Kada Mihail porani!


Када Михаил порани!
-Списак за ДДД-

Веза:
*http://komanda-540.blogspot.rs/2016/08/dusane-vuce-sta-se-ceka.html
*Интервју др Душана Дунђера:
https://www.youtube.com/watch?v=hg5C8fdhKlY


Тачно пре годину дана, пожуривао сам члана Братства „Срб и ја“ др Душана Дунђера, да не пише и не прича већ да као вук завија и окупља свој чопор…. Стицајем различитих околности на годишњицу  тог пожуривања, као Заставник Организације „Команда-540“ у којој је основано и Братство „Срб и ја“, имам посебно задовољство да истакнем упорност и ефикасност војника Дунђера, јер је он наш члан и као такав ће једини из Србије контактирати и координирати међународну дипломатску и безбедносну помоћ за довођење Србије  у ред.

Команда-540 је започела процес преузимања власти у Србији, без да јој у било којем погледу смета постојећа структура власти. Ово је изведено по моделу који је ближе описан у наслову на овом блогу 
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/08/vec-vidjeno.html

У интервјуу војника др Душана Дунђера, од 17.8.2017.г.
https://www.youtube.com/watch?v=hg5C8fdhKlY  јасно је образложен редослед будућих мера у Србији, а то сви читаоци могу видети у чути непосредно, а овде ћу се само детаљније задржати на Списку оних који ће бити елиминисани у преузимању Коридора који је неовлашћено отет од државе Србије! 
По мени је то Списак ДДД – Списак за дератизацију, дезинсекцију у дезинфекцију!

Др Дунђер
је експерт за дипломатију и безбедност са великим искуством и угледом у целом свету, и он ће уз логистичку подршку Команде-540, чији је заклети војник, са представницима великих сила и других пријатељских држава разрадити оперативне мере за реализацију Списка ДДД, и та реализација ће се окончати најкасније у септембру ове године. Предвиђен је оквирни број од 500-600 лица која ометају Међународни транспортни коридор који иде и кроз Србију, за онемогућавања противправног поседовања власништва над тим коридором, док ће још толико њих бити придодато том Списку ДДД због других разлога.
Врло добро војниче Дунђер!

Списак ДДД неће обухватати политичаре ни било којег члана политичке странке, бизнисмене, сељаке, раднике, инжењере, професоре, он неће обухватати Маџаре, Хрвате, Шиптаре, Србе, ни остале – он ће обухватати само извршиоце кривичних дела и њихове помагаче, а ако ту буде и неких из ових категорија, жалим случај у њихово име!

Командант Организације „Команда-540“ је Свети Арханђел Михаил, који стоји иза сваке активности војника Команде-540, мало је поранио – Он зна зашто и ми Му захваљујемо јер ће се све завршити док је топло и онако како смо Му обећавали.

Ускоро ће бити затражено да се у свакој општини и округу формирају одговарајући делови Команде-540, као и да се државни органи и јавна предузећа изјасне о онима који би им могли бити на челу. Будите сви спремни на то, ускоро ће се ова одлука о Списку ДДД реализовати.

За оне који претпостављају да ће се наћи на Списку ДДД:

Могуће је у претходном договору са Командом-540 задобити привилегију у Окружном  затвору Падинска скела, нпр.: Да неко буде вртлар уместо да ради у штали, или да ради у пољу уместо да празни септичке јаме.
Ова погодност се посебно нуди бившим државним секретарима, министрима и председницима влада  и државе од 2000.г па до сада. За узврат се очекују докази о сопственим неделима и неделима других  који су вршили власт у том периоду.

У славу Светог Арханђела Михаила, Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације „Команда-540“ у којој је основано Братство „Срб и ја“!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминалиста и теозоф
Заставник „Команде-540“

Постављено 18.8.7526/2017.г . у 13,40 ч.



2 comments:

Unknown 18. август 2017. 19:48  

Храбро до побjеде...шта ли jе са Републиком Србском..

Unknown 2. септембар 2017. 22:54  

SRBIJI TREBA UDBA I UPRAVA NACIONALNE BEZBEDNOSTI.REČ UPRAVA JE KLJUČNA JER SU TO INSTITUCIJE U KOJIMA MORAJU BITI NAJBOLJI I BEZKOMPROMISNI KOJI CE BRINUTI NE DA SE NE PONOVI GENOCID(1941-45,Hrvatska),NEGO DA VIŠE NIKADA NI POJEDINAC IZ NARODA NE STRADA ILI BUDE OZBILJNIJE UGROŽEN.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh