Rusija želi....



Русија жели….

-Опет - ма шта ми рече!?-


IMA IDEJE ZA VELIKE PLANOVE Vladimir Putin i njegov 
bliski saradnik Sergej Železnjak - 10. 12. 2016. 20:15 ИНФОРМЕР БЕОГРАД


Веза: http://zlatnibilten.blogspot.rs/2016/12/uzaludne-price.html

У србијанској омањој равничарској пограничној области, Мачви, у којој живе марљиви и скромни ратари и сточари, када им неко незван дође у кућу да би им делио савете како да се организују или реше неке проблеме у њој, запитају га „Јеси ли ти сва твоја посла позавршавао, па сада дошао да мени решаваш проблеме?“, јасно га упућујући да свој труд исказује у својој кући….

Када се некоме у Србији свиђа нечија ливада, из било којег разлога, а није на продају, тај неко се потруди да обезбеди себи право да је гледа, шета по њој, убере по неки цвет и свакако да се власник ливаде не рогуши на његово инсистирање да држи неку везу са том ливадом, тај коме се свиђа туђа ливада ако је у могућности бесплатно припомогне власнику да је уреди, помогне у равнању пута ка њој, хвали је пред другим, диже јој вредност и задовољава се да је та ливада у власништву некога са ким је он у добрим  односима, па му дође као да је некако то и његова ливада.

Ако се некоме пак свиђа нечија ливада, а могао би постати и њен сувласник или власник, онда се не пита за цену, не цењка се већ се дају суме које се не одбијају, јер је власник властан да са њом чини шта му је воља. Власник ливаде није у обавези да на њој гаји цвеће које се свиђа неком другом, он гаји оно што хоће, може је преорати или зашумити, или је продати неком другом или је поклонити, па је свака љутња оних којим је та ливада измакла неоправдана.

Србија је Божија башта и Његово Ограђено имање, о које се отимају многи, без да се и обзиру на жеље и права онога којем је дата на коришћење, сви би да је преуреде, да од ње неправе ливаду какве су њихове, да се на њој гаји цвеће које се свиђа њима, наступају некада на силу, некада на превару, некада не наивност и  искрену веру Срба, некада нудећи Србији оно што они мисле да јој треба, али свакако гледајући да њоме овладају!

Зову Србију у своје друштво у којем би она изгубила сва своја самосвојства и стално се правила како је срећна због тога….

Отимају се о њу велики, јуришају околни мали, њу би да разделе и они који су у њој па да делове припоје неким другим, туђим, ливадама.

Срби све виде, разумеју и веома се чуде таквом слепилу великих и малих силеџија и притискивача који би да за ништа, за безвредне стране паре, добију најлепшу ливаду на планети, некада су Срби и у стању сличном шоку када не предузимају ништа, некада су љутити, некада међу собом оцењују те који би да Србију „усреће“…. Али, се непрекидно уздају у Власника Србије, самог Господа, и тврдо верују да Он зна шта према коме треба чинити, да би ливада и даље била на располагању онима којима је и дата – Србима.

О НАТО зликовцима и околним непријатељски  државама, нема потребе да се било шта додатно говори, они су у целости разоткривени и о њима се све зна.

О овим другим, о оним који су нам час браћа истокрвна, али не желе да се назову нашим именом, а час су велики партнери и пријатељи НАТО зликоваца, може се много говорити, али је и то непотребно – они гледају своје интересе, они заливају и орезују овде у Србији изданке комуниста како би их овде обновили и како би се Србија опет зашумила комунистима, сада су смислили да би им добро дошао савез Б-4 (Србија, Црна Гора, Македонија и Босна и Херцеговина) а у суштини све србске земље са одметнутим народима…. па би да Русија прави федерацију од србских територија, да се Србија уједињује са територијама које су јој отете под комунистичким властима којим је управљао и садашњи Херој СССР-а Ј.Б.Тито, као што је недавно отето Косово и Метохија.
Русија жели.... Опет-Ма шта ми рече?! 

Ево смo се стресли од њихових жеља! 

Хоће Русија да уређује Србију, због  чега би да их питам „да ли су сва своја посла позавршавали“, па се сада сетили нас, и из којих разлога одједном тако?

Пре два дана им је све објашњено кроз наслов  http://zlatnibilten.blogspot.rs/2016/12/uzaludne-price.html па упућујем и њих и све моје читаоце на тај наслов, у намери да им скратимо узалудне трудове, од тога неме ништа све док се не крене искрено! 

Док се не каже јасно и гласно да Русија стоји иза плана повратка србских отетих територија, а и да је и она сама једна таква територија и да о тој околности изнесе план…., иначе има Украјину и Белорусију, па нека пре тога, или паралелно са тим, реши питање „извесних“ несугласица са њима, а онда када дође овде, да на граници садашње Србије оставе сва своја глупа уверења како ми Срби не знамо шта они све чине у вези Србије и са којим крајњим циљем.

Дотле се ставља печат на све њихове планове. Стављају га Срби, својим необраћањем пажње на њихова интересовања да нам сада они, опет, кроје државу, од нашег, никако не нудећи да нам бесплатно испоручују гас и нафту које црпе са наших србских територија које су назвали другим именом…. Да покажу да су наши, а да и ми имамо од тога корист. Србија не треба да буде руска Северна Кореја у срцу Европе!

Због тога  нам чак ни тих шест чувених половних авиона Миг-29, који требају на ремонт ништа не значе…. А већ смо раније добили од Димитрија Рогозина макету система за одбрану од авиона С-300 па смо некако комплетни са макетом и обећањима.

Ми са нашим окупаторима не желимо здруживање, Руси су благонаклони ка нашем здруживању са њиховим, још за кратко, пријатељима, Турцима, а по томе би могли и са НАТО зликовцима…, али ми нећемо ни са једним ни са другим, а нећемо ни са Русима док се не преобрате у оно што су били - у Србе!

А не морају, ми сада нигде више не журимо и ништа нам треба, чекамо да падну подсечене државе, Опште поравнавање и отпочињање испочетка, ми смо у првој атлетској стази у тој скорој трци, а Руси у шестој и никада нас не могу стићи ни престићи, па са нама морају лепо, пристојно, поштено и са молбом, или никако! 
То ће се у понедељак и уторак пренети и ономе који долази да даје подршку комунистима у Србији, у име Русије.

Драгољуб

Постављено 11.12.7525/2016.г. у 13,45 ч.

2 comments:

Анониман,  11. децембар 2016. 17:28  

На нашој ливади (за сада) расте само беда и сиротиња, захваљујући овима што грле и љубе оне који су нас увек убијали.
Таква ливада баш и није за пожелети никоме.
Мада је могуће да ја не разумем Ваша излагања.
Само драги Бог зна да ли ће икада бити другачије.
Можда "МИГОВИ" нишата не значе, али питајмо себе: шта нам дадоше они "пријатељи" са запада и ЕУ, почев од 1999. године па до дана данашњег?
На пример: http://www.vestinet.rs/tema-dana/zastrasujuce-upozorenje-cuvenog-onkologa-zbog-nato-agresije-1999-godine-ceka-nas-pakao-od-2019, а да не причамо о уништеној привреди, пољопривреди, здравству ... итд.
Апотекарска установа у мом месту је потпуно уништена.
У мом родном месту (око 2000 становника) већ је исељена апотека.
Прва апотека је удаљена "само" 60 (шездесет) километара.
Школе у селима више не постоје.
Ма шта ја причам СЕЛА више не постоје.
На 50 км од Бугарске границе сада нема више од 2000-2500 људи.
Треба ли још нешто додати?
Поздрав аутору сајта.
Милош Милошевић.

Анониман,  11. децембар 2016. 21:52  

Брате Драгољубе,
све ово што си написао у последња два наслова је сурова истина.Ево доказа: Када су кренуле православне литије Београдом против потапања манастира Ваљевска Грачаница, посвећеног Архангелу Михаилу команданту Небеске војске, и свеукупног уништења Србије, траса литије пролази сваки пут поред Руског дома.Током прве и друге литије које су почеле 09.03.2016.год.поздрављали су нас, снимали и певали са прозора и терасе.Од тада па до данас, када пролази литија све је затворено са навученим завесама и погашеним светлима без игде икога. Туга и јад. Одустали су и од куповине телевизије , чији су преговори дошли до самог краја.То иде у прилог твојим насловима да људи виде каква се политика води.
Србија Ненад Трајковић!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh