Zloupotrebili pa propali!

Резултат слика за слика дебеле живе свиње
Барел нафте:свиња од 100 кг

Барел-159 литара




Злоупотребили па пропали!
-Осредњи ветар већ дува-


Нема више насмејаног Обаме, Путина, Меркелове, Оланда, британске краљице….., Римског папе,  ућутали се: Пала цена једног бурета сирове нафте (барел=159 литара), а о ценама других стратешких производа – хероин и кокаин,  да се и не говори.
Дигли се муслимани са Блиског истока – не дају своје ресурсе, своја поља опијумског мака, не дају Алеп покрајину у Сирији, јер је брендирана марка најфинијег хероина.
И дигла се сила против њих – једни под изговором да им уведу демократију, други да подупру сиријског краља Асада, трећи да свргну Асада а договоре се са муслиманима око опијумских поља, а власници свих војски света издали наредбу да се васпостави претходни поредак! И успоставља се ево већ 120 дана, али од тога нема ништа!

Сада се уздају у заједнички наступ да се отму алепска поља опијума, причају да они са тим пољима немају везе већ да се тамо боре за свету земљу по којој је ходио наш Господ Исус Христ, а и глава Јована Крститеља је у Дамаску, а за то се мора ратовати!
Једно време им  ишли послови – до неба дигли цене хероина и нафте и гаса, други то дочекали па одмах дигли цене аутомобила и компјутера – уцењивали оне који су за њих садили воће, кромпир и товили свиње и говеда, како би им се испоручивала најбоља категорија, јабуке и кромпир су морали да буду калибрирани, шљиве убране руком човека али да се заштитни плавичасти слој не уклони и друго што уцењивачи-пљачкаши са пуним новчаницима умеју да смисле.

Смислиле блискоисточне и друге државе које држе монопол на нафту и гас да на производној цени једног бурета сирове нафте која кошта око 10-13 долара/буре зараде десетоструко, није им било нечасно да то буре нуде и продају по цени од 130 и 140 долара! 

Да за једно такво буре нафте добију најквалитетнију дебелу свињу од 100 кг, или 300 кг најбољих јабука или исто толико кромпира за чију је производњу коришћено то њихово скупо буре нафте и у чију производњу се улагао људски рад и сточна храна и њихово вештачко ђубриво у трајању од најмање шест месеци!

И наравно, говорили о поштењу, о Богу, крстили се - неко са три прста неко са свих пет, неки клечали и клањали се, неки нису имали времена за било шта од тога они су као хрчци скупљали новац, да би се богатили и ширили.


Производна цена 1.000 метара кубних гаса је око 30 долара -   и та количина је продавана по цени од 350-650 долара! Уцењивали и дебљали се - Бог гледао  шта све чине од дарова које им је дао бесплатно па  љутито махнуо руком и срушио такву неправичну трговину, исто као што се Исус Христ наљутио док је ходио земљом па корбачем истерао трговце из црквене порте, тако и сада, корбачем  бије трговце гаса, нафте и хероина и кокаина! 

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=116

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh