Zelenbaći!


Зеленбаћи!

-Крајња му нужда-

Гуштери Зеленбаћи и они други браон боје су безопасни по људе, али будући да гмижу, људи их не воле….они у људима и немају непријатеља, али су стално спремни да одбаце део свог тепа који би забунио неког ко би их прогонио, како би имали времена да се склоне.

Србија је пуна људи Зеленбаћа!

Притерани у ћошак у свом страху од онога што су нам учинили, и они би да одбаце део свог репа који има способност обнове, да би они од којих би им могла запретити опасност застали, бар на тренутак који је њима пресудан за бекство.

Радник на монтажној траци у фабрици аутомобила „Мерцедес“ у Немачкој има сатницу од 23 евра. Наши Зеленбаћи би да са 1/2 сатнице радника „Мерцедеса“ забуне оне који би ово упоређивали – да имају времена да се склоне, да на име одбачаја дела репа у вредности 1/2 сатнице немачког радника наставе да живе, да владају и да и даље понижавају!

То одређује Главни Зелембаћ!

Онај који у свом животу никада није зарадио плату неким својим радом или знањем – увек се бавио продајом магле – политиком! Он нас понижава својим ставом да смо сви ми просјаци у његовом дворишту у којем може да чини шта му је воља.
И  може - ако се задовољимо одбаченим делом репа Зелембаћа!

_______________________

To će prosečnu penziju od 23.822 dinara da podigne za 1.141 dinar, a platu u javnom sektoru za 4.000 do 5.000 dinara u proseku, u zavisnosti od delatnosti.

1 евро = 119,37 динара односно ово повећање пензија износи 9,558 Евра
или мање од 1/2 сатнице немачког радника у "Мерцедесу!
Браво за Зелембаћа!
________________________

Гладни прогонитељи су на крају својих снага – могли би опет да застану, да опет буду преварени, да поново пристану да буду понижени! Да добију два килограма меса/месечно! И да потом имају довољно времена да тихо оду са овог света.

Онима који су владали Србијом од 1945.г. до данас одређена је судбина да са власти оду уз казну и на понижавајући начин! То се неће мењати, и то се сасвим приближило!

Пристанемо ли на најновије понижење које је смислио Зелембаћ, бићемо неповратно и смртно понижени – човек без достојанства и душе не може да живи!

Хоћемо ли да пристанемо на понижење од два кг меса месечно?!

Толико је подигнута пензија оних који су ову државу изградили и сада мирно гледају како је Зеленбаћи растурају. И то растурање подржавају својим гласовима.

Онима од којих се очекује да штите Зеленбаће, подигнута је плата за седам кг меса/месечно!
То и није лоше, скоро цела свиња годишње!! То је мера, то је продаја вере за вечеру.

Морамо пазити за ким се иде, шта, ко и како нуди.
Не ићи за онима који би само да заузму место садашњег Зелембаћа, ићи за оним који би ову нашу кућу да президају од темеља, она је толико рушевна да је то неопходно. Ко то понуди, а то неће нудити Јеремићи, Обрадовићи, Стаматовићи, Јанковићи, Шешељи, Илићи, Ђиласи и многи други… - то ће понудити неко нов – за њим кренути.

Гледајмо, размислимо па га подржимо, а не морамо, можемо  мирно да сачекамо та два килограма меса! Зар нису многи наши у прошлости продавали и веру за вечеру, па су сада Шиптари, муслимани, Хрвати, Маџари… ко нам брани да наставимо то што је практиковао онај којем је само стомак био важан!?

Бране за промену у Србији су склоњене – пролаз ка променама је слободан за после петог, (5.10.2017.г.) било којег дана!
 
То је поклон малобројних Срба – оних којим се молбе испуњавају, и од њих је доста!


Видети па се одлучити:
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/09/za-kim-ici-i-sta-traziti.html
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/09/posle-petog-bilo-koji-dan.html

Човек који пише овакве наслове и даље је у својој канцеларији, а не у канцеларији Јавног тужиоца, по свему судећи је он у праву! Двојица су много на слободи.
http://magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=398&cl=01

______________________________
Данас, 6.10.2017.г. постављен је наслов о Турској и Немачкој.

Клик на http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=227
_____________________

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 29.9.2017.г. у 12,25 ч.
______________________________
Снимљено 29.9.2017.г. у 13,35 ч. - Застава Русије

-Узбуна за браћу Русе у Србији, видите колико их чита
истовремено, овај наслов, онако скривено, курвински, руски-

4'16"  Београд
4'24"  Нови Сад
6'4"  Београд
6'56"  Београд
_________________________
Снимљено 2.10.2017.г.у 21,46 ч. - Русија и Америка,
скривене иза србске и енглеске заставе, пажљиво
прате све моје наслове. Тако и треба!





1 comments:

Borislav,  1. октобар 2017. 22:38  

2 kg mesa....svaka Vam cast na poredjenju i slikovitom objasnjenju...ali mislim da ce zelembac na prvim izborima u Bg da regenerise rep i opet pobedi...onda ce mi biti krivo sto im ne pveca plate i penzije za kilo mesa...voleo bih da nisam u pravu,ali na zalost...

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh