Gorak lek Ognjene Marije!



Горак лек Огњене Марије!

-Печат Светог Илије Громовника-

Веза:
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/07/sam-sebi-naum.html


Обавештење за чланове Организације „Команда-540“:
-Команда-540 је прешла у офанзиву!-
 

Уочи Дана Свете Огњене Марије, члан-саветник  Организације „Команда-540“, др Душан Дунђер, спремио је горак лек који би могао да излечи оне који су преузели одговорност за Србију, ако лек искористе на прописани начин. Он им је уручен на Дан Свете Огњене Марије, уз предлог како се користи, дато је објашњење о начину дејства за оздрављење, као и  објашњење о последицама ако се исти не узме.

Док је рецептура лека објављивана загремело је као знак печаћења од стране Светог Илије Громовника, за којег се у нашем народу сматра да је брат Огњене Марије. Печат је стављен!

Онај који је обнародовао горки лек Огњене Марије је члан-саветник у Организацији „Команда-540“, добио је приликом полагања војничке заклетве оружје којим може да чини оно што је у задатку Команде-540.
Команда-540 је од данас у стању офанзивних дејстава, које је проистекло као логични след припрема од више од четири године.

Њено основно оружје је Блогтоп са више стотина наслова-објашњења на блогу Команда-540, као и лансирање Србских Ракета „ПГ“ које обавља Јединица формирана од Срба чије се молбе испуњавају.

Рецептура горког лека за Александра Вучића и његове сараднике је на:

*Први део:  https://www.youtube.com/watch?v=fJogW24Fvfc&feature=youtu.be

*Други део: https://www.youtube.com/watch?v=fJogW24Fvfc

Др Дунђер
је рецептуру у целости открио, једино је остало нејасно ко је пријатељ Александра Вучића, који има задатак да му помогне око решавања питања од круцијалног значаја за Србију и њене грађане-то је остављено Александру да се сам сети, читаоци могу да нагађају, а ја сам склон да помислим да је тај Александров пријатељ сам др Дунђер!

Ако сам у праву, онда је сам Господ удесио да се препород Србије обави под контролом Команде-540! Начелник и Командант Организације Команда-540
је Свети Арханђел Михаило, што ће рећи да ће се тај препород обавити по војничким правилима и по плану „Гаврил“ који је дефинитивно уобличен почетком 2012.г., тада у нади да ће нам од помоћи бити браћа Руси.
Они су стално обећавали, и уопште понашали се као уштројени пастуви којим је остављено само да њиште, док им је моћ оплодње било чега одузета!
Због тога је са Русије склоњен Заштитни Кишобран и он као да им се више неће ни враћати. Као да ће у помагању остварења Плана „Гаврил“ учествовати неко други!

„Гаврил“
је план посвећен успомени на нашег друга Момира Гавриловића, обавештајца који је убијен у својој 43. години живота, пошто је овакав план изнео најближим сарадницима некадашњег председника СР Југославије, Војислава Коштунице.

На шта је указао др Дунђер?:

*Косово се неће дати Шиптарима, оно је сувише важно за целокупно хришћанство и не само за њега;

*У заблуди су сви они који размишљају о предаји Косова  и Метохије било коме, јер је оно неотуђиви и саставни део Божијег Ограђеног Имања „Србија“;

*Косово и Метохију штите Јерусалимски Патријарх и Римски Папа, као и државе-чланице Савет Безбедности УН са правом вета;

*Зоран Ђинђић се оглушио о ове околности и размишљао је да Косово уступи Шиптарима под одређеним условима, био је опомињан и када то није давало резултата онемогућен је да спроведе план који је у супротности са интересима Израела и поменутих ауторитета;

*Преко Србије води посебан “Пут свиле“, сада је то пут за транспорт важних роба и људи и он је под непосредном контролом Британске круне, тако је то одувек било, када се то кварило, тако што су контролу пута уместо државе обављали приватне војске, долазило је до ратова.

Ово време од одласка Милошевића са власти и инфраструктуре која је ту контролу уступила приватницима, која ни данас није враћена држави, само је предузимања мера да се Србија уразуми тако што би њени владари државу вратили њеним грађанима.

У целости се подудара План „Гаврил“ који предвиђа да се по њему Србија постави на ноге и план великих да „Пут свиле“ кроз Србију буде под контролом државе Србије, која ће наплаћивати таксу за пролазак, као што је некада чинила Византија, коју је Србија наследила у свему, али се то наследство не користи.

Имајући ово у виду, користим  прилику да обнародујем да је Команда-540 у стању офанзивних дејстава, као и да се стварају услови да се План „Гаврил“ реализује.

Обавештавам да је могуће да на чело послова препорода Србије стане Александар Вучић, под одређеним условима које ће му пренети његов пријатељ којег се он сигурно сећа, али из неких разлога одбија да чује поруку.
Сада му је порука испоручена преко интернета са трендом слушања од око 5.000/на сат.
Ускоро ће цела Србија бити обавештена шта се  и од кога нуди Вучићу и Србији, уз напомену да је Вучићу спремљена замена у лику Драгана Шутановца и Ивице Дачића, али ће истакнуте проблеме и они и било ко други моћи да реше само преко тесне сарадње са пријатељем Александра Вучића, за којег ја претпостављам да је др Душан Дунђер! Зато што су тако одредили они који управљају светом.

Руско време за овај план је истекло, и уопште План“Б“ стартује одмах по Светом Илији, значи већ од 3.8.2017.г.! Тај датум 2001.г. је дан убиства пуковника Момира Гавриловића!

У славу Светог Илије Громовника и Свете Огњене Марије!

У славу Команданта Небеске војске и Начелника и Команданта Организације „Команда-540“, Светог Арханђела Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић
 Заставник „Команде-540“

Постављено 31.7.7526/2017.г. у 03,35 ч.


1 comments:

Анониман,  31. јул 2017. 17:38  

Променом прошлости /виртуелно, мисаоно, духовно, програмски, софтвреско-кибрернетски/
- из садшњости - креирамо, "освајамо" будућност.


Матрица “сеобе народа“ – Срба са КиМ, и централне Србије… постављена је у 17. и 18. веку као “Велика сеоба Србаља“.
То је образац који је “историјски пуноважан – на снази је“, и који аутоматски дејствује у свим сличним историјским околностима које су довеле до сеобе народа, очигледно показујући
да Срби још нису схватили шта то значи – “ИСТОРИЈА ЈЕ УЧИТЕЉИЦА ЖИВОТА“!
И као што се у личном животу човек мора ослободити лоших навика, које су узрок његових садашњих и будућих лоших последица, тако исто важи и за заједницу – народ.
Лоше навике и поступци у пршлости су, речено у пренесеном значењу, исто што и“вируси“ у комјутерском програму.
Вирусе неутралишемо – антивурус програмима и тако виталне програме одржавамо у функцији.
На личном плану, сваки верник зна да су његови лоши поступци у прошлосрти /“греси“ /сметња његовог живљења садашњости и будућности, те настоји да се исповедањем и покајањем ослободи
тог баласта прошлости.
Исто правило важи и за народе.
У датом историјском тренутку, прваци тога времена – Патријарх Арсеније /трећи/ Чарнојевић, и Патријарх Арсеније /четврти/ Јовановић
– дали су “БЛАГОСЛОВ“ за сеобу народа, /уз пристанак тог народа/ и тако, у ПАМЋЕЊУ ТОГ НАРОДА, ПОСТАВИЛИ ОБРАЗАЦ ЗА ПОСТУПАЊЕ У СЛИЧНИМ ИСТОРИЈСКИМ ОКОЛНОСТИМА, а садашње време је управо тај тренутак!
Да би се тај образац, У ПАМЂЕЊУ НАРОДА /КОЛКТИВНОЈ СВЕСТИ/,
ИЗМЕНИО, ми, њихови преци, морамо кроз молитву Цркве и поетско /молитвено – родољубиво/изражавање / у десетерцу, уз гусле!/
тражити од наших предака, пре свега горе поменутих
ПАТРИЈАРАХА, да – БЛАГОСИЉАЈУ ОСТАНАК ОНО МАЛО СРБА НА КиМ И ПОВРАТАК РАСЕЉЕНИХ због рата 1999. и Другог светског рата, када су комунисти забранили повратак избеглим Србима!
Наши непријатељи то знају и зато нас стално одвраћају од сећања на прошлост и усмеравају на будућност – “БУДУЋНОСТ ЗАБОРАВА ПРОШЛОСТИ“.
Ко се одриче прошлости /добре или лоше/, одсеца стабло свога живота од сопственог корена – вене и нестаје.
ДОБРУ ПРОШЛОСТ ПОТЕНТИЗУЈЕ /ПОЈАЧАВА/ СЕЋАЊЕМ НА ЊУ/, А ЛОШУ “БРИШЕ“КРОЗ ИСТОРИЈСКУ ИСПОВЕСТ И ПОКАЈАЊЕ, баш као што то чини сваки појединац.
Ово се чини из свег срца, свег ума и све снаге своје / личне и народне/, сходно казивању Старца Тадеја / и осталих Светих Отаца/ –
“КАКВЕ СУ ТИ МИСЛИ – ТАКАВ ТИ ЈЕ ЖИВОТ“!
Све горе речено следује Јеванђелској, Христовој Науци:
“НЕКА ВАМ БУДЕ ПО РЕЧИ ВАШОЈ!“;
“СВОЈИЈЕМ ЋЕТЕ СЕ РЕЧИМА ОПРАВДАТИ,
И СВОЈИМ ЋЕТЕ СЕ РЕЧИМА ОСУДИТИ!“…
Ако би и када би Српка Православна Црква објавила ванредни пост од, рецимо, 7-10 дана, свакодневно, у свим својим храмовима /где то објективно може/ служиле се Свете Литургије, народ
позвао на пост и молитвено присуство у храмовима, то би, свакако био врло добар одговор на садашњу ситуацију.
Овим се никоме и ничему не опонира, а са свима, истовремено, /преко Неба/ – преговара, кроз Литургијски дијалог – и са пријатељима и са непријатељима, и са прецима и са потомцима!
Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh