Ili-ili, pitanje je sad!


Или-или, питање је сад!

-Прва фаза Последње прилике-



Они којим смо некада аплаудирали објавили су да не знају куда и како даље! Данас је председник Србије расписао нове Парламентарне изборе, са циљем да народ потврди основаност пута којим нас воде.

У овом тренутку су нас вратили у Титово доба, уз напомену да су оно што је остало иза Тита, продали или на други начин ставили ван функције.

Поново је стање као у време Тита, само се  можемо запошљавати у Немачкој, поново се реформише и поново обнародују борбе против корупције и осталог криминала, па садашње генерације ни у чему нису закинуте за конкретан доживљај времепловског повратка у Титово доба, о којим им очеви и деде причају као о временима бајки у којем је све било онако како се само пожелети може.
Чак смо тада живели толико безбедно да се станови нису ни закључавали, или се кључ остављао испод отирача за ноге – јер се из њих није имало шта украсти!

Поново је гужва у Србији, поново се окупљају стари експерти, поново се појављују нови са старим идејама или са новим идејама – али се нико не усуђује да обнародује да морамо прво погледати себи у лице, да морамо извршити инвентар, па тек онда видети као даље, поново су економисти из социјалистичке економске школе ти који би да нас предводе, али нико не говори како и шта даље, са којим новцем и са којим људима, сви заборавили да Србија није само Београд, заборавили да се села убрзано празне и постају села старачких домаћинстава на свом биолошком крају.

Прошле преступне године су нас ови који сада траже потврду мандата и правца обећавали оно у шта нису смели да се упусте.

Ја сам опет у ситуацији да контактирам са онима који би да учествују у спашавању Србије, али на начин који је непримењив….
Не могу више да им указујем, ни њима ни било коме другом – нама помоћи са стране нема, све морамо сами, а помоћ ће нам стићи у облику да нас неко тапше по рамену, као што добар домаћин тапше и тепа добром радном коњу који вуче на узбрдици, да му да додатну снагу да издржи још само мало.

Али, ми смо довели  Србију у стање циганског коња у марту – њихови коњи стално морају да касају, да науче да не једу и да некако покушају да догурају до априла и нове траве…

Зато поново упућујем на своју Студију-Предлог из 2011.г. у уверењу да би ономе који би је применио била од користи да дође на власт и не оде са ње као лажов. Јер је ово време Или-или!
Улазимо у нови циклус од четири године који слободно можемо сматрати последњом приликом за спашавање:

Детаљи су на:
____________________________

Дана 7/8.3.2016.г. на блог Златни Билтен постављен је нов наслов

http://www.zlatnibilten.blogspot.rs/2016/03/oruzje-birate-vi.html
___________________

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено  4.3. 7524/2016.г. у 12,35.ч.

2 comments:

Unknown 4. март 2016. 21:06  

Имао сам неку тиху наду да до расписивања избора неће доћи , да је то само фарса и одуговлачеље до неког будућег догађаја или лажне наде у нашеу браћу РУСЕ. Ал данас сам увидео да сам био у заблуди , пошто нам је Председник расписао изборе , и почетак мука и атаци на наше мозгове медијском хајком , у кампањи. Дал је могуће да смо сви у Србији постали толико Сујетни, да нико ником не верује, да не могу 100 умних Људи да се окупе и оснују групу , која би окупила ојађени народ око себе, за спас наше земље, од ових НАТО превараната и домаћих слугу.. Надајмо се још нашем Председнику , да ће повући неки конкретан потез, и да ће по повратку из Москве бити победник ил у супротном Покојник.. Надајмо се најбољем , с вером у СВ. АРХАНГЕЛА.. Миле Стевановић с ПОЗ.....

ras 15. март 2016. 16:50  

"Наша снага је у нашем духу. Ова молитва је молитва за добробит овог народа и ње се мора плашити свако ко ради против њега. Боже учини, да они који раде за светске моћнике, који овом народу желе зло, осете снагу духа народа Србије и нека их у животу задеси највеће зло које један човек може да доживи.
Нека Бог да снаге овом народу, да се избори са злом, опстане и умножи се!
По Твојој вољи Господе нека буде.
Амин!"
Србија Бојан Миладиновић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh