Dvoglavi Brut i nevidljivi Taras!


Двоглави Брут и невидљиви Тарас!

-Брут би да уклони Тараса-



Руско оружје је ненадмашно, прецизно, лепо, убојито, убија само оне зле…..па ко се од нас не радује тим успесима највећег србског племена?!

Али, и у Русији и у Србији, чује се страшни глас Тарасовог сина, двоглавог Брута, (Једна је руска а друга србска глава)  који се онда био заљубио у пољску принцезу, а сада у матору Немачку која се назвала Европском Унијом….  
И хоће тај двоглави издајнички син Брут да уклони свог оца Тараса. Јер је отац заостао и  не схвата да је погрешно волети своју земљу и свој народ, да је погрешно бити добар син нашег Живог Бога, да је погрешно пружати отпор кад је већа сила против нас. Двоглави Брут би да овлада, али уз наш потпуни  пристанак, уз нестанак оних који би га потсећали на његове издаје, на заљубљивања, на предаје и продаје, на штетне уговоре, на оно што му је за то дато.

Сваки мудар војсковођа има добре извиђаче и обавештајце који припремају терен за ратна дејства, односно који остају на привремено изгубљеним територијама како би из непријатељске позадине вршили припреме да се изгубљена територија преотме од непријатеља. 
Русија и Србија су прекривене клоновима сина Тарасовог, Брута, и уколико се са њима не буде поступио како су заслужили, они ће убити свог оца Тараса, и они ће ове територије припремити за окупацију од стране оних који се за то спремају – они су њихови извиђачи и обавештајци!

Откуда оволико Брута - издајника у ове две србске државе?

Они су отровани уједом свога Бога, који их је заразио ИНТЕРЕСОМ! Када неког човека уједе змија-отровница, он се лечи противотровом направљеним на бази змијског отрова! А њихов бог је Змијурина! И та огромна Змијурина са безброј деце, војника и обожавалаца, сви затровани ИНТЕРЕСОМ, може се победити само противотровом направљеним на бази ИНТЕРЕСА!
Не уради ли то Русија и не уради ли то Србија, издајници ће победити наметањем сопственог мишљења, или  мишљења која су дужни да усвоје као своја, да се  не треба супротставити, да је исправо предати се без борбе, да је важно да се сачува глава и живот, ма какав он после тога био и ма на шта тако сачувана глава буде личила после тога.

Русија нема никаквог живог сећања на време када су и мали људи имали конкретне интересе од своје државе, јер су дуго живели на туђем и имали статус кмета, роба, слуге, радника, службеника…. који је зависио од воље онога који га је контролисао – изгон из заједнице или непрегледне белине Сибира су већ генетски уграђени у њихову генетску структуру у последњих неколико генерација.

Људи без приватне имовине су плашљиви, несигурни, непредузимљиви, тихи, стално нешто размеравају пазећи да им се изречено не узме за неко велико зло.

Русија је настањена таквим Србима, таквим становницима, који су далеко од матице, од Србије, изгубили слободарски дух, изгубили храброст да кажу шта о нечему мисле, изгубили бриткост и брзину духа и мисли, изгубили осећај користи од дрскости и изненађења, она је настањена Србима који су духом утовљени и приправни за клање, од стране оних који би да поробе ту велику србску територију названу Русијом!

Србија је у много повољнијем положају по питању броја Брута-издајника и оних који су одрасли и који живе на сопственом имању - који никада никоме нису служили - и због тога су они онај корпус Срба који се не боји никога до Бога - и који су сачували оно што ће у блиском будућем времену бити вредније од сваког драгуља, јер је то део сачуваног духовног блага.

Русија нема рецепт за прављење велике количине противотрова за борбу са болешћу оних који су заражени отровом ИНТЕРЕСОМ! А ти већ заражени прете слому Русије! 
Она не уме да направи противотров на бази интереса! Због тога се Русија мора определити на експеримент на некој малој територији. Њој се нуди као територија под шифром „200-20“ – две стотине пута мања територија од њене и двадесет пута мањи број становника од броја њених становника. Њој се нуди територија Србије за експериментисање и прављења противотрова!

Зашто Србија?
Зато што је она територија-основа са које су потекли Срби који су се назвали Русима и због тога што су остале територије настањене грађанима који су тешко заражени ИНТЕРЕСОМ и који одбијају да се подвргну терапији лечења.

У Србији још има незаражених и много оних који би да се лече таквим противотровом. А када се то овде спроведе, када се  поново  у Србији зачује глас Тарас Буљбе, који грди свог сина Брута – издајника, којем прети смрћу, онда би Русија тај експеримент требало да примени широм Русије, да би оздравила и да би се издаја сматрала срамотом и грехом који и сам родитељ грешника кажњава смрћу.

SMERS или SMERŠ? У чему је разлика?
Па само у оној квачици изнад слова S, а обе у суштини значе СМРТСРБИЈИ или СМРТШПИЈУНИМА!

Двоглави Брут, овде и тамо не жали ни Србију ни Русију, у свом интересу, док она друга реч означава службу која се обрачунава са шпијунима, издајницима, брутовима, ма колико их било.

Да је Русија тешко затрована ИНТЕРЕСОМ говори и наизглед најбоље смишљен план у вези помоћи Србији, кроз њено наоружавање оружјем које се избацује из употребе у  Русији, па да се не сече за поново претапање продаје се по повољној цени, на кредит, на почек, поклања се, али да се памти…. Предлаже се изградња гасних електрана како би се продавала струја, и преузимање свих вишкова произведене хране! Редослед је погрешан – и он није рецепт за оздрављење затрованих нити за чување још неотрованих од тровања које им се нуди.

Русији је дат рецепт, али га они не разумеју, јер је писан од неког који је одрастао као Србин-слободњак на повеликом приватном имању, наслеђеном од предака, који не штеди постојеће структуре нити интересе затрованих, јер је он направио рецепт за стварање противотрова отрову ИНТЕРЕСУ, противотров за масовну употребу, у који не треба да се уложе нека велика средства.

Али, како објаснити слепцу лепоту пољског цвећа у пролеће или лепоту дуге после кише?! Како вечито неслободном објаснити лепоту слободе? Како незараженом објаснити лепоту живота онога који је избегао интерес као заразу?

Поражено Краљевство Антихриста - Америка и Енглеска, активирају све своје слуге заражене својим личним интересима да раде на штету Србије и Русије – а то је опасна тактика, која, ако се убрзо ништа битно не предузме, даје резултат, после чега ће почетна успешна дејства руских авиона и ракета бити гурнута у страну, јер се од њих не живи већ од ИНТЕРЕСА, који опет нуди онај који је недавно поражен, како би се повратио на територије које је морао да напусти. 
Он није уништен, Бог га је и сада као и давно, незнано када, оставио у животу као свог слуга који ће постајати господар свим оним који су се одметнули од нашег Живог Бога.

Двоглави Брут ће нас плашити санкцијама и изолацијом, као да кроз то већ нисмо прошли, неиспоручивањем лекова и помада, забраном одласка у царство Брутових пријатеља – показаће се и епископи и патријарси у свој својој заражености, и председници и министри и научници и председници научника, сви ће они плански да нас уверавају како је боље изгубити стопало него целу ногу, околност да смо после губитка стопала инвалиди и непокретни, неће коментарисати, њихов задатак је да нас умире да се  не бунимо и да аплаудирамо издајницима у ликовима наших синова – Брута!

Ускоро наш цар иде код руског цара
– да се консултују у обостраном интересу. Иде наш цар одрастао као слободњак код руског цара који не зна шта значи бити слободњак…. 

Издајници имају благу трему, али ако они тамо и ови овде буду имали пресудну саветодавну реч у припремама за разговор два цара, ускоро ће се и у Русији и у Србији чути команда двоглавог сина Брута-издајника, да Тарас сиђе са коња и прими казну због намере да се бори! 
 __________________________

Србија ћути и чека, али Горки лек се мора попити! Какав, када, како, где, насилно или ненасилно?? 

-Видети прогнозу из 2010 године-на  http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/12/scenariji-za-dovodjenje-srbije-u-red.html

____________________________________________________________

На коју ћемо страну сви ми тада? Брут или Тарас?

У славу Светог Апостола Томе, брата-близанца Исуса (Х)Риста Сарабејца, којем је посвећен сутрашњи дан!

Драгољуб
Постављено 18.10.2015.г. у 18,00 ч.
_________________--
Снимљено 18.10.2015.г. у 20,44 ч. -
7'49"  Podgorica

2 comments:

Анониман,  19. октобар 2015. 09:52  

"На коју ћемо страну сви ми тада? Брут или Тарас? "
ВУК БРАНКОВИЋ или МИЛОШ ОБИЛИЋ???
Да би борба била ''НЕПРЕСТАНА'', потребно је заборавити издајнике - БРАНКОВИЋЕ - и све своје УМНЕ, ЕМОТИВНЕ и ФИЗИЧКЕ МОЋИ усмерити ка јунацима - ОБИЛИЋИМА!
Да би бораба била и УСПЕШНА, а већ вековима јесте НЕПРЕСТАНА, морамо БЛАГОСЛОВОМ подржати ОБИЛИЋЕ, а не очекивати да ћемо КЛЕТВОМ приволети БРАНКОВИЋЕ од издиздајства.
Зар 625 године од Косовског боја до данашњих дана није довољно уверљив ДОКАЗ да КЛЕТВОМ не можемо призвати памети ни ВУКА БРАНКОВИЋА, кроз епску народну поезију, а ни данас: ВУЧИЋА, НИКОЛИЋА, ДАЧИЋА, БОРИСА, ЧЕДУ, НЕНАДА, ВУКА... убеђивањем у погрешност њиховог политичког става по питању ЖИВОТНИХ ИНТЕРЕСА НАРОДА срБскОГА.
Као што ни ВУК БРАНКОВИЋ није чуо /НИЈЕ ХТЕО ДА ЧУЈЕ!/ УПОЗОРЕЊЕ - КЛЕТВУ - КНЕЗА ЛАЗАРА, тако исто ни овдашњи политички следбеници ВУКА БРАНКОВИЋА /горе поменути.../ НЕЋЕ, ЈЕДНОСТАВНО НЕЋЕ ДА ЧУЈУ УПОЗОРЕЊА -''КЛЕТВЕ''- САДАШЊИХ СЛЕДБЕНИКА КНЕЗА ЛАЗАРА и следе стопама ВУКА БРАНКОВИЋА.
У психолошком смислу, политичко-пропагандном, они су стално у ПРЕДНОСТИ јер су непрестано у жижи интересовања политичке јавности!
Већ само због чињенице да се само о њима и само о њима прича, надугачко и нашироко, да су и сликом заступљени, они, временом, постају предметом ИНФОРМАТИЧКЕ ЗАВИСНОСТИ најширег круга ИНФОРМАТИЧКИХ КОНЗУМЕНАТА - ''ШИРОКИХ НАРОДНИХ МАСА'', а како време одмиче - почиње да ПАДА У ЗАБОРАВ СЕЋАЊЕ НА ОБИЛИЋЕ, те тако они без борбе - издајници - добијају примат у појединачној и колективној свести народа срБскОГА, и постају ИДОЛИ узрастајућим нараштајима МЛАДИХ ГЕНЕРАЦИЈА, на супрот старијим генерацијама, што даље води у генерацијски раскол и тоталну дезинтеграцију народног срБскОГ корупуса.
А то јесте, дефинитивно, и намера ''Великог Брата'' - да одвоји децу од родитеља, да разбије породицу ... да младима пружи забаву корз ''ЕГЗИТ'', ''ГЕЈ ПАРАДИРАЊЕ'', дискотеке - ЋУМЕЗЕ - у којима ће се СПАЉИВАТИ И ТЕЛОМ И ДУШОМ и постајати ''поданици'' ''НОВОГ СВЕТСКОГ /НЕОРОБОВЛАСНИЧКОГ/ ПОРЕТКА''.
БЛАГОСЛОВОМ ОБИЛИЋИМА, ОКРЕНИМО СЕ СЕБИ - ВЕЋИНИ!!!

Драган Славнић

Анониман,  19. октобар 2015. 16:30  
Администратор блога је уклонио коментар.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh