Pisma!


ПИСМА!
-Уручено на време-

Веза:
Романа Кодекс
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/12/romana-kodeks.html

На Земљи се аман баш ништа не догађа без плана и дозволе – онога чија се важи! Све је под контролом, нас обичних људи, свако у свом делокругу, али и оних веома необичних који пазе на све из своје Ванземаљске базе у Тунгузији-Русија. Детаљније на:
 http://komanda-540.blogspot.rs/2018/01/ko-to-tamo-nadzire.html.

Чишћење Библијске реке Фисон (Дунав) којим сада тече Велика Морава у Србији, и њеног приобаља до обала Јадранског и Црног мора, је одобрено и наложено почетком децембра 2017.г. у Румунији – све што се сада приказује или и чини као неки организован отпор тој одлуци и налогу, јесте само израз страха оних којих се тиче.

Нема братства, идеологије, вере, љубави, нема ничега што би тај Ваљак, који ће поваљати терен који се чисти, могло зауставити. Те покушаје треба разумети и они се и разумевају и толеришу, али се неће ићи на уштрб губитка много дана, јер је и динамика радова одређена.

Ђубре које постоји између обала ова два мора, Јадранског и Црног, почистиће људи-бубе Балегари, људи којим ће бити дозвољено да чисте и тако продуже свој живот, после чега ће они добити нова задужења или ће отићи у заборав!

Ови којим је дато Косово и Метохија на привремену управу су се заборавили, они би да остану на тим функцијама па саботирају део плана који се тиче формирања Специјалног суда за злочине паравојних шиптарских јединица.

Послата им је додатна информација и тај део посла ће ускоро бити завршен. О судбини Шиптара са Косова и Метохије се разговара са њиховом матичном државом Албанијом! Представник Албаније је био присутан у Румунији, добио је задатак и све друго што га се тиче и он је одговоран и за Косово и Метохију - да буде како је одлучено!
_________________

*Како су пролазили они који се не држе договора?;
*Шта се тражи од цара Србије?;
*Како је уклоњен Садам Хусеин и Слободан Милошевић и зашто?;
*Савет за цара Србије.

_______________________

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=259



Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 4.2.7526/2018.г. у 15,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh