Aplauz za razbojnika!


Аплауз за разбојника!


-Када, како и због чега?-

Веза: Технологија чишћења Србије
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/08/tehnologioja-ciscenja-srbije.html



Уобичајено је да се аплаузима ода признање за учињено добро дело, за успех у нечему, као подршка да не поклекне….., аплаузи су критеријуми, коректори, потврде заблуда, жеља, незнања, дивљења. Уобичајено је да се не аплаудира разбојницима, али се то ипак, доста често, догађа!
Када?

Када разбојник буде опљачкан…, када се његов разбојнички труд покаже безвредним, када се оно што је стекао разбојништвима одузме. И када да то одузимање обави и неки нови, Јачи, разбојник!

У Србији је од памтивека позната околност да се разбојник и његово потомство неће окористити од имовине стечене разбојништвима, знало се да то за неколико колена пропасти на најгори могући начин и то је стална опомена и претња за све потенцијалне разбојнике.

Ако се у неком времену, на неком простору устроји разбојничка држава, ови критеријуми слабе због сталног исказивања сумње поштеног дела народа тако устројене државе, због њихове нестрпљивости да се предање и кодирани став у односу на разбојнике оствари на њихов очиглед, за време њиховог живота…. Не буде ли тако, кроз неколико генерација разбојништво задобије потпуно другу конотацију, разбојници се престану називати разбојницима већ бизнисменима, предузетницима, способним и вештим, и временом се разбојничка држава подупире већином оних који не осуђују разбојништво.

*Шта је спремљено разбојницима из Русије и Србије? 


Даље-за читање или регистрацију-клик на:


http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=222

*Слава нашем Живом Богу Србу!
*Слава Светом Јовану Крститељу, Ономе којем је на данашњи дан, један бахати разбојник у то време одсекао главу испуњавајући жељу једне играчице!


Драгољуб
 
Постављено 11.9.7526/2017.г. у 13,10 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh