Nagrada za izdaju!


Награда за издају!
-Отклон и Заклон-

Веза:
*Ковачница
-Повући мишем испод овог текста да се појави линк ка наслову везе-
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2018/02/kovacnica.html

*Дезертирање и покрштавање
-Повући мишем испод овог текста да се појави линк ка наслову везе-
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/12/deezertiranje-i-pokrstavanje.html

Постоји само једна издаја која се награђује!
То се догоди када се изврши Отклон и добије се Заклон.

Заклон је прва награда!

Два света, од Постања, обитавају један поред другог, често се мешајући и стално у настојању да се у оном другом ангажују сопствени обавештајци!

Један је онај који је људима видљив и он је свет материјалних бића састављен од људи и других живих материјалних бића која му служе.

Други је невидљиви свет састављен од Вишњих сила и бића која  служе тим Вишњим бићима у том, за људе, невидљивом Вишњем свету који је нематеријалан и невидљив. 

Нека од бића из тог Вишњег света имају моћ да своју енергетску структуру која их чини, претворе у густу енергију и тако постану видљива људском оку, као и да се тренутно изгубе из видокруга враћањем своје енергије на густину Етра, ми кажемо ваздуха, који је веза између свих планета у васиони и тиме и између свих видљивих и невидљивих живих бића у њој.

Мали број обичних људи са одређеним задужењима у овом кратком људском животу има привилегију могућности да залази у онај други, невидљиви, свет, било само својим духом или и  духом  телом, када фактички постану једно од Вишњих бића са, многим њиховим могућностима.

Вишња  бића узимају за своје помоћнике, водиче кроз свет људи, информаторе или консултанте, појединце из света људи који су својим животом показали и доказали да су успели да се не вежу по сваку цену за материјална богатства-јединствену илузију за коју се везују само људи, јер им само  са тако лабавом везом, у односу на материјална богатства, могу послужити са послове за које их ангажују Вишња бића.

Као награду од Вишњих бића за ту своју лабаву везу са материјалним богатствима, људи на кратко и повремено задобијају карактеристике Вишњих бића, а оне су: Невидљивост, тренутно стизање на циљ, духом или и телом и духом, ма где он био и ма где се такав човек налазио, испуњење сваке жеље или помисли, моћима да  својим нематеријалним телом утиче на материјална тела људи, да их у нечему омета или подстиче, да утиче на њихове људске одлуке и понашања. У тим ретким тренуцима људи су заправо и сами нека врста Вишње силе, којом приликом упознају, нама обичним људима, невидљива богатства других светова, те постају задовољни и минимумом у овом материјалном свету, то се овде крсти скромношћу, а скромност омогућава живот по Принципима Довољности, што се опет награђује учестаним довођењем у стање Вишњих сила, све се то евидентира као околност да су они за свог људског живота упознали основе тог другог, невидљивог света, то се евидентира и одласком са овог света такви људи прескачу уводне лекције и времена која су резервисана за обичне људе за њихово схватање тог другог света и начина живота у њему.

Ангажованим помоћницима Вишњих сила, испуњавају се њихове људске жеље - то им је награда за помоћнички труд и стицање искуства кроз могућности да могу да погреше, тражењем нечега што је непотребно!

Људи увек погреше због поседовања емоција које не могу да држе под контролом. Дозволи им се да на емоцијама засноване жеље буду испуњене, то је грешка и систем за школовање кроз препознавање узрока грешака, и то је својеврсна обука за држање емоција под контролом. Та контрола подразумева довођење емоција људи на неутралан однос према неким догађањима  у оквиру којих људи показују одговарајуће емоције чиме се и разликују од беземоционалних Вишњих бића из паралелног невидљивог света.
_____________


*Ко је и због чега на списку за кажњавање?;
*Како ће бити кажњене велике државе;
*Зашто се Србија захваљује Белорусији;
*Шта ће бити дозвољено у Србији и због чега?.

___________________________


Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=261



Амин Господе!
Амин, Команданте наш!


Србија Драгољуб Татомировић

Написано и запечаћено на Сретење 7526/2018.г.
у времену од 10,10 до 11,48 часова


Постављено на Сретење 7526/2018.г. у 20,40 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh