Predaja, ali planska!



Предаја, али планска!


-Чекани и дочекани-


„Без мене не можете ништа!“
ИХ својим ученицима.

-Обавештење за чланове и симпатизере
Организације „Команда-540“-


 
Када је један монах из братства које није успело да измоли кишу, стигао код једног усамљника чије су се  молбе испуњавале и када га је намолио да затражи кишу, која је потом лила из Неба, завапио је “Оче, престани, подавићемо се!“

Ми смо се састали на дан 01.4.2017.г. баш уочи дана када је наш садашњи цар истрчао на терен и победио. Постао цар! Који се труди да влада, али му никако не иде. Саплићу га и његови и они туђи, а  ми смо молили да сви они који владају Србијом од 1990.г. оду са власти на понижавајући начин и буду кажњени по законима.

Ракеташке батерије су тада распуштене уз дато право да сваки од вас бира циљ и лансира ракету и да одговара за то што чини.

Није било потребе да се окупљамо – ово све тече како треба. А ја, без намере и да се помисли да сам као онај монах који је молио да стане киша, да се не подаве, морам ипак да кажем: Смањите паљбу! Разредите, нисмо  ми злочиначки НАТО па да рушимо већ срушено!

Сада само када устреба, полако, мирно, пажљиво, без емоција…. Јер видесте ли, све смо погодили нашим ПГ Ракетама!

Наш цар се изненада нашао у Америки, како би његов идол Тито рекао, сада када се врати примиће позив да иде код ових других, а  можда ће и  неко доћи или послати свог гласника на разговор у Београд.

Ови који су подсечени су се трудили да се одрже усправно – није предвиђено па падају сви, води се борба ко пада први а ко последњи.

Борба се води око нас, око Србије, ту је већ атерирала Кина, Русија се  по обичају двоуми и прерачунава јер им је жао новца који ускоро неће имати никакву вредност, Јапан је одлучио да загађене воде из Нуклеарне електране Фукушима испусти у море – последица ће бити глад у Јапану и приморским земљама, али је то и увертира за библијски опис Апокалипсе, када изумру на милијарде тона рибе и других морских животиња и када се почну распадати у води, створиће се мора која ће кључати од отровних гасова …… ту ракете ни радари неће помоћи.

(Само)изабраних 500 који би ваљда требали да претекну како би наставили да  владају, већ у октобру 2017.г. иду сви на колективни „годишњи одмор“.

Ови из Русије  нам опет нуде митске ракетне системе С-300  које су они избацили из употребе, за много новца којег ми немамо и који и не треба да им дамо, у питању су њихове ракете које су смешних могућности када се пореде са Србским ПГ ракетама.

Следи:
Великом брзином ће се са Србијом и околним државама покушавати са искупљивањем за све злочине у последњих 8.000 година према нама, ствара се нешто што би се у кратком времену могло назвати Србским царством, бира се цар, зове се на договор и уговор, лобира се код ових  који ће пропасти –Турска, Кина, Русија, ЕУ, Америка и Енглеска - да то убрзо буде то царство због чијег су се  уништавања водили сви велики светски ратови, а да би се на њега могла наслонити друга предвиђена царства - само руско није предвиђено, оно  може да опстане само као Источни део Србског царства.

Писао сам о томе више пута, они имали друге идеје, имали и новац али им се неда да то реализују.

Предају се!

Представник Команданта Палих Анђела на Земљи, Римски Папа,  побегао у своју домовину па отуда прича шта би требало да се чини како би овакав свет опстао. Јадничак уплашени, више и не помиње Јерусалим где би требали да тог свог зацаре - намеравао је више пута, али је он велика кукавица, плаши се за свој живот и за њега би заложио милијарде туђих.
Резултат слика за satanistički pozdrav aleksandra vučića
Римски папа Франциско
Речену му је да је Јерусалим под стражом. Нашом, Србском  стражом!

Ово око нас, све поред некадашњег Србског мора са којег су нас отерали, гори, нико не  може да погаси пожаре, у Русији су поплаве поквариле жетву, цена жита расте, о томе се ћути, Срби јуришају у Црну гору и у Грчку на њихово  море, туку се, тамо, брукају себе и нас, остају без ичега… јер су заборавили да се глава користи и за још нешто осим за капу и фризуру.

За овде:
Па ето, спали смо што се времена тиче на само шест недеља.
Мало и ипак довољно да размислимо где ћемо зимовати, код кога, по ком основу, шта нудимо и шта очекујемо. Јер смо улудо многе године проћердали све мислећи како је оно што је прогнозирано и мољено само нека шала… а шала, шала, па вешала!

Пазимо, да их избегнемо!

Мени је већ мука од понављања, кога занима нека прелиста садржаје оба блога и сајта, па нека види шта ту има за њега
Позивам, али не наговарам.

Драгољуб
Постављено 19.7.7526/2017.г. у 16,15 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh