Neka bude što biti ne može!


Нека буде што бити не може!
-Сме ли неко од Срба да положи ову заклетву?-


Веза:
Копља су бачена у трње

http://komanda-540.blogspot.rs/2017/02/koplja-su-bacena-u-trnje.html

 

„Ко сме, тај и може!“
- Војвода Живојин Мишић-


*Сметени који би да владате Србијом, смете ли да положите овакву заклетву?

*Сметени који већ владате Србијом, смете ли ви да положите овакву заклетву?

______________________


У славу руског цара, нашег баћушке Николаја Романова, 
који је пре 100 година у ове дане 
(8-11.3.1917.г.) 
збачен са власти, после чега је србске 
земље од Србије до Русије прекрио мрак, 
који је при самом свом крају.

_____________________


Србија сада:

*Бије се битка за место председника Србије на изборима који још нису ни заказани;

*Договарају се око тог места као да је несумњиво да су га заслужили;

*Користе нас забуњене око преживљавања и шокиране дрскошћу и неморалом оних који су дошли на власт 1944.г. са пушкама у рукама;

*Намирују се међусобно, у наше име, они који су нас довели на сам руб провалије и до просјачког штапа;

*Позивају нас да баш њих изаберемо, а нико од њих, или већина њих, не сме да се закуне на доле наведене обавезе;

*Тражимо  за председника онога који сме да се закуне - нама 10 пута и само једном Богу;

*Бирајмо живот а не смрт - бирајмо поштеног који уме, хоће и сме!


Наших 100 година пакла се завршава 11.11.2018.г.!

Од завршетка Првог Светског рата смо под влашћу апсолутиста, ма се они звали Карађорђевићи, Брозови, Милошевићи, Ђинђићи, Тадићи или Вучић-Николић-Дачићи, у државама различитог имена и уређењу наивног или и милог имена и лика, у којем смо сатирани и затирани и већ сведени на биолошки минимум који прети самом опстанку народа и државе.

У ове дане 1917.г. са ланца је пуштен сам Ђаво, прво у Русији а потом и у свим србским земљама (Србији, Белорусији, Пољској, Украјини, Словачкој и Чешкој). Свргнут је цар Русије, наш баћушка Николај Романов који нас је спасао у Првом светском рату, а на његово место тамо, и потом и овде, је засео сам Антихрист маскиран у различите покрете и партије - Време остављено тада пуштеном Антихристу истиче у марту 2017.г.! 

Први Светски рат је окончан 11.11.1918.г. и то је време, али после 100 година, када ће он, Антихрист, бити опет везан!

Тада ће се србске државе вратити к себи!

Ово време до тог рока је време припрема за враћање Срба самим к себи!

Ови избори у Србији су безначајни у смислу да онај који заседне на трон цара Душана нешто може да закочи…. Све је одређено и све иде како је и планирано.

Руски патријарх
је уз сагласност онога који сада влада Русијом, изјавио да су фебруарско/мартовски догађаји 1917.г. у Русији били велики злочин!

Мирослав Гавриловић,
који је од 2010.г. на челу Србске православне цркве не даје тако брзе изјаве – он је друг са сваком влашћу, он је друг са бизнисменима, он је као госте на проглашењу за патријарха у првом реду званица имао већи број лица за која бих без икаквих провера одмах смео да потпишем Кривичне пријаве за пљачке и незаконито богаћење….

Да ли у Србији постоји неко ко би да седне на трон србског цара Душана и постоји ли ма и један од њих који би смео да пред нама и Богом положи следећу и доле наведену заклетву?

Ово се у Србији иначе мора, и хоће, урадити, јер она не припада овим што би да седну на столицу цара Душана а да не буду Душан! У Србији ће бити оно што бити не може.

Мој Предлог Заклетве кандидата за престо србског цара Душана:


*Заклињем се нашим Богом Световидом, нашим Богом Перуном, нашим Богом Србом, нашим Богом Ристом Србином, заклињем се свим оним које волим, заклињем се својим животом и чашћу,  да ћу ако ме изаберете за председника Србије урадити следеће:

1. Сазваћу Свенародну скупштину од делегата који се бирају по један човек-домаћин, на сваких 25.000 грађана Србије, који ће потом изабрати Скупштину Србије од 130 посланика, а она Владу Србије од 20 чланова;

2. Иницираћу укидање свих противуставних и штетних закона у Србији донетих од 1944.г. до данас;

3. Иницираћу одузимање свачије имовине, ма у ком облику била, стечене на незаконит и нечастан начин, на штету народа и државе;

4. Иницираћу доношење закона о раздуживању државе и народа у свим некриминалним случајевима задуживања, а сва криминална задуживања ставити ван снаге ма ко тиме био обухваћен;

5. Иницираћу кривични прогон и кажњавање свих оних који су се огрешили о закон и морал од 1944.г. до данас;

6. Иницираћу доношење закона о забрани рада свих политичких организација насталих од комунистичке партије, од 1944.г. до данас;

7. Иницираћу доношење закона о забрани бављења политиком за све оне који су учествовали у доношењу противуставних и штетних закона од 1944.г. до данас, који се сада стављају ван снаге;

8. Заклињем се да ћу сву своју имовину и имовину са мном повезаних лица учинити доступном за проверу сваке врсте, као и имовину свих вршилаца власти од 1944.г. до данас, од одборника у општинама до председника државе и владе, и да ће свака имовина стечене на незаконит начин бити враћена држави и народу;

9. Иницираћу доношење нама потребних закона у свакој области, као и да ћу бити председник свих грађана Србије, које ћу позивати да заједно са мном врше власт и контролу Скупштине и Владе, тако што ћу ја, по својој одлуци, или на захтев 1/3 делегата Свенародне Скупштине или 1/3 грађана Србије заказивати Свенародну скупштину која ће бирати нову Скупштину, а ова нову Владу и  оцењивати и мој рад, па ми потврђивати мандат или га ускраћивати;

10. Заклињем се да ћу у свему делити судбину грађана Србије, да ћу бити скромни слуга народа и Бога и да ћу живети од свог рада и плате.

11. Како право радио, тако ми Бог дао!

У супротном?:

Ако нико не положи овакву Заклетву, Организација Команда-540 ће учинити што је потребно да изабрана власт не може да функционише, без силе и нереда, на исти начин на који је 10.10.2016.г., затражен одлазак са власти ових који сада владају и њихово кажњавање  – то је у току: Николић губи власт, Вучић се склања у неку заветрину, остали стрепе.

Команда-540 ће се састати најмање још једном пре избора и тада ће учинити што буде потребно.

У Србији ће бити оно што бити не може!

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Нечелинку Организације Команда-540, Светом Арханђелу Михаилу!



Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540
Постављено 23.2.7525/2017.г. у 11,39 ч-

________________________________


Оснивач блога започиње са давањем савета за повратнике из иностранства, за оне који желе да се доселе у Србију, као и за оне који би да свој живот и занимање организују на неки други начин - у складу са променама које се започињу и окончавају у наредне две године. 

Ближе на http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/02/pitanja-i-odgovori.html
_________________________________
Снимљено 23.2.2017.г. у 12,02 ч. - Застава Русије
16'46"  Београд
17'20"  Београд
17'59"  Београд
20'50"  Београд
23'3"  Београд

1 comments:

Unknown 12. март 2017. 22:08  

Од свих председничких кандидата, делује да би једино Милан Стаматовић смео да положи овакву заклетву. Једино он у својим интервјуима наглашава тачке из ове заклетве.

Александар Новчић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh