Zastan i kazna!


Застан и казна!

-Неминовности-



Фотографија објављена 12.11.2017.г. која показује колико се Каталонаца опредељује на отпор централним властима Шпаније у вези оспоравања њихове одлуке о независности -  Почетака парања Европе! Преузето са:  Worldcrisis.ru

Опомињани су благовремено Американци да пазе да не погреше - да на застану, Врху Застан на Проклетијама, на граници између Србије и Албаније, да застану, ставе прст на чело и размисле шта чине. Нису, нису застали, ишли даље, тада када су само опомињани, да би 1999.г. са својом војском и војском од терориста Шиптара из Албаније и са Косова и Метохије, јуришали да пређу Застан.

JEZERCE sa Cafe 2

Судбински Врх Застан на Приклетијама - Маја Језерце, 2694, 9 км. Vikipedija.

Није то било могуће: Тада су се по први пут у новијој историји здружили до тада невидљиви војници Небеске војске и војници Војске Србије и много јачем непријатељу пружили такав отпор да су одустали од проваљивања преко те трасе…. Ратовали тада Американци против Срба и њихових војничких другова, Анђела, Небеских војника!

Погрешили, тада су поражени и ево у времену које се мере у трептају Горе тамо одакле је пристигло појачање,  који је еквивалент за 10 година Овде, показују се казне које су им одређене „због бацања камења на Бога“, које су они и буквално извели користећи сву бојну технику против Божије војске која је се тада сјединила на Кошарама са војницима Војске Србије. 

Ти војници Небеске војске су остали овде јер треба да надгледају остварење казне која је изречена државама и народима који су 1999.г. напали Србију! Али казна је одобрена на молбу неких од Срба и за државе које су тада ћутале на страшан заједнички злочин НАТО пакта према Србима – оне су ћутале због новца, и на њих се удара преко распада њиховог банкарског система и осиромашења у сваком погледу, оне знају које су.

Разлог:
Срби су меке душе, па би опростили, али Анђели немају емоције – биће реализовано све што им је одређено!

Шпански Шиптари
који се зову Каталонци, почели су да парају творевину државе Шпаније која се удружена са много других војски (18) које су се без икаквог разлога, без икаквог правног или људског основа бориле против Срба, Србије и њеног Бога!
Шпански Шиптари испуњавају почетни део казне намењене Немачкој која се маскирала у Европску Унију, после чега пада бастион Неправде и Злочина – Америка!

Господ је учинио да се све понови на штету криваца који су се борили са Његовом војском – прогласили Каталонци независност, Шпанија  ушла у репресију примењујући законе, заборављајући да је у идентичној ситуацији засула државу Србију бомбама уз  причу како се Шиптарима мора омогућити независност!

*Казне за јуришање преко Врха Застан;
*Редослед казни, по државама  и народима;
*Завршетак Ритма од 612 година и догађаји који следе у наредне две-три године;
*Улога Србског Деспота Стефана Лазаревића у наредним догађајима;
*Како је 2013.г. обновљен Ред Змаја којем је начелник био Деспот Стефан;
*Деспот Стефан и Ритам од 612.г.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=241

*Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације „Команда-540“, Светом Арханђелу Михајлу!

*Слава Деспоту Србије Светом Стефану Лазаревићу-Високом, који нас је чувао свих ових 612 година, а сада се вратио да својим делима покаже шта је коме досуђено!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф,
Заставник Организације „Команда-540“
и њеног Братства „Срб и ја“

Постављено 12.11.7526/2017.г. у 16,25ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh