Ko to tamo nadzire?


Ко то тамо надзире?!

-Прикривање збивања-

Веза: Мапе подручја Ванземаљске базе у Сибиру и мапе на којој се региструју  интернет прикључци са којих се прате блогови 
http://zlatnibilten.blogspot.rs/ и 
http://komanda-540.blogspot.rs/

Веза за приказивања мапа:
Напомена: Моји читаоци ми јављају да је неко блокирао приказивање фотографија мапа које сам поставио-поставио сам линкове испод фотографија да их можете активирати преко ГУГЛА када излази списак држава из којих су читаици и потом само кликните на Град/Мапа и излазе оригиналне слике које сам поредио. Нисам знао како друкчије да ово решим. Хвала на разумевању.
Д. Татомировић.

-Ако су фотографије и даље блокиране, молим вас копирајте линк и тражите страницу преко ГУГЛА, када то учните изађе списак држава из којих су читаоци и потом само кликните на Град/Мапа и добијате изворне фотографије са мог блога, односно сајта. Извините, ово сам једино овако могао. Д. Татомировић-
*Горе1.: Мапа Русије са означеним местом падања метеорита  на подручју Тунгуске републике
 
   ______________________________-

http://www.kurir.rs/planeta/1673657/video-ruski-naucnik-vanzemaljska-baza-u-sibiru-cuva-zemlju-aktivirana-je-tokom-rata-u-bivsoj-yu
*Доле 2: Мапа Русије са означеним местом НН Интернет прикључка са којег се прате наслови на мојим  блоговима
_____________________________________
Осе на приказаним фотографијама се не поклапају за око 200-250  км. али напомињем да се ради о мапама различите картографије, једна је округла Земља,а друга на Гуглу је као равна плоча, као и да Руси нису прецизно обележили седиште Ванземаљске базе, већ место пада метеорита са обележеним простором повећане радијације, те су вероватно и једни и друг своје пунктиве склонили за ову удаљеност од места пада метеорита, ово уз услов да се ради о њима и Русима, али треба имати у виду и могућност да се ради само о Ванземаљској бази која са тог места надгледа интернет комуникације на Земљи.
Д. Татомировић
___________________________________________

Русија, Америка и Кина организовано трагају за присуством тзв. Ванземаљаца на Земљи, али и организација људи из времена Другог Светског рата, као и проверама свих легенди које су доступне, све кријући резултата и сарађујући на том плану. Тајне су сакривене у Ватикану, Русији, Британији, Америци и оне су ставиле под надзор све оно што је интересантно а накази се на територијама других држава. Открића тајних база у Румунији довела су до окупације Ирака и стављање под пуну контролу Румуније и Ирака од стране Америке.

Прилог:
*(http://skrivenosaznanje.blogspot.rs/2015/02/blog-post_10.html)   *(http://skrivenosaznanje.blogspot.rs/2015/02/blog-post_21.html)

Ванземаљци су свакако супериорни у односу на земаљске технологије у свим областима, врло је вероватно да су склопили извесне договоре са наведеним великим силама о сарадњи у међусобном испомагању и толерисању њиховог, ванземаљског, неометаног присуства међу људима, и њих превасходно занимају нетехничка знања појединих људи, јер су та знања, углавном из домена употреба Енергија Мора Етра и њима су недоступна. 

Ко то тамо надзире?!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.златнибилтен.срб/tema.php?id=258



У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације Команда-54, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације Команда-540

Постављено 26.1.7526/2018.г. у 16,45 ч.
_________________________________________________
Снимљено 28.1.2018.г. у 14,53 ч. - Застава Русије

Зазстава Британије и иза ње америчка
13'18 "  Београд
16'32 "  Београд
18'51 "  Београд
21'58 "  -
_______________________________
Снимљено 30.1.2018.г. у 20,51 ч. -

5'3"  Београд



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh