Očevina se ne kupuje!

В. Путин  (у средини) 9.5.2016.г. прати Војну параду у Москви


Очевина се не купује, она се добија!


-Ех, остао само један пут-


В е з а:

*Касно!

Као што је на мојим блоговима и  сајту више пута (о)помињано, указивано и саветовано – догодило се!

Прекретница је управо одржана Војна парада у Москви 9.5.2016.г. коју је посматрао и невиђено тужан председник Русије.

Многи се чуде том тужном лику, фотографија је муњевито обиграла свет, али ја нисам изненађен, оно што је требао урадити пре више година сада је дошло на ред, а не тиче се ни војске ни ракета, ни тенкова ни авиона и нема изговора на притисак или непријатељство страних држава, тужни председник се сада мора окренути унутрашњим питањима.

Овај текст је моје писмо за онај издвојени Центар у Централном Сибиру чији припадници редовно прате и оно што ја објављујем – оним другим не вреди причати, они су као ћораве кокошке којим се не може надробити.

Проблем је што је Русија олако пристала на губитак Украјине, што се врше припреме да се изгуби и Белорусија, али је катастрофа за Русију и подлога њеног нестанка и растакања ако изгуби и Србију – а на томе се здушно ради, отуда и одавде!

Шаљете отуда, из Русије, као извиђаче, представнике различитих струја, збуњујете нас, не знамо ко је са ким, ко је за кога и ко је дошао овде у Србију са добрим намерама - све што сте до сада учинили, од тога што сте нас заразили комунизмом од којег скоро да смо нестали, до куповине наших великих предузећа у нафтној и гасној индустрији, само је чинило да се све више међусобно удаљавамо.
Ту нема никакве политике, у питању је само интерес неких приватника отуда и одавде.
Овде се то зна и није икаква тајна због чега се  качите за Ивицу Дачића и његову приватну политичку странку која је наследила комунистичку организацију Србије.

Послали сте нам пре 12 година екипу која је нудила сарадњу и улагање 10 милијарди долара, потом сте се 2006. г. били загрејали за тако нешто, од та два покушаја није било ништа, само је један наш друг остао без живота јер нисте хтели да му извршите операцију бруха, добио инфекцију и умро.

Пре осам месеци сте нам послали два старца од по 80 година  у друштву једног од садашњих младих лавова, и они су нас слушали, климали главом, љубили смо се, сликали, дали нам одликовања без икаквих докумената и потом су се изгубили. Без образложења шта су одлучили они који су их послали. А ми смо само имали добар Агро-план и нудили сарадњу!

Пре неколико недеља сте овде (опет) послали једног са истом идејом о тих чувених 10 милијарди, о којима се и сада прича али када дође председник владе Русије у октобру, а у септембру су вам избори и ко зна ко ће вам тада бити на тој функцији….

Тај који је дошао пре неколико недеља, којег смо ми овде назвали „Главоњом“ – због обима његове главе, био је нека врста извиђача под сталном паском оне Украјинке која га не испушта из вида – он је дошао да омирише терен и утврди да ли смо ми мртви или се само правимо мртвим, како би некога ко га је послао информисао…. Кажем вам: Сви се ми само правимо да смо мртви!

Ставили смо се у стање чекања, а  том Главоњи је речено да више ни са ким ко лаже и ко нема право да одлучује на лицу места, нећемо ни разговарати, нити ћемо било коме другом износити било какве предлоге ни услове. Нама ништа од вас не треба, а ви сада када вам је прошла Парада видите можете ли без нас.

Очевина се не купује, она се наслеђује, добија на поклон, она је синовљева колико и очева и само када то будете схватили можете се надати сопственом спашењу.

Изгубили сте ослонац, немате историју, религију, писмо, језик… однели сте све из Константинопоља, али сте симболе сматрали непотребним, а симболима се влада! Они су код нас, и они су потврда овога што вам пишем.

Ко сте ви без регистрованог симбола, без уписаног и одобреног имена царства, ко вас и на основу чега признаје осим привремено по основу страха од ваших ракета?

Тај који дође, ако дође, а да није лажов и да може да одлучује, имаће прилику да се овде наоружа оружјем којем никакве ракете ни људи неће моћи ништа – под одређеним условима, наравно, догоди ли се то, имате још једну прилику.
Сада сте на половини реке, напред је половина и пут у пропаст без повратка, повратак на обалу са које сте загазили у реку је половина и пут на познати терен и прилика за преобликовање свести, ако хоћете, наравно, и то би могло, јер потсечена је Русија али не и Србија којој би могли да се вратите…

Србија је  Нови Арарат
и о томе ко ће моћи да се за њу веже не одлучују Дачић, Вучић ни Николић, то су они са којима се договарате - они владају Србијом, али су без икакве моћи која се тиче одобрења за везивање. Питајте их, уосталом, они су ваши другови.
И не љутите се на њих, они би вам то везивање дозволили, али се не питају.

Погорелци, одлучите се!

Слава нашем Живом Богу Србу!


Драгољуб

Постављено 11.5.7524/20016.г. у 14,13 ч.
_________________________________

Снимљено 11.5.2016.г. у 16,28 ч. -


11'35"  сарајево
11'47"  Београд
11'51"  Београд
16'17"  Београд
16'51"  сарајево

Снимљено у 16,37 ч.





9'19"  Београд
9'28"  Београд
10'33"  Београд
11'42"  Београд


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh