Jači smo od sudbine.....!


Јачи смо од силе, брине нас ненасиље!

-Зашто дрхтури Ивица Дачић?-


"Sposobni da sprečimo nasilno preuzimanje vlasti"IZVOR: TANJUG 
-Духовни унук Јосипа Броза Тита и духовни син

Слободана Милошевића, Ивица Дачић-


Знамо ми Дачићу, да сте способни да спречите насилно преузимање власти, био си мали а у близини твог духовног оца С. Милошевића, којег си се много пута до сада одрицао, када си слушао како се држава брани, чика Радмило Богдановић је у весељу истерао тенкове на улице Београда, погинуо је школски друг моје ћерке из средње школе у Земуну,  али је твој тата завршио са најлон кесом на глави, рукама на леђима везаним лисицама у пратњи оних у које сте се уздали!
Јеси ли и сада мислио на ту гвоздену, тенковску, силу у рукама јадника из војске и полиције који имају 350 евра месечну плату? Или се уздаш у неку јачу силу? Ко теби, и ко вама уопште прети неком силом? 

Не брините се ви за употребу силе да вам се преотме власт, брините за ненасилну силу! Ту лежи права опасност за вас!
Они који воле Србију и њен народ неће никада више проливати крв ради доласка на власт – нису они комунисти! Срби и Србија немају ничијих синова за погибију.
И на чије би ти то синове опет послао тенкове?
Уми се Дачићу, не видиш јасно, мало дуже држи воду у устима да се не одајеш колико дрхтуриш!
Знаш ли шта је дрхтурење?
То је она нека недефинисан језа која иде изнутра, из душе па онда из тела некога ко сам себи дугује многе одговоре,  па му је лакше да баца дрва  на ватру све мислећи да ће га то угрејати - а  неће, та хладноћа се не уклања споља већ изнутра.

Брини се Дачићу, и ти и остали који дрхтуре, за силу ненасиљем! Брини се због тога што се ућутала Србија, брини се да не дође до примене грађанске непослушности - то је оно стање у које се уђе када се приђе до краја, до саме провалије, па неки одлуче да виде који им је  иза леђа и ко их то тера у провалију - е тада се свашта догађа.
Видим решио си да будеш конферансије у оживљавању твог деде Тита! Видим да нам свима упорно гураш прст у око.
Ако, само напред, пробај да нас вратиш сећањем у време његово, Титово, да испричамо деци и унуцима како смо живели, па да потом и ми оживимо оних неколико стотина хиљада које сте ви, комунисти, побили да би сте се учврстили на власти, који су још неопојани и за чије смрти још нико није одговарао- али, не умишљајте да ће то тако и остати.

Ти јеси опојан у правом ритуалу, знам да у Бога не верујеш, да се Бога и не бојиш… сам си то изјавио више пута, знам да те не занима прошлост. Ти нас, али само нас, тераш у твоју светлу будућност, јер сте ви комунисти увек говорили „Напред, другови!“ а никада „За мном!“ 
Могу ли ти твоји спремни тенкови, војска и полиција да спрече народ да врши ПРАВДУ? Да унапред направи спискове криминалаца из времена 1944-2015.г.? Ако можете, не брините.
Ако не можете, дрхтурите и чекајте.

Сигурно је да вас нико неће силом терати са власти, али није сигурно да вам се сила не омакне, да вам мученици из војске и полиције не окрену леђа, односно да вас приупитају оно на шта не желите ни да помислите, али то долази…. Сигурно као смрт!

Узалуд оживљавање Тита на дан Ваведења Богородице, узалуд ваша пропаганда, у то се више не верује. Када се то догоди, ерупција ненасиља, кроз одбијање послушности, када будете сами нудили да неко преузме власт уз услове да вас не дирају, то се неће десити! Власт ће узети народ, а ви… правац Падинска Скела! 
Тамо ћете провести остатке својих живота, радићете на имању, а суботом и недељом ће аутобусима бити довожена деца и студенти да виде како сте прошли, како им не би пало на памет да буду исти као ви.
Овај метод користи председник Кине - и њихова тајна служба чита моје текстове, то и сами можете проверити - покупи државни врх, па оду у обилазак затвора! 
За детаље: Више од 150 наслова на блогу Команда-540! Све пише тамо… и не само да пише, него се и спроводи.

Не уздајте се ни у Русе ни у Америкнаце – све већи број момака у Србији носи мајице са натписом „Не ј…м живу силу!“ а и они су (Руси и Американци) само нека жива сила!
Вас ће уништити ваш страх, умрећете у сопственом паклу, који је у сваком од нас, само га треба активирати - он се активира делима, а не може се деактивирати! 
Тога се бојте, Титови синови и унуци.
То је сила, а не мотке, виле и рогуље! 

Сила је у томе што вас нећемо примећивати, чути ни видети, ма шта причали и ма како се правдали, ви ћете нудити да неко преузме власт и бићете врло срећни због метода ненасиља као оружја! Јесте ли способни за одбрану од ненасиља, од игнорисања, од непримећивања…? 
То је кључ наредних месеци у Србији.

Пре само годину дана, у Анкари се загрлили Путин и Ердоган…. Склопили уговор о новој траси гасовода, причали о милијардама, авионима и камионима, Руси уступили Балкан на старање Турској, онако намиривали се туђим, као да су Богови. Тада написан наслов План за Турску и Русију, мало у љутњи, више у тузи и сада прочитајте па видите како су обојица прошли! 
Детаљи на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=64

А ово што ви сада радите и причате је не само љутња и туга, ово је за конкретна дешавања, спремите се за њих!

*Слава Светом Арханђелу Михаилу!

*Слава Светом Апостолу и Јеванђелисти Матеји, којем је посвећен данашњи дан!

*Богородице наша, казни све ове из Србије који ће Твој Дан скрнавити сликама и оживљавањем људоликог Антихриста!

Србија Драгољуб Татомировић,
Заставник Организације „Команда-540“ 
и Братства „Срб и ја“

Постављено 29.11.2015.г. у 15,30 ч.

2 comments:

ras 30. новембар 2015. 10:15  

Богородице наша, казни све ове из Србије који ће Твој Дан скрнавити сликама и оживљавањем људоликог Антихриста!
Амин!
Србија Бојан Миладиновић

Анониман,  1. децембар 2015. 11:12  

Za sve *vrle* sinove nase vlasti, -pesma Vladike Velimirovica

NE GRESI, DETE!!!!
Ne gresi dete,ti si mlad i rosan,
Ne gresi,dete,greh je smrtonosan.
Jedan greh cigli-mnogo uzdisaja!
Zbog jednog greha-izgnanje iz Raja.
Mnozina greha-mnozina nedaca,
Mnozina greha-nada sve kraca.
Jedan greh druga svud po svetu trazi
Sicana rosa livadu ovlazi.
Stavlja li putnik po svom putu drace
Da zurec domu preko njih preskace
Gresi su drace i stenje po putu
A mi putnici ka nebesnom kutu.
NE GRESI,DETE, GREHOM UM SE MRACI,
UM JE OD BOGA, UMOM COVEK ZRACI.
Ne gresi, dete,greh volju labavi,
VOLJA-dar BOZJI,njom se TVORAC SLAVI.
Ne gresi,dete,greh ljubav zatvara,
LJUBAV JE BOZJA,BOG LJUBAVLJU STVARA.
Za tebe, dete, Hristos krvcu proli,
I u tvoj zivot Svog zivota doli.
On tebe ceka, On te svuda prati-
O PA ZAR GREHOM TO DA MU SE PLATI...
NE GRESI,DETE, BUDI DUSA CISTA,
RAD SRECE TVOJE,RAD LJUBAVI HRISTA.
NE GRESI DETE, TI SI MLAD I ROSAN,
NE GREESI,DETE,GREH JE SMRTONOSAN....


KAKVO SEME,DUSO SEJES
ONAKVE CES PLODE ZNJETI,
RAJSKOG PLODA GRESAN COVEK,
DOHVATIT SE NECE SMETI...!!!!

POMOZI, SPASI I ODBRANI BOZE NAS...S postovanjem Batar
Biljana














Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh