Nervoza Rasije!


Нервоза Расије!

-Обрните и без бриге-

ŠOKANTNA DUGINOVA PORUKA SRBIJI: Uradili ste što ste mogli, ako ne uđete u “Evroazijsku Uniju” ČEKAJU VAS CRNI DANI
Александар Гељевич Дугин, у паници
Веза:

ŠOKANTNA DUGINOVA PORUKA SRBIJI: Uradili ste što ste mogli, ako ne uđete u “Evroazijsku Uniju” ČEKAJU VAS CRNI DANI



Био се уважени Александар Гељевич Дугин негде изгубио, примирио се, али време лети, они постали прилично нервозни – па нас опет Александар упозорава кроз најаву наших „Црних дана“ уколико се под хитно не прикључимо Евроазијској унији…..

Александар је био гост у Београду једном од чланова Команде-540, потом је тај члан више пута био у узвратној посети. Пре сваког поласка прецизирано је шта им, Расима/Русима, треба рећи, иако се у Штабу Команде-540 увек мислило да он то њима неће пренети. Из неких, нама непознатих разлога. Али они знају, Александар и други Руси и овај наш члан!

Русија је Расија. Расија или Рашка је Србија! Раси из Расије/Русије су се унервозили, јер им је време на самом крају за доношење одлуке, али им се одлука коју морају донети не допада!

Они зову стабло, са целокупним кореновим системом, да се прикључи једној великој грани, која је иако велика ипак само грана, која у свему зависи од стабла и кореновог систем.

Саветовао сам их у више наслова од 2010..г. до сада да се спашавају ИСТИНОМ, јер је Она-Истина  сам наш Живи Бог Срб.
Да постану Србија!
Да мишљења и предлоге које упућују Србији само обрну и ствар је решена. 

Оклевају, одбијају, праве се хладнокрвни, а остали су 31.10.2015.г. без дотадашњег „Заштитног Кишобрана“ који је над њима био на упорне молбе неких чланова Команде-540, оним који се баве тим стварима. Али, тада је молба повучена, а они врло добро знају шта им се од тада дешава, а тек ће. Хтели су то да реше само новцем, јер су постали трговци, али се то не може решити новцем. И објашњено им је све што је било потребно, али су они тврди атеисти. Који се крсте и позивају на Бога!

У време када је човек са којим се Александар Гељевич Дугин почесто састаје, тамо и овде, био у Москви, у уверењу да неће поступити по инструкцијама које је добио и да неће рећи Расима/Русима оно што је ургентно у сваком погледу, на његов мобилни телефон је послата следећа СМС порука-телефон је био уз њега:

„Друже, ако си у повољној позицији, пренеси коме треба:

Добијено је објашњење и овлашћење за нашу помоћ твојим домаћинима; Због дарова у авио-олупинама и наше уздарје је такво; Због исказане упорности да се договоре само са оним који на нашој страни остварују само личне интересе, нећемо помагати такве договоре, а без нас ће ти договори пропасти ма буде изгледало да су и у интересу Србије; Ако се са тобом тамо, или овде са нама, не договоре око целовите помоћи за наш Агро-план „Гаврил“ ми остајемо по страни; Без наше помоћи и даље ће  бити без "Заштитног Кишобрана“, а видели су шта то значи; Пази шта им обећаваш и какве обавезе преузимаш. Поздрав, потпис онога који је послао.“ Пријем је потврђен.

Брате Александре Гељевичу
, да ли ти је сада јасно?! Не дижи тензије, ми Срби смо сада по први пут после ко зна колико векова у позицији да нигде не журимо - не брини толико за нас, гледајте себе, имамо ми чиме да се бранимо и то и чинимо. А за оне авио-олупине и цену ремонта платићете посебно високу казну!

Члана Команде-540 са којим сте у контакту вероватно ускоро преводимо у резерву, па од њега више никакве информације нећете добијати. Јер се понаша као да је Рус, а не Србин!

У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације „Команда-540“, Светог Арханђела Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић 

Заставник Команде-540

Постављено и запечаћено 05.01.7526/2018.г. у 13,55 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh