Koga opet nišane Nemci?


Кога опет нишане Немци?

-Ни саветници не  помажу-





Веза
:
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/03/jedan-zoran-i-dva-aleksandra.html


Био једном један цар…. чији цар….наш, србијански, који је хтео да буде друг и пријатељ са Немцима. Који, како се звао?


Ево ти па сам види, један је Зоран и двојица су Александри, два су отишли, један је на нишану.

Један Александар, назван Победником, због заслуга у Првом Светском рату, пошао на параду савезничких војски у Француску и ту му пресудили…., други се звао Зоран, одрастао као дете из Данка у крви, био војник-Јаничар, али не Турака, већ Немаца, они га овде устоличили за цара и потом му је пресуђено.

Трећи, преостали наш цар, други од два Александра, влада суверено Србијом, пита се ама баш за све, чак и за Ријалити програме, каквим је претрпана садашња Србија, мало спава мало једе, много ради, много хоће, има велике планове, а да би доказао своју најновију љубав и показао верност, за свог саветника узео бившег немачког амбасадора у Београду, извесног Маса, како би преко њега наш цар Александар усмерио пажњу и нишан Немаца у неком другом правцу, јер је овај, по свему судећи, уперен у њега!

Зашто Немци  стално држе уперен нишан на Србију?

Због тога што су давно, још у Средњем веку, па закључно са јуче, предузимали низ мера да би се приказали као власници територија на којима вековима само покушавају да створе неку државу за себе, али им не иде, ево и од 1945.г. су под окупацијом, мада се о томе не прича гласно.
Отели су србске територије, извршили геноцид као продужено кривично дело које се протеже до Средњег века, до јуче и данас, над Србима, наравно, јер су покушавали свих ових векова да на њиховим, србским, територијама постану газде.
Предали су нас на систематско уништавање од стране црних Агарјана-названих Турцима, у трајању од 500 година, јер Турци да су отели Србију не би постављали питање повратка осталих територија – окупатори и злочинци би се договорили, као ономад када су наводно постигли договор о међусобној испомоћи око контроле диригованог мигрантског таласа којим је планирано дефинитивно  потапање Немачке…

Јуче су Немци опет постали Немци, онакви каквим их ми и знамо, јуче је ваљда и овај трећи наш цар, овај, за сада, преостали, овај други од два Александра, схватио где је и шта је у питању: И он је као и први Александар и као Зоран, којим је пресуђено почео да помиње да још увек постоји некаква Србија!
На то реагују  немачки злочиначки сензори, то им пали аларм, хватају пушке у руке, нишан равнају са оком и траже жртву.

Наш цар се спетљао, упетљао, хтео да има много пријатеља, комбиновао у свим областима – политици, трговини, удвориштву, љубио се са непријатељима,  називао наше старе непријатеље нашим пријатељима, клео се у добре намере Немаца и осталих наших непријатеља, Бога никада није помињао, мада верујем да Га се плаши, али је од непријатеља правио своје некакве богове, све сматрајући како ће му они помоћи око испетљавања…. Али, Немци ставили на нишан нашег цара, што је заједно са Томиславом Николићем, пре осам година говорио како Србија и даље постоји, како има некаква права…, и када је нечијом, унапред смишљеном издајом  покушано паљење немачке амбасаде у Београду – била је то клопка за њих, за нас, за Србију. Она се сада само затвара!

Синоћ сам прошао делом ауто пута кроз Београд и негде код Душановца сам уочио још постојећу паролу на којој је цар и пре неколико месеци победио на изборима „Уједињени  можемо све!“ – овај немачки нишан гађа то могуће уједињење, сада ће многи Срби-издајници да покушају да заузму удворичку улогу Александра Вучића, тако што ће унапред осуђивати „тај срамни покушај паљења зграде немачке амбасаде“, чинећи то већим злочином од онога што су нам Немци чинили у последњих 1.000 година, посебно у ових последњих 100 година!

Нашем цару се црно, опет, пише, ако се брзо не умије хладном водом пашће са власти и потом ће му судити нови издајници каквим се и сам показивао….али ће преко тога судити и нама и нашој Србији, опет немамо где: Опет заокрет, онда иду санкције, укидање безвизног режима, блокаде, тужбе, изазивање гладних Шиптара да се оружано побуне…. И све оно из „Плана Б“ који подразумева насилно мењање власти у Србији.
За сада је све под контролом, и за сада постоји још извесна доза стрпљења оних који ничим изазвани улажу свој ауторитет у држање стања под контролом.

Постоји врло једноставан, имао сам прилике да га видим, и јефтин план  исказан у корацима у динамици од 6 месеци, до 2-3 година да се Србија доведе у ред, да се сачува и крене напред. Они којим је намењен се нећкају, немају петљу да било шта значајно ураде, од дрвета не виде шуму.

Да, ми ћемо све морати сами! Ускоро.

Александре, пази шта чиниш, води рачуна кога слушаш и чије све интересе штитиш, тим чије интересе штитиш неће бити никако непријатно да те подметну под уперен немачки нишан. Осим ако се већ ниси одлучио да одеш на Бранков мост – промени одлуку, још није све изгубљено, за скакање са  моста увек има времена!

Слава Светом Илији, којем је посвећен данашњи дан!


Драгољуб

Постављено 2.8.7525/2016.г. у 14,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh