Svi pogledi ka Srbiji!


Сви погледи ка Србији!

-Без бриге, ми смо главни!-

Ја свих ових протеклих осам година своје читаоце сматрам елитом, и то им и говорим, првенствено што су се определили да прате наслове са моја два блога и једног сајта у који се улази уз регистрацију, јер су за те наслове заинтересоване све битне обавештајне службе света.

Оне (Обавештајне службе)  су оне са НН интернет прикључака, само са малим квадратићем на географској карти одређене државе. Приказујем ту слику мапе света са обележеним квадратићима из које се упиру очи и уши на збивања у Србији.


Моја два блога су најчитанији (на сваком по 150-200 читалаца дневно са 10-15% нових читалаца сваког дана без икакве рекламе или било чије подршке, осим подршке читалаца који једни друге обавештавају)  блогови у Србији са Бројачем посета и могућношћу да сваки читалац изврши проверу која га занима кликом на „Бројач посета“ који је са десне стране текста гледано у екран, потом се иде на „Геолокација“ са леве стране  када се појави списак држава из којих су читаоци, а потом се кликне на „Град“ и добије се списак места из којих су читаоци, као и мапа света са квадртићим који означавају интернет прикључак у одређеној држави. 
Они без ознаке града су прикључци обавештајних служби.

Руска обавештајна служба се не види на мапи Русије, јер они све читају из Београда, па су и заклоњени нашом заставом, а ова која се лоцира у Сибиру је пркључак из Ванземаљске базе у Сибиру.
Ближе о тој бази у наслову:
http://komanda-540.blogspot.rs/2018/01/ko-to-tamo-nadzire.html

Из наведених разлога, о мом сајту и блоговима  се у Србији не говори и не пише. Ни на једном другом блогу или сајту, порталу, магазину или било којим и каквим Е-новинама не постоји могућност утврђивања истине о читаности - из простог разлога што су њихови сајтови занемарљиви за оне који управљају светом, односно који прикупљају податке за оне који тим светом управљају. Имају они много читаоца, оних који им верују или који не разумеју, али су такви код мене колатерална штета, ја шаљем поруке онима који су битни.

Хвала што ме пратите, позивам Вас да узмете учешће у овом мом раду, кроз коментаре које можете постављати испод сваког наслова, уз тамо наведене услове.

Позивам Вас и да се учланите у Команду-540, када постајете заклети војник Светог Арханђела Михаила, чиме стичете право на дозволу за ношење и коришћење одговарајућег енергетског оружја.
Ближе на:

Желим Вам сваком појединачно, свако добро!


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Постављено 21.2.7526/2018.г. у 21,30 ч.
_______________________________



Погледајте какво интересовање је изазвао овај наслов-обавештење код наше браће Руса, у Београду, видите колико их се прикрило србском заставом и колико их је прикључено у само неколико минута и сви читају исти наслов.

_______________________________________

____________________________
АЛЕРТ или УЗБУНА! 

Снимљено у 21,38 ч. - Застава Русије
3'21"  Београд


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh