Ahilova peta Rusije


Ахилова пета Русије


-Анаконда вреба-


Атлетичар, боксер, каратиста… грмаљ од човека, постане беспомоћан, рањив и лако га је победити у тренутку када га изда Ахилова пета – тада он постане непокретан, без могућности маневра, брани се рукама или претњом, али га мањи, окретни борац са исправном Ахиловом петом лако победи.

Србија је Ахилова пета Русије – када је та пета у функцији, Русија није беспомоћна, јер увек, и у најтежим временима за њу (Русију) дише пет милиона Срба, а тако спрегнути удисаји и енергије које се тиме стварају, чине је непобедивом!

Србија је мајка Русији, Русија у Србији има упоришну тачку свог порекла, настанка, своје силе и љубави која се на њу излива од стране тих пет милиона Срба. Међу тих пет милиона Срба је и одређен број оних којим се молбе упућене у Пределе Моћи, услишавају, па се Русија ненадано нађе у   најбољим могућим позицијама, све мислећи како је у то дошла захваљујући својој сили и знању, те цицијашлуку сваке врсте, вероломству, склапању савеза са онима са којим  су њихови дедови ратовали, јер су се унуци преобратили па изненада почели да воле Русију! А Русију на целој планети Земљи стварно воле само Срби! Остали се претварају, јер имају некакав план.

Русија је на путу да настави да живи са трајно повређеном Ахиловом петом - да изгуби Србију! Када се то догоди, Русију ће мали покретни и здрави борац победити и она ће нестати! А  Анаконда, која се савила око Русије, вреба!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:




1 comments:

Borislav Milisic,  8. јул 2016. 20:27  

Draga braco i sestre viteskoga roda kojima Kosovo i Lazarev zavjet nesto znace sada definitivno imamo situaciju da su nas ovi izrodi na vlasti i njihove pristalice izdali i priklonili se silama mraka zapada u buducem napadu na veliku Srbsku drzavu-Rusiju a vecina nas i dalje pod anestezijom komunizma ne shvatamo ozbiljnost situacije i na nasu zalost cinimo po onoj narodnoj, leba i igara,gledamo turske serije i rijaliti programe za debilizaciju i odsrbljavanje siroki narodni masa da bi usli u zonu propasti bez povratka ali ne pristajem na poraz i predaju u duhu a ako zatreba i kao petopozivac dok god postoje rodoljubi u otadzbini koji rade na svesrbskom preporodu i preuzimanju vlasti i zato ne kloni duhom Srbski rode no se bez odlaganja budi i vracaj svojoj Pravoslavnoj vjeri i korjenima da bi se hrabro i odlucno prikljucio organizacijama u otadzbini Komanda 540 i Srbih 888 koje uveliko rade na vaskrsenju Srbskog roda.Amin Boze daj.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh