Dana šestog ....


Дана шестог….

-Ступљено у контакт- 

У Србији су Главни и неколико Помоћних Небеских портала-пролаза са Земље у Небо, јер је она Божије Ограђено имање, од ње је све почело и са њом се све и завршава. За тим порталима се непрекидно трага на све могуће начине, али узалуд, за њих не знају несрби па нема ни издаје.

Од Постања до данас води се борба за отимање Божијег Имања, прво је то била цела Земља, а сада се оно свело на садашњу Србију величине око 600х300км. Даље не може и због тога је и почела припрема за враћање у пређашње стање.

Отмичари су удружени и под једном су командом – под командом Бога Мамона, који је створио две велике војске, помоћу којих терорише остале државе и народе на преотетим територијама, укључив у подручје терора и територије тих држава које имају делове те велике војске. У питању су Америка и Русија - ово да не буде ни на тренутак било какве забуне.

Сигурно је да у Србији трајно и увек живи најмање по један човек-Ванземаљац, у улози непосредног извиђача са обавезама уобичајеним за сваког извиђача.

Сигурно је да се велика пажња великих држава и њихових војски обраћа на Србију у циљу изналажења начина да она буде освојена.

Сигурно је да обе војске истог команданта увиђају да им је узалудна сарадња са официјелним властима Србије и добијање многих обећања од њих, јер су се уверили да они не владају Србијом.

*Ступање у контакт са супарничком војском;
*Ко влада светом и шта се мења?;
*Када почиње преуређење света?

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=236




*Слава нашем Живом Богу-Србу!

*Слава Светом Арханђелу Михаилу!


Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 3.11.7526/2017.г. у 13,45 ч.

_________________________
После шестог дана од ступања у контакт са противничком 
војском, права навала анализирања старијих наслова на 
оба моја блога-браћа Руси предњаче и тиме потврђују
основаности постављене хипотезе и самог закључка.



Снимљено 3.11.2017.г. у 14,37 ч. - Застава Русије
3'49 "  Београд




Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh