако улази и одваја љуску од онога што се једе, то знају домаћице и тебе је твоја томе научила, а то си сада применио код тих под љуштуром, само стрпљења, љуштура је напукла, убацио си им  оно што ће одвојити љуштуру од ума и срца и ко зна можда ти се ускоро опет јаве за неко објашњење, али не брини - они Срби који су већ наоружани Божијим Оружјем – Речју, све могу и сами, само се тада они неће бавити тим од којих се очекивало разумевање, ни њиховом државом, која је само тврди град!  А пашће најтврђи градови! Ускоро, и један за другим!
Нема два Бога, ни три ни било колико - разликују су само  два страшна Бога - један је наш Живи Бог, прави Бог и Његов противник који придобија своје слуге за своје војнике.

Један наговара људе да граде тврде градове, други их наговара да се играју као деца, да буду дечје искрени и да граде гипке градове који не могу да падну!
Ко  кога хоће, томе и припада!   

Оба бога се боре за људско срце – ко којег бога пусти у своје срце  тај бог му постане гост, а власник тог срца постане његов војник и слуга.

Спремају се власници великих, богатих, тврдих, добро наоружаних тврдих градова, са хиљадама тона злата у подрумима, да се састану и договоре око сопственог спасавања.
Зашто?
Чега се велики и јаки плаше?
Зашто се не састају сиромашни, они чије су државе гипке, које се увијају и шкрипе?

Пашће тврди градови под навалом голоруког, босоногог и полугладног скромног народа, са вером у свом срцу! Они са вером у срцу преузеће тврде градове.

Гипке грађевине и гипки градови неће падати. Зашто? Зато што те њихове гипке грађевине не руши ни благи поветарац ни јаки ветар, јер се оне повијају и смањују снаге удара тих сила, а ови други се супротстављају, такмиче се и пркосе ветровима и поветарцима, а тада се директно боре са Богом, Он онда појача ветар и све падне…. Опште Поравнавање је у току, у наредном, блиском, времену ће се то окончати. 
Велики и јаки молиће мале и слабе, молиће их да их пусте у њихове мале и наизглед слабе али гипке градове, који се не боре са Богом. Ови који су гипки и који се повијају показују спремност да исправе своје грешке, да се покоре Богу, да се не боре против Њега и Он их онда остави на  миру и помаже им, а ове друге третира као своје противнике, а Он не заробљава, Он погоди Небеским Копљем или их предаје свом противнику! 

Тако ти је то – ускоро ће шлепери новца, заправо наштампаних шарених папира који су служили за обману и превару, бити смо то што и јесу – папир, безвредни осим за загревање, а злато ће бити потврда људских глупости  ради обезбеђења за сваки случај – у том  сваком случају ће почети све изнова – конкретно за конкретно, видљиво за видљиво, неопходно за неопходно, поново ће се РЕЧЈУ успоставити Принцип Довољности, послали смо милионе, и још ћемо их довести, ових сиромашних да овом Принципу Довољности поучавају оне из тврдих градова.

Овоме треба поучити и друге србске државе, превасходно Русију, јер је она најтврђи србски град, која ако се не буде повијала има да буде срушена, јер дрхтури на помен новца који би требало да некоме да на поклон, на позајмицу, неком ко није из тврдог града, јер она обичава да у госте иде празних руку…. све очекујући да буде уважавана, вољена, да буде слушана, само што је, тренутно, на великој површини, све не водећи рачуна о одступници, о малој гипкој кућици у којој се може наћи сигуран и миран сан!

Значи: Надгледамо, каналишемо, приказујемо и показујемо, терамо народе да се покажу у самој својој суштини, показујемо ко се којем богу приклонио, да их не жалиш ни ти ни они Срби са Речју, када им се ускоро буде плаћало по заслугама. Одох ја сада, надам се да сам ти колико толико објаснио шта се тренутно догађа са послом који смо започели на Преображење.

И оде мој добри Монах без манастира…. Остадох да ово напишем док не заборавим… Хвала ти мој добри и повремени Посетиоче!

Слава Команданту Небеске Војске, Светом Арханђелу Михајлу!


Драгољуб

Постављено 17.9.2015.г. у 11,30 ч.
__________________
Снимљено 17.9.2015.г. у 17,40 ч. -Застава Немачке 
иза које с крију друге државе-права гужва!
20'6"  -

1 comments:

Анониман,  19. септембар 2015. 10:53  

Данас је црквени празник посвећен СветоАранђелу Михајлу -
Његовим чудима.
Ево, из Акатиста / посебне црквене молитве/ једно од чуда
Команданта Небеске Војске:

Икос 9.

''Говори красноречиваца и разлози филозофа нису у стању да искажу силу твоју, Михаиле Архистратиже, како си ти за једну ноћ погубио сто осамдесет и пет хиљада војника цара Асирског Сенахерима, за казну да више не хули име Господње. Ми пак, поштујући твоју свету ревност за славу Бога истинитог, весело ти кличемо овако:
Радуј се, православних војски непобедиви војводо!
Радуј се, страху и уништење ратних похода зловерника!
Радуј се, праве вере и богопоштовања засадитељу!
Радуј се, душегубних јереси и раскола искоренитељу!
Радуј се, ти који си побожне Макавеје много пута на бојишту укрепио!
Радуј се, ти који и Антиоховог безбожног војводу Илиодора у самом храму порази!
Радуј се, Михаиле, велики Архистратиже, са свима Небеским Силама! ''
Дакле, борба РЕЧИМА, али и борба СИЛОМ НЕБЕСКОГ КОМАНДАНТА НЕБЕСКЕ ВОЈСКЕ.
И као што говори Старац Тадеј:
''ЗА ЦАРА СЛАВЕ,
ЗА ЦАРА НЕБЕСКОГ,
МИ БОРМУ ВОДИМО,
ЗЛО ДА ПОКОРИМО!''

О, Боже мили, подсети и нареди Комаданту Небеске Војске,
да буде овако ''оперативан''у пружању помоћи и СРБИМА, као
што је био ''оперативан'' у односу на асирског цара Сенахерима, и јасно му ставио до знања да се - БОЖИЈА НЕ
МОЖЕ И НЕ СМЕ РУЖИТИ, а СРБИЈА ЈЕ СА ЊЕНИМ НАРОДОМ БОЖИЈЕ ИМАЊЕ, на које нико не може и не сме да подиже силничку пету!!!

Драган Славнић
Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh