Zamena barjaka!




Замена барјака!

-„Гости“ надиру-

Косовски барјак










Ми ту где јесмо и какви јесмо, непрекидно бивамо доведени у позицију да некога дочекујемо - зване и незване, оне којима је то успутно. Долазе нам наизглед моћни и велики тако што се најаве на начин да их не можемо одбити, па су у реду чекања да их угостимо: Римски Папа Фрања, Намесник Црног краља Британије - тзв. принц Чарлс, Председник Владе Русије… недавно био неосултан Турске, Ердоган.

Згусле се посете за ова наредна два месеца, када ће се јасно видети ко је где, са ким и са чим…. јер је 16.3.2016.г.  одавно  најављен дан када ће се ПОРАВНАВАЊЕ учинити свима видљивим.

Сви би сада да нам буду нека врста пријатеља – пријатељи би да то учврсте, а непријатељи би да нас последњи пут заплаше, али и да учине да упамтимо како су нас посећивали у пријатељском походу и причи.

Ово наше време је време у којем треба да одбацимо своје ЦРНЕ ЗАСТАВЕ којим смо се окитили пред Други Светски рат, које су нам сугерисале британске тајне и јавне службе, делећи нас на четнике и комунисте, додељујући нам демонске заставе – четницима црне са мртвачком главом у којима је било уписано „С вером у Бога“ – преведено у „С вером у Бога смрти“ – какав нам је барјак био тако смо и прошли, и други који су на своју црвену заставу ставили црвену звезду-петокраку, срп и чекић и друге магијске и демонске знаке.

Наш цар Душан је носио зелену заставу са златним доњим делом и крстом на њој, косовске заставе су беле или црвене са белим или златним крстом, таковска застава је бела са златним крстом, садашња наша застава је сачувала у себи скривен бели крст у грбу и она је сасвим  одговарајућа за времена која долазе.

Требало би се у што краћем времену ослободити застава смрти, црних боја на капама у Херцеговини, Далмацији и Црној Гори. Наш барјак-Крсташ Бошка Југовића је  бели  барјак са црвеним крстом, онакав какав и данас има Британија…

Треба гусарским државама, поморским силама као што је Британија вратити њихове црне заставе смрти које су захваљујући нашем незнању, необавештености и невери, оставили на чување Србима одмах после окупације од стране црних Агарјана-Турака – када смо се тога досетили, када смо у Такову направили и поново истакли Косовски барјак отерали смо Турке… али за кратко, поново су нам и у Првом и у Другом Светском рату вратили у руке те црне барјаке смрти, којим су се обележили четници различитих фракција, па смо истовремено сви као народ били под две демонске заставе - црном четничком и црвеном са петокраком, комунистичком!


Дизајнери и публика је могла само да ужива, а то су масони  -Енглези и њихове слуге и у другим народима!
Какве су нам заставе у знамења таква нам је и судбина!

Ово је време у којем ће се скелеџијама на Дрини, на западу, и на Морави на истоку, нудити небројена блага да их превезу на ову узану копнену територију спаса, да се сакрију међу Србима или наговоре Србе да се за њих заложе код самог Бога, онога чији булдожери поново поравнавају свет по Његовом Плану.

Свако нуди оно што има:
Руси нуде на поклон оружје и да будемо другови, пријатељи, браћа…. Енглези би да нам врате наше, а узму своје мртвачке барјаке… тера их њихов Црни краљ да наступају под његовим барјцима, хоће сада Енглези и да нам врате Косово и Метохију које су порушили, затровали уранијумским бомбама и поново купали србском крвљу – то су нам радили преко црних Агарјана-Турака, црног персијског народа Дајчера, названим Германима, пре 100, пре 75 и пре само 17 година,  сваки пут и  уз енглеско непосредно учешће у купању Србије крвљу Срба….
Сада ће њихов наводни принц, син краљице која наводно влада Британијом, а у суштини Црни Намесник Црног Бога који има престоље у Британији хоће да дође, да тражи разумевање за све пређашње поступке, да тражи разумевање и за себе и своју породицу коју је на владарски престо поставио сам Антихрист, у шта се свако може уверити и овлаш погледом на оно шта је та држава и народ сплеткароша и варалица чинила у последњих само 1000 година, она је власник и управљач света, њене колонију су Америка, Канада, Аустралија, Турска, Индија, Кина и Русија, док су Немачкој они и даље званични окупатори јер се са Немачком није потписан уговор о миру, већ је Немачка потписала Изјаву  о безусловној капитулацији!

Британија је одвојила последњи пут, 17.2.2008.г., 15% територије Србије, направивши тзв. државу Косово, али она није власник Србије, Србија није њена колонија и њом још званично не управља римски папа, и сада се она, Британија, препоручује да заступа наше интересе у скором цртању нових мапа држава у свету.


Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=114
_____________________
Снимљено 17.1.2016.г. у 20,43 ч. -Застава Русије
Застава Британије  иза које се прикрива застава Америке

4'23"  Београд
4'53"  Београд
5'5"  Београд
15'1"  Београд



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh