Brijanje pred ukop




Бријање пред укоп

-Пацијент на самрти-


Веза: „Не превијај – опериши!“
             http://komanda-540.blogspot.rs/2016/11/bolnicari-sta-cinite.html
 
Обичај пред укоп је бријање и улепшавање мртваца. Када се за неког каже „Ево, бријемо га!“, значи да је несумњиво утврђено присуство смрти.
Државе су исто као и људи - живе, имају своја предсмртна стања, стања смрти и рађања после смрти…. Иста правила важе за појединце али и за државе – правила живота, болести, лечења, смрти и васкрсења кроз ново рођење.

Србија је у предсмртном стању – симптоми:

*На слободи су лица која указују да су Србију опљчакали њени владари;

*На слободи и на функцијама су људи на које се јавно указује као на пљачкаше Србије;

*На дужности су и даље они којим је посао да гоне криминал, а они то не чине.

Србија је доведена у стање бријања пред укоп, јер су њени хирурзи само неуки или и злонамерни болничари који инфицирану рану упорно превијају уместо да је оперишу!

Србија неће бити оперисана ни спашена од оних који њоме владају – Србију ће спасити Вишње силе, преко људи које те силе одаберу. 

Људи које буду одабрала Вишње силе оперисаће и излечиће Србију!

Предукопним бријањем Србије са њеног лица ће се уклонити зло које јој је као маска стављено на лице пре 100 година – када се та ружна маска зла склони, опет ће просијати њено лепо лице каквог се сада сећа мали број живих Срба.

Предукопним бријањем са лица Србије ће се склонити сви они, телом и духом, који су као своју и Србијину маску прихватили ђаволову маску.

Уз Србију ће се спасити и други народи и њихове државе уз услов да се пре тога покају за хиљадугодишња зла чињена Србима и Србији – широм Европе, Азије, Кине, Индије, Африке, али само ко буде хтео! Колико их се спаси – довољно, а ако се нико други осим Србије не спаси – опет довољно. Србија никога не зове, али и не одбија!

После више векова и у самој Србији на власт долазе бербери који ће је припремити за укоп, стварно и ритуално, како би се она после тога поново родила као нова, а стара! Млада и лепа.

Време бријања пред укоп се сасвим примакло. Помозимо берберима и укопницима, како би се родила Нова Стара Србија, и како би се њоме и изнад ње опет ориле песме другова Божијих Анђеле – Беле Духовне Србске војске, Војске „Срб и ја!“


У славу Команданта Небеске војске, и Команданта и Начелника Организације „Команда-540“ и њеног братства „Срб и ја“, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Заставник Организације „Команда-540“
и њеног братства „Срб и ја“.

Постављено 17.11.7525/2016.г. у 12,15 ч.

1 comments:

Srb Biljana Batar,  21. новембар 2016. 11:12  

Slava Komandantu Nebeske vojske, Komandantu i Nacelniku Organizacije *Komanda 54o* bratstvu *Srb i ja* Svetom Arhandjelu Mihajlu!
Slava Andjelima Bele Duhovne Srbske vojske i svim ljudima dobre volje!
Slava Srbiji i svim vernicima koji postuju Svetog Arhandjela Mihajla!
Neka Vam je srecna Slava, i neka vas duh Svetog Arhandjela Mihajla, cuva od svih posasti ovog propadljivog sveta, a njegova ruka vodi sigurnim putem u pobede! Da ste mi zivi i zdravi!Bilo Vam sve srecno i bericetno. U Slavu Boga!
SRECNA SLAVA!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh