Nema razlike!



Нема разлике!

-У чему је разлика ако се пљачка?-

Веза:

*Дрога је само роба!
-Наслов у којем су систематично и детаљно образложена морална схватања када је у питању ова врста роба, са прогнозом у шта се може изродити, чему сви  присуствујемо….

*Осматрачница Алеп!
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=87

-Наслов који је објаснио суштину стварања муслиманске организације која је намеравала и успела да преузме поља опијумског мака у Сирији и покушаје досадашњих закупаца да све врате у пређашње стање уз ангажовање Русије да она то покуша, уз маскирања како су они, терористи, опасни за цео свет, само због тога што су хтели да управљају својим ресурсом….


*Годишња конференција В. Путина у Москви, на којој се самохрабрио како све иде као подмазано и изјаве руског министра одбране да рат није орочен, да Русија иде до краја са циљем да избије на реку Еуфрат!

_____________________________


­­­­­­­­­­­-Извод из наслова „Осматрачница Алеп!“-

Хеј, војско енглеска, не иде то тако. Не можете да освојите Алеп – можете да га сравните са земљом, можете да га окупирате, али више никада отуда неће ићи ваш хероин – он или више уопште неће ићи, или ће то бити роба као нафта и гас и припадаће држави народа који тамо живи.“
________________


Један мој друг-трговац јабукама из Србије на крају сваке године иде у Москву где са руским трговцима покушава, увек неуспешно, да склопи уговоре бар за следећу годину…. Да би му показали колико су значајни водају га по кафанама, куплерајима за пробране, али га воде и на контакте са важним људима….

Био он тамо скоро две недеље, синоћ је дошао у Београд, и када ми се пред повратак отуда јавио због неког телефона који му је био потребан питао сам га зашто говори гласом човека којем као  да су  све лађе потонуле…. Нисам видео, али знам да је одмахнуо руком и потом сам чуо „Ма нема овде са ким да се договара…“ – издиктирао сам му број који је тражио и потом се сећањем вратио за шест месеци уназад и поново читао своју анализу у којој сам тада објаснио узроке започињања припрема за ослобађање Сирије, односно пре 45 дана сам указао да се рат у Сирији не може добити, да је то могући улазак у Трећи Светски рат – ЗБОГ ХЕРОИНА.

Пажљиво сам саслушао целу медијску конференцију В. Путина и изјаве његових помоћника задужених за дроге и закључио: Да, ви сте у праву, само по обичају касните и по обичају имате савршене анализе које вам омогућавају да дајете прогнозе уназад!
Експерти Иванов, Бастрикин, Шојгу….Лавров, тим снова који се упустио да брани неодбрањиво, под изговором како то њих непосредно угрожава.

Пљачка је увек пљачка
- разлике су у нијансама и финесама, у маскирању, у образложењу, али се на крају увек о њој мисли као о нечему нечасном и обавезно нечему што пљачкашима не доноси ништа добро!

У чему је разлика у стицању новца од продаје оружја, од продаје опојних дрога, од продаје нафте и гаса по десет пута вишој цени од производне, уз напомену да се  у стварање нафте о гаса не улаже ништа!

Због чега се догодила Организација муслимана који су хтели да преузму власт у Сирији? Шта би народ Сирије изгубио променом власти? Због чега је та територија тако важна, да једна велика сила донесе одлуку да тамо иде у рат „До краја, до реке Еуфрат“ - која дели на два неједнака дела поља опијумског мака у Области Алеп у Сирији?

Коме смета што се том производњом мака, сировине за производњу хероина, остварује обрт од 500-1000 милијарди долара/годишње и ко је до сада, пре наводних терориста, убирао тај износ?

Није ли рат у Сирији започет ради преузимања овог бизниса са хероином, није ли постигнут одговарајући договор да прво једно, а потом и друго крило, јединствене армије под командом Британије, покуша да све врати у пређашње стање?

И каква је разлика између  производње опијумског мака и других поступања великих држава, осим што се наркомани трују?

Па каква је опасност од, ипак појединачних, тровања наркомана и масовних тровања у великим градовима Кине у којима  живе на десетине милиона становника у сваком до њих, који немају ВАЗДУХА па купују свеж ваздух из Канаде у боцама за инхалацију? 

Да ли је то забрањено, мислим на тровање ваздуха, чиме се ваздух трује и треба ли предузети неки рат да се прекине са употребом угља у индустрији и употреба аутомобила на нафтни погон?

Колико држава располаже нуклеарним оружјем и чему им служи? И због чега сада рат за ХЕРОИН?

Ако је познато ко пропагира наркоманију, ко уређује транспорте из Сирије и Турске преко Балкана,  у Европу, ако је све познато, па због чега ми обични мали људи немамо право на делић истине око тога? 


Ја мислим да имамо, и тај мали делић откривам у својим насловима, уз захвалност нашим непријатељима Американцима, који ми омогућавају да буду доступни мојим читаоцима.

Србија је изгубила Косово због опојне дроге, Србија због упетљавања у међународне чарке којим је суштина опојна дрога, може да изгуби и саму себе.

Русији се може догодити да једно јутро буде затечена многим питањима и нерешеним проблемима у њој самој - уплела се у тај рат који се не може добити.

Док тамо у Сирији ослобађа територију до реке Еуфрат, губи тло на Балкану, отишла Црна гора и на реду је Србија. Они додуше имају планове и идеје, они цртају и мапе, али све остаје на папиру на неким столовима… па те мапе и ти планови не коштају ни папира на којим су нацртане!

Упућујем вас на наслове из јуна и новембра са линковима под „Веза“ на почетку овог текста, у којима су дати детаљи за оне који би да знају суштину збивања. 
Њих сам поставио на затворени сајт у који се улази под одређеним условима из простог разлога што са истином и не треба да буде упознат онај који се не потруди-тим другим су на располагању на хиљаде оваквих блогова и сајтова…

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације „Команда-540“, Св. Арханђелу Михаилу!

==========================================
40% ПОПУСТ!
Обука у Криминалистичкој школи

(Новогодишњи попуст од 40% у времену 15.12.2015-20.1.2016.г. за Обуку на даљину за све три специјалности, по цени од 150 Евра/Дин/кандидат, са могућношћу плаћања у две рате, приликом уписа и приликом доставе решених тестова).

==========================================

Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 18.12.2015.г. у 13,40 ч.
____________________________
Снимљено 18.12.2015.г. у 14,07 ч. - Застава Русије
11'25"  Београд
11'45"  Београд
_______________________
Снимљено 19.12.2015.г. у 11,53 ч.
Браћо Руси, са све сарадницима из Србије, ако вам је ово толико интересантно, било да сам погодио у центар или потпуно промашио, ево нудим нагодбу - ви ми доставите мејл адресе и ја ћу вам слати наслове пре него што их овде учиним доступним свима. Наравно, то кошта, понудите сами суму која се не одбија, па да се крене! 
Драгољуб.
20'26 "  Београд
22'18 "  Београд
27'5 "  Београд

38'4 "  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh