Svakom svoje sleduje!


Сваком своје следује!

-Без панике због туђег страха-

Веза: http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/11/karanfil-se-na-put-sprema.html

Када су малог грбавог освајача
Евроазије, Џингис Кана обавестили о једном чаробњаку који је могао све што пожели, тражио је да му га доведу. Питао га је шта све може… и овај му набрајао-злато, коње, жене, ливаде и реке, а онда га је Џингис Кан упитао зна ли он лек против смрти?

Чаробњак је одговорио да може све осим тога. Настала је тишина и као одсутан је Џингис Кан рекао, па све су земље моје, и злато, и коњи и жене, али шта све то вреди, када нико нема лека против смрти.
Опело је религијски обред којим се душа обавештава да је дошло до њеног раздвајања од тела које јој је служило као носач и одело.

Двојица који сада владају Србијом, односно покушавају то,  АВ-6 и Дворска луда су пре неколико година опојани усред Београда! Они су од тада мртви, али се праве да су живи…. Учињено је тако, а тим опојаним и додато: Да не могу да владају, да са власти оду на понижавајући начин, да буду кажњени за штету коју су нанели Србији и њеном народу и да од њих буде одузето све оно што су противправно присвојили….
То тече, контролом је утврђено да нису потребне никакве корекције.

Србија је разделна територија светова, оног на истоку и оног на западу. Она је територија – репер, како се ко према њој понаша тако бива и награђен. Све је од ње почело и све се са њом завршава.
Овако неправедно уређеним светом влада Британија силом своје две војске, америчком и руском! У току НАТО злочина учињеног бомбардовањем Србије у трајању од 77 дана западно крило британске војске је исцрпело своје могућности освајања и ова територија је тада дата руском крилу, да она покуша својим методама и наравно уобичајеном злоупотребом братских осећања… и она је чекана до 2.8.2017.г. до Светог Илије, када је онај који влада преузео тај посао и непосредно га обавља.

О свему је народ Србије обавештен кроз неколико интервјуа др Душана Дунђера објављеним на приватном Интернет порталу „Балкан Инфо“ - било је идеја да се он, Дунђер,  подвргне кривичном прогону или и неким бржим и ефикаснијим начинима кажњавања. Од 2.8. па до 15.8.2017.г. онај који је умислио да има неку власт, посебно над неким Србима, размишљао је шта да чини са оним који је био само гласник државе која влада светом, па је немилице раубовао  све државне безбедносне ресурсе, држао много људи под надзором, дизао хеликоптере да надлећу куће неких од тих…. Само је тада бирао време за хапшење или ликвидацију приликом уобичајених „опирања“ хапшењу.
Тада је тај свезнајући и свемогући примио одговарајућу информацију, спласнуо је моментално, престао са тајним надзором, са надлетањем хеликоптерима, са давањем задатака УДБИ из Ваљева да надзире неке куће на Равној Гори…. Тада је заправо изгубио и  ову световну власт коју је показивао и која му је припадала по основу функције на којој је.

Тај забрањени и по живот опасни интервју је објављен 17.8.2017.г. на Интернет порталу „Балкан-инфо“ и у њему је све речено, у њему се АВ-6 позива да предводи сређивање Србије, у њему се њему заправо упућује молба да он то ради, јер у противном ће то радити неко други.
Није предузео ништа.

Одлучи се!


Фото преузета са КМ.РУ од 28.10.2017.г.

*Због чега паника у власти Србије;
*Ко ће да почисти Србију;
*Улога Америке и Русије по питању Србије;
*Реализациоја нашег плана "Гаврил";
*Савети за игнорисање страхова власти Србије.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=237


Слава Команданту Небеске војске, Светом Арханђелу Михаилу!


Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 6.11.7526/2017.г. у 14,30 ч.
_________________________________________
Симљено 7.11.2017.г. у 23,07 ч. -
Навала шпијуна из Црне Горе на наслове који говоре о Србији. 



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh