ORO I TICE!


ОРО И ТИЦЕ

-Трежњења по скраћеном поступку-

Веза: Један Зоран и два Александра

http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/03/jedan-zoran-i-dva-aleksandra.html 



Кључне речи:

*Ко влада светом;
*Обележавање територија:
*Улога орлова;
*Пијанства и брза трежњења;
*Како се истрезнио Миломир;
*Како ће се истрезнити цар(еви) Србије.
____________________________

У криминалистици је позната и безброј пута проверено и потврђено правило да се силеџије највише боје силе, да се диктатори плаше затвора, а пљачкаши одузимања онога што су опљачкали.
Будући да су и криминалци само људи са извесним поремећајима у вредносним системима, ово правило се слободно може сматрати  као важеће за све остале људе - политичаре, бизнисмене, богаташе и остали.
_________________________________


Сви смо ми, у Србији, били сведоци очигледног емотивног пијанства које су показивали Миломир Ђукановић из Црне Горе и Александар Вучић из преостале Србије…. - Поводом позива да се ЦГ учлани у НАТО пакт, односно да се са Србијом започне/заврши  борба за правно и стварно признање Косова као засебне државе.
________________________________


Ми, остали, у Црној Гори и Србији, поучени искуствима били смо суздржани и зачуђени, а онда смо доведени у позицију да гледамо резултате трежњења Миломировог у ЦГ, по скраћеној процедури, све ишчекујући када ће се Александар из СРБ прихватити бокала са отрежњујућом течношћу.
__________________________________


EU Omcha
Хоћемо ли?
Намаћи омчу на врат, левом ногом одгурнути столичицу
на којој стојимо и пут у ЕУ је обезбеђен! Неповратно!
Браво за Дачића, Вучића и Николића!

Браво и за наше пријатеље који их подржавају на власти!

Муке Томе Неверног (Николића)  и опојаног,
по питању Косова и Метохије:
Извод из Николићевог ауторског чланка који је објављен:
"Желим да честитам грађанима Србије на коначном отварању два поглавља, да их упозорим да је процес веома дуг. И да, темпом од два до три поглавља годишње, сами могу да израчунају колико би времена требало ако би све ишло како треба. И да им кажем да се без одрицања не може ништа добити, али да оно што мислимо да добијемо треба да буде адекватно ономе чега се одричемо“, закључио је Николић.

Б92, Новости
Оро и тице:

Земаљски свет је бледа копија организације Неба, која се временом изменила до мере да једва личи на ту организацију. Опште је познато да у животињском свету  нема слободе одлучивања и слободу понашање, јер животињске душе немају дух којим је само човек дарован, оне се  понашају по инстиктима самоодржања, продужетка врсте и борбе када је неопходно – али и све животиње, као и птице грабљивице, орлови, кобци и гавранови, вране, свраке… обележавају своју територију, чувају је и боре се да остане само њихова.
Без емоције и без протекције – када се младунци одгаје, бивају одведени на границу родитељске територије и протерани да себи нађу или преотму територију или као слаби примерак своје врсте нестане. Родитељи се потом окрећу сопственом животу и припреми за рађање следеће генерације својих младунаца.

Људи чине све што и животиње или птице, осим што и они који немају улогу било каквог орла, као појединци, народи и њихове државе, покушавају да буду орлови, не водећи рачуна о поретку од Постања су којем важи ОРЛОВСКИ поредак!

Ово подразумева превласт орлова над слабијим птицама и животињама, уз њихово право да се супротставе орлу, буду побеђене и одмах поједене, да потом орлови имају свој орлове, да је на орловској пирамиди човек – онај који управља својом породицом, државом, својим народом, регијом, царством…. Који непрекидно тежи да се, ради власти и силе, нађе на месту сопственог орла којем, у крајњем полаже рачуне – невољно, али их полаже.

Значи, на  челу земаљске орловске пирамиде је човек!
Човек који је вазда незадовољан оним што му је даровано, њему и његовом народу, те покушава да приграби више него што му је и дато и потребно, због чега тежи да прошири границе тог свог утицаја, комбинујући све могуће начине, од рата, дипломатије, крвног орођавања ради проширења зоне утицаја и све што уз то иде, пренебрегавајући основна знања о Устројству Васионе, која је јединствено уређена, те је та уређеност и та организација пресликана на земљу од Постања па до данас.

Када се организација поремети до мере неприхватљивости, врше се ревизије организације у сваком погледу, од замене народа, промене величине његове територије до замена орла-човека који ће да о њој води рачуна.
Ово се остварује кроз ратове,  природне катастрофе, болести и све друге мере које би омогућило успостављање нових организација на неким другим територијама.

Светом владају људи које је сам Бог као једини Креатор свега видљивог и невидљивог одредио за те послове
- њима помажу невидљива бића, које ми људи познајемо из прича као Анђеле, али међу њима има много више звања и чинова, Анђели су војници Неба и најближи су нама, те су они и одређени да буду наши помоћници.


Даље-за читањеили регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=105

==========================================
40% ПОПУСТ!
Обука у Криминалистичкој школи

(Новогодишњи попуст од 40% у времену 15.12.2015-20.1.2016.г. за Обуку на даљину за све три специјалности, по цени од 150 Евра/Дин/кандидат, са могућношћу плаћања у две рате, приликом уписа и приликом доставе решених тестова).

==========================================
____________________
Снимљено 17.12.2015.г. у 13,12 ч.- Застава Русије 
9'34"  Београд
10'39"  Београд

23'54"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh