Anestezija kao operacija!


Анестезија као операција!

-Операција се одлаже-

Веза:
*Не превијај, опериши!
           
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2014/05/ne-previjaj-operisi.html
              *Или-Или
               http://komanda-540.blogspot.rs/2016/03/ili-ili-pitanje-je-sad.html

Ко ће ујахати на Цвети, у Србију?....


Ето, „Конзилијум  13“ ,  њих  13  на  челима  Изборних листа за  изборе у недељу у Србији, изјаснили су се да се неопходна операција над 
Пацијентом Србија, одложи!

Уместо операције, Пацијент Србија се ставља у стање јаче анестезије, уз свест ризика да после анестезије операција буде бескорисна.

Уместо чишћења оболелих места, уместо одсецања изумрлог ткива иде се на махање лепезама, на шминку и покривање белим прекривачима најружнијих делова пацијента, уместо правих дијагноза и објављивања шта се  мора, дају се обећавајуће прогнозе засниване на жељи да пацијент оздрави по основу исте терапије  која га је и довела у стање, и од истих лекара:


1. Нико не сме да учини у Србији оно што је у целом комунистичком делу света учињено 1989.г. рушењем Берлинског зида;

2. Нико не сме да укаже да се у Србији и даље негује комунистички начин управљања државом, која је у међувремену (од 1990.г.) по питању власништва над друштвеним богатством постала дивље и криминално капиталистичка;

3. Нико не сме да изврши ревизију дивље и криминалне промене власништва над државним богатством, већ се успоставља партнерство са садашњим власницима тог богатства, који нису заинтересовани ни за државу ни за остатак оних становника којим је њихов део насилно отет, па се сада ти власници богатства, уз помоћ истог, ангажују на креирању закона, етике, обичаја и свега другог што чини једни државу, штитећи само своје интересе;

4. Србија као пацијент, не жели ГОРКЕ ЛЕКОВЕ, не пристаје на операцију, хоће дугу и трајну АНЕСТЕЗИЈУ!;

5. „Конзилијум 13“ је у праву! Одлаже операцију, јер су са тим сагласни пацијент и сва његова родбина;

6. Пацијент се оставља у стању дубоке анестезије, о њему даље брину медицинске сестре и погребна служба;

7. Догоди ли се да се пацијент пробуди из анестезије и почне да кука од болова, да тражи лекове, помоћ, све ће организовати само медицинске сестре, оне ће се трудити, али користи неће бити – штета се већ назире, после нереда који ће пацијент изазвати, он ће се довести у стање Или-Или: Смрт или операција!

Тада ће се као они који би да оперишу појавити многи, познати и непознати, домаћи и страни….. и сви ћемо жалити због одлуке „Конзилијума 13“ да се пацијент само стави у стање дубоке анестезије – али је њихова одлука само наша жеља да не пијемо горке лекове!

Онда….? Па опет се мора испочетка! Србија има власт какву заслужује од 1918.г. до данас.

Када медицинске сестре буду преузеле послове хирурга, када пацијент буде на ивици живота и смрти, када се власт буде чинила свима доступном, мораће се позвати хирург који зна, сме и хоће….

А власт се  мора предати онима који имају организацију од људи који имају план спасавања пацијента – Државе и народа. Можда ће ти који ће се упустити у ову сложену и врло неизвесну операцију користити и мојим ненасилним методима, али им они можда буду недовољно, па буду приморани и на извесне насилне методе…

У 23,00 ч. на Цвети (24.4.2016.г.) све карте ће бити у игри, знаће се да ли је анестезија успела или се пацијент пробудио.

 Какав цвет ће процветати на Цвети у Србији?

Некад је на тај дан ИХ ујахао на магарцу у Јерусалим и био засут цвећем, после тога је стављен на Распеће.
_________________
Нови наслов на блогу Златни Билтен:
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2016/04/gde-je-mea.html

____________________________________

Ко ће у ноћи 24/25.4.2016.г. ујахати у Србију, и на чему?

Праведан си Господе Боже наш!

Драгољуб
Постављено 20.4.2016.г. у 12,00 ч
(Написано у времену од 9,35 – 10,10 ч.)

_________________________
Снимљено 23.4.2016.г. у 11,50 ч - Застава Русије;
                                                        - Застава Америке

Сви наши пријатељи, Руси, Американци и они који се иза њих крију, прате ову анестезију у Србију.... какав нас постоперативни период очекује?!
3'34"  Београд
3'40"  Београд



1 comments:

Анониман,  23. април 2016. 09:34  

ПРЕДИЗБОРНА, ИЗБОРНА И ПОСТИЗБОРНА ЖЕЉА
ЈЕДНОГ ДЕТЕТА - СВЕ ДЕЦЕ СРБИЈЕ И СВЕТА


У дечијој емисији Радио "СЛОВОЉУБВЕ" – ПИСМА ДРАГОМ БОГУ – једно дете је изговорило и овакву молбу:

''Молим Те, Драги Боже,... - да мој тата и моја мама примају редовно плату и имају времена за МЕНЕ...!!!”

А шта и како да кажу - замоле Бога - она деца чији мама и тата уопште не раде – а тaквих је све више и више, све више - што смо ближи ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ И НАТО ПАКТУ ...
А шта да кажу она деца која су израбљивана /деца од 7-12 година/ за надницу од 1 или 2 долара дневно у фабрикама – казаматима - МЕГА КАПИТАЛА, који ДОС на велика врата доводи у намучену земљу СРБИЈУ

То више није молба - то је ГОЛГОТСКИ БОЛ – ВАПАЈ - КРИК: '' БОЖЕ МОЈ! БОЖЕ МОЈ! БОЖЕ МОЈ! - ЗАШТО СИ МЕ ОСТАВИО?''

Родитељи, баке и деке, заштитимо нашу децу и унучад од ове ПОШАСТИ, ако треба и изласком на улице – проливајући своју крв за своје потомке, као што су то чинилии наши преци за нас – своје потомке!!!

За жалење је што је ова дечија емисија укинута на Радију ''СЛОВОЉУБВЕ''

Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh