Treme junskog roka!



Треме јунског рока! 

-Трема подстиче на дела-

Шта да каже аутор после ових коментара, до да се у Србији рађа позитивна трема, позната као она која учини да крв студента-ђака узаври до мере да мозак боље функционише, па се испит са лакоћом положи, иако се  пре тога сумњало у такав исход.

Свима у Србији је јасно да одлучни догађаји куцају на врата, да се са последицама морамо суочити, те да је боље да се то деси што пре, „што ће бити јесенас нека буде вечерас“!

Право је задовољство аутору када уместо њега причају и пишу његови читаоци, међу њима су и они веома искусни у анализирању и геополитичком сагледавању, којим се посебно захваљујем. 

Без превелике бриге, ми побеђујемо, ми смо већ победили, ово што долази је само материјализација те победе која се увек прво мора остварити у духовној сфери.

Пренос коментара испод наслова Јунски испитни рок који је у целости објављен на мом затвореном сајту, који је  као  сајт намењен само пробраним читаоцима који се не боје да ставе своје име као читаоца наслова на њему.

Цео садржај се налази на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=136

*Александар Новчић: У мом Краљеву је некада у индустрији радило преко 20.000 људи а сада не ради ни 2.000, а број становника се повећао за преко 30.000 који су се због ратова доселили. До октобра прошле године сам радио у једној фабрици која је својевремено била најјача у граду и из ње радници нису хтели да иду у Немачку да раде, јер су овде имали већу плату. Када је почела да пропада прва фирма у граду, сви су мислили да то њима неће да се догоди и нико се са њима није солидарисао, а сад су све фирме пропале. Сад се исто то дешава на нивоу целе Србије. Један приватник из Краљева може да утиче да се један ИМТ затвори да би он могао да увози тракторе из Кине, а све то због заштите коју има од председника државе због услуга које чинио њему и осталима.

*Србија Биљана Батар: Чудан смо ми народ, јер пре свега нисмо солидарни, живимо по оној народној „Село гори а баба се чешља“ или „не дешава се мени“, па кога је брига, бринемо само за своје уске, ситно сопственичке интересе, не схватајући да заједништво на било ком плану и збијени редови, чине моћно оружје, непобедиву снагу. Не схватамо, јер смо се заглавили у беспућу изгубљених надања и хтења, у корову живота.
Чекамо Јуни-зарад годишњих одмора, уживања и доколице, а не Јуни-за преображај колективне свести и отрежњења. Грешимо, пропадамо, вичемо „ДОСТА ЈЕ!“, а и даље срљамо у неповрат, немоћни да се одупремо тој перфидној сили, која се зове луксуз или престиж, наравно привидан, јер највећи је луксуз, по мени, наћи мир и спокој у души. То је непроцењиво благо. Али, како наћи мир, када смо индолентни према непријатним збивањима, која се дешавају свуда око нас, када мирно посматрамо наше пријатеље када их истерују са посла, када им распродају фабрике, када им смањују плате, одузимају стечену категорију-минули рад, пензије - ту нема мира! Ту има равнодушности и неосећајности за туђе проблеме и небриге.
Ту има охолости и гордости, а то су два највећа греха......И после свега очекујемо да нам Господ помогне, да нас погледа! Питам Вас, а зашто би. Зашто би Господ погледао некога ко није солидаран према брату своме, ко у себи не гаји осећаје блискости, ко нема суза покајања, ко не саосећа. Зашто би – рећи ћу Вам...па и неће, генерално гледано, већина од нас није то заслужила. Добро размислите! Јуни је дошао. Ста ћете сад, куда ћете кренути? *Да ли у духовни преображај и отрежњење, или на годишњи одмор? ОДЛУКА ЈЕ НА ВАМА! 
* *Весна Веизовић: Поштовани Драгољубе, На жалост верујем да сте у праву. Све ово што се дешава води ка овоме што говорите и пишете годинама већ. У последње време, имам осећај да се све убрзава, већину тога не можемо чак ни да испратимо колико брзо се дешавају, и само једном тренутку видимо да се већ променило нешто што је само личило на промену. Донекле се плашим те будућности која ће бити тежа и гора него што уопште можемо и да је појмимо, а са друге стране ми је жао људи који ме у већини случајева нервирају својом себичном малодушношћу, само својим проблемима, изговорима, немарношћу. А најзад и треба да се десе велике промене, јер нас је Господ Бог превише трпео. Заиста, кад се осврнете око себе, кад погледате овај свет, само можете да се запитате ко су побогу ови људи, где су нестали они Срби па и они од пре десет година, да не говорим о неким ранијим генерацијама којих данас има само у књигама, а чији се дух назире у
*                реткима.

  * Драгољуб Татомировић: Поштована г-ђо и сестро Весна, захваљујем на труду који Вам је скренуо пажњу на овај мој скромни чланак - наравно, није јунски рок тек какав рок! Знају то сви студенти и ђаци. Када се ово деси, ово у јуну, Србија више неће бити оваква, већ креће ка свом спасењу, али ће многе друге државе које су нас годинама и вековима уцењивале, кренути ка својој пропасти. Пробају сада да нас купе-старим гвожђем као оружјем и безвредним новчаницама које им и не стоје на располагању јер су то специфични улози подложни различитим проверама пре дозволе трансакције, па РУСИ НЕЋЕ МОЋИ ДА КУПЕ СРБИЈУ, пробају то већ 12 година на исти начин, истим новцем и истим алатима би да га овде унесу. Не дозвољава Господ, а ни ми којих се то тиче.
*           Свако добро Вам жели Србија Драгољуб Татомировић, аутор пројекта "КГБ удружења  прекривају Србију" http://komanda-540.blogspot.rs/2016/05/osniva-se-kgb-srbije.html.
Мој познаник, скоро друг, високо позициониран у специфичним организацијама, а и иначе, пажљиво прати шта пишем, некада се препиремо, али сад ми је послао мејл следеће садржине,  на који сам и одговорио, па иако је ово лична преписка чиним је јавном јер даје извесна објашњења извесних најава  догађаја у Србији.
_______________________
PROCITAO SAM MISAO VLADIKE NIKOLAJA VELIMIROVICA, KAZE:

"NE IDITE ZA VECINOM,BOG JE SA ONIMA KOJI SU U PRAVU,
A NE SA ONIMA KOJI SU U VECINI".
DIVNO RECENO.
UKLAPA SE U TVOJE NAPORE A TE RECI SU DOKAZ
DA SI NA PAVOM BOZIJEM  PUTU.
TVOJ DRUGAR. B.U.
Хвала друже Б…., трудим се, а увек радим како ја мислим да је добро, због тога сам плаћао строге казне оној већини која је радила како већина мисли да је добро, али се свакако исплати, јер они сада не смеју и својих мишјих рупа ни да се помоле. 
У вези питања да ли је Владимир окренуо ћурак наопако - па њима нема спаса ако не клекну пред нама и ако им ми не помогнемо. 
Прошле године на Светог Луку (31.10.2015.) са њих је уклоњен Заштитни кишобран који је тамо стајао на наше молбе иако нам је казивано да грешимо. Када је скинут иду у пропаст, упали су у Куран замку и упадају у живо блато, јер су шкрти и горди и склони потсмеху нама који смо привидно мали, морају да признају грешке и да их исправљају у мери у којој ми то будемо хтели да прихватимо, јер они нама не требају. А помињање опет оних 10 Коковићевих милијарди је само понављање лажи, то им неће успети јер они би да купе Србију, а Србија није на продају! 
Свако добро од Србија Драгољуба Татомировића.

Богојављенско обавештење Србији
 (19.01.2011.г.)

Еј, Тибет је висока Планина;
У њему је скривена Истина;

Ој, Србијо којој нема краја, 
ти си место Земаљскога Раја;

Еј, Србијо од Тибета сестро,
у теби је Живог Бога Престо;

Са Престола Бог ће да објави 
да су Срби Његов народ прави,
који само Живог Бога слави;

Са Престола Бог ће да пресуди
и објави ко су какви људи;

Пазите се ви Божански Срби 
и гледајте како се пресуди;

Еј Србијо, од Тибета сестро,
добро пази које ти је место;

Србија је Живог Бога Престо-
нек не иде где је зову људи, 
они људи којима се суди-
нека гледа шта је Богу мило, 
да би Срба и по Суду било.

Записао Драгољуб Татомировић
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Србија Драгољуб Татомировић, доктор права-теозоф
Постављено 4.6.2016.г. у 12,38 ч.


1 comments:

Vesnik 5. јун 2016. 12:21  

Поштовани Драгољубе,
Нема требе за коментаре ни овде ни тамо. Такво је време, да ми недостатак времена није изговор већ реалност. Може бити да сам и ранијим говорењем да бих неке ствари избегла у томе налазила изговор па се сама довела до тога да сада заиста немам времена. :) Но, остављам баш ретко коментаре. Чак ни на своје на додајем. Али Ваше редовно читам. А овај "Јунски рок" ми је сам "извукао" коментар, будући да сам се у потпуности сложила да наведено стиже, да је неизбежно и да је време за то (што не значи да се са осталима не слаже, напротив, него је овај био у тренутку док сам и сама у размишљањима сличним). Ваља се само припремити, најпре духовно и ментално а затим физички и опремити петролејом и осталим потрепштинама. Баш о оним о којима и говорисмо ономад кад сте рекли да је боље пропустити једно летовање и спремити оставу.
А за све остало, само вере јер " тешко човеку који се узда у човека" и "Благо ономе ко је заволео Закон Господњи и о њему мисли дан и ноћ".

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh