Jatak plan



Јатак план

-Митровдан-Ђурђевдан-


Шифра разграничења: Језик и реч!
___________________

*Онима којим је намењено да поступају - у Србији и набројаним државама;
*Онима који прикупљају информације да би обавештавали своје старешине;
*Онима који још размишљају да наставе борбу против војника Бога Добра;
*Члановима Братства „Срб и ја“ и симпатизерима тог братства;
*Онима који су учествовали у изради „Јатачког плана“ обелодањеног на овом блогу 2013.г.;
*Официрима војске и полиције, припадницима војске и полиције;
*Члановима политичких странака у Србији – ради равнања у поступању;
*Јавним тужиоцима у Србији;
*Судијама у Србији;
*Томиславу Николићу и Александру Вучићу;
*Масонској организацији у Србији и другим сличним параорганизацијама.
____________

Објашњење Шифре за Разграничење: ЕАУ (Евроазијска унија) се припајају територије на којим се говори србским језиком, различитих дијалеката и особености, као неспорном маркеру власништва над тим територијама,  који су одолели искушењима у протеклих десет хиљада година.
Јатак План: Хибридни ненасилни рат. Реч као белег Новог царства.
____________

Ево ме опет код тебе, видим да сређујеш плац, извор, кућу, спремаш ли се ти да сам себи будеш јатак овде у планини?... Ма шалим се наравно, било је јатака и у планинама и у равницама и када се мало боље размисли, па сви ми смо предвиђени да будемо јатаци, да јатакујемо нашем Живом Богу, да за Њега имамо стално приправно место у нашим срцима, где Он воли да залази, да се поистовећује са својим делом-човеком, својом децом, јер смо сви ми Његова деца јер у себи носимо Његов један мали делић оличен у нашој души, која је и као позајмљена и смештена у неко тело-одело те душе увек Његова….

Али ми то заборавимо, па када затварамо куће и амбаре, магазе и штале, затворимо и срце и Он онда, тужан, оде код неког другог, који срце није затворио и ту преспава и ту борави све гледајући у свет кроз душу тог у чијем се срцу сместио.

Овај наредни зимски јатачки период  Митровдан-Ђурђевдан, почиње кроз месец дана и завршава се почетком маја, треба да буде период у којем ће се у кући јатака правити планови за период после Ђурђевдана, и то не само планови већи све потребне припреме које се могу обавити у зимском периоду. Бог Добра је победио пре девет дана и своју војску је упутио на чишћење од Сир(б)ије, али се то чишћење мора обавити и до свих осталих србских граница на северу, западу и југу.

Државе у којим је предвиђено то чишћење требало би да у овом зимском јатачком периоду изврше потребне припреме да се чишћење и проветравање куће после дугогодишњег боравка  Бога Зла у њима, обави ненасилним путем, увек када то буде могуће, мада је најбоље чишћење тих војника њихово купање страхом!

Они владају страхом и од страха умиру, па то треба имати у виду ако се буду двоумили, да они као ниже формације доносе важне одлуке-најважнија одлука је донета: Њихов командант, Бог Зла се предао 28.9.2015.г. у Краљевству Зла, у Америци у Њујорку, пред представницима целог света и ово сада, као одрицање од предаје, треба гледати као покушај часног повлачења, ако они уопште имају било какву част.

Ево да наведем:

Бело иде белом, црно иде црном. Праве дивизије црних народа иду ка својим црним рођацима у Европи.
Европске унија је пала само то нико не сме да каже - у њу се улази без питања и без дозволе, што ће рећи да она више није ни држава ни парадржава, Ангела Меркел је мртва, само још то не зна, њен врли сарадник на другом крају Европе, Тајип Ердоган, такође је мртав, али се прави да је жив, у Црној Гори је пала власт Мила Ђукановића оног трена када је народ почео да се окупља и шета  забрањеним подручјима, само јој још то нико није саопштио, а они се праве да се то није догодило.

Представник једне од четири будуће престонице Евроазијске уније, из Београда, почео је још пре неколико година да прима пријаве за мирно присједињење овој унији.

До сада су се пријавиле следеће државе и народи:

*Словенија, попунила приступницу и упознала цара који ће владати делом царства ЕАУ из Београда;

*Хрватска је учинила исто што и Словенија, али неколико година раније;

*Црна Гора се спрема да попуни пријавни лист;

*Македонија је попунила пријавни лист, али се плаши остатака војске Бога Зла па је још држи код себе;

*Албанија ће тај лист ускоро попунити, али ће пре позитивног решења морати да се покаје и тражи опроштај за вековне злочине према домаћину који их је примио у своје двориште, потом да чека неколико генерација како би се утврдило да су се одрекли свог превратничког карактера и свог Бога Зла и тек онда ће и њени синови бити узимани у државну службу;

*Бугарска ће морати да прође вишеструку катарзу, како би била кажњена за све издаје и како би се сетила свог татарско-манџурског порекла и постала захвална ономе који јој је, грешком, створио државу, народ, језик, веру, писмо и све остало,  са којим  они не умеју да рукују јер им је све страно и непознато, наметнуто на силу.

*Румунија ће проћи пут  Бугарске, пошто јој буду одузете територије које је добила злоупотребом околних краљева који су поклањали државне територије као да је то њихова приватна имовина.

*Маџарска остаје мало црно острво међу белим народима, уз неопходност да схвати да је гост на домаћиновом имању и уз одрицање опаких и подлих карактерних особина манџурског племена којем припадају;

*Словачка је попунила пријаву, али је то најмирнији део србског народа, они ће то тихо предати и наставити да раде као и сада;

*Чешка ће  морати да се одрекне оних из војске Бога Зла и потом ће јој бити одобрено присједињење уз строжију контролу у наредним генерацијама;

*Пољска је држава одметнутог србског племена Пољана, одрекла се свог порекла, придружила се Богу Зла и она мора проћи кроз вишеструку катарзу све до времена када ће се моћи опет назвати србским племеном;

*Украјина ће проћи пут који је одређен за Пољску, а потом ће се о њима донети коначна одлука.

*Грчка ће морати да поцепа једну од две приступнице, то црно етиопско племе које је засновало државу на отетим србским територијама вазда држи две приступнице – једну ће морати да поцепа и да уђе у период прихватања неких норми које нису норме етиопског народа који је до територија дошао преварама и силом- опција је и да буду враћени у Египат и Етиопију;

*Немачка се распала давно, давно у Небу, сада се то пресликава овде на земљи, од ње ће се одвојити територија Полабских Срба, остало ће се препустити њима и њиховим црним рођацима  који у непресушној реци народа који се усељава у Европу, окупира ту територију;

-Преузето са руског портала "Империа" 7.10.2015.г.-
Американци и Немци-стари пријатељи од давнина... и сада, наравно!
*Аустрија ће проћи период катарзе, период повратка понемчених Срба својим коренима, па ће се онда о остатку одлучивати;

*Турска се распала још пре неколико година, новосултан Ердоган је мртав само се прави да је жив – он је умро када и његова новоосманска идеја, само нико да му то каже, ми ћемо узети само наше старе територије, до споменика нашој старој државности оличеног у „Споменку у Ксантосу“, нећемо враћати само наше Србе из Турске већ ћемо и њих и наше територије које су тренутно у Турској, припојити делу царства којим ће се управљати их Београда. Душаново царство нам се враћа,  само мало  увећано, тражи се само још цар Душан, мада је он изгледа и нађен, можда је то онај коме се предају попуњене пријаве за присједињење, а ја о томе не желим да причам.

Напомена: Босну и Херцеговину нисам посебно описивао јер се подразумева да је то територија која припада Србији, док је Косово и Метохија  привремено окупирано-тамо ће врло брзо избити дириговани социјални немири који ће се претворити у међусобни сукоб Шиптара са Шиптарима.

Они који не знају коме се предају Пријаве за присједињење нека се распитају код оних који стварно владају Словенијом и Хрватском.

Ето им, то је за њих предвиђено, па сада у Јатачким базама нека направе план да се он у летњем јатачком периоду идуће године реализује ненасиљем.

Србија је мирна: Она је направила Јатачки План, извршила све припреме, на његовој реализацији ће радити они из војске и полиције, неки из власти, а цео народ је једна велика ЈАТАЧКА БАЗА. Тако јој и доликује, због тога је Београд  и одређен за место из кога ће се управљати  набројаним државама.
Само садашња Србија никада није уперила пушку, или упутила мрк поглед на своју братску Русију! И то је упамћено! Добро се добрим враћа!

Пази шта смераш нови србски царе Душане! План ти је доступан, чека се само и његова званична верификација па да се креће! До Ђурђевдана да се све припреми и детаљно разради, па да се смена власти у Србији, после ко зна колико година и векова мирно обави.

Желим и да ти пренесем поздраве од чланова Групе „Србих-888“ – рекао сам ти да сам ја постао њихов придружени члан, па смо се састали пред почетак чишћења Сир(б)ије. Читају оно што пишеш, задовољни су, посебно што се више не примећује твоја љутња због спорости низања догађаја, тако то мора и то си сада и сāм схватио.

Не треба тесто да се размесује док не ускисне, док не нарасте… тако је и ово све морало да прође баш овакав пут… није било лако ни црном Богу Зла да се безусловно преда и пристане на оно на шта је пристао, мало у нади да ће он дочекати неких других својих пет минута, а мало више због новца уложеним у његове државне обвезнице које му хране илузију опстале величине, а ње више нема.
Одох ја сада, киша је сасвим престала да пада, имам пуно посла око припрема за зиму, да и ја мало учествујем у раду моје „Јатачке базе“ у селу. Желим ти свако добро, а свратићу ја и у ту вашу београдску базу, чисто  да видим шта се тамо догађа.“

И оде мој добри  Монах без манастира, својим послом, изгуби се на оближњој ливади, као да се стопи са ваздухом,  који је примао одсјаје сунца изнад облака, па изгледао као да је осветљен  неким моћним рефлектором испратих тај одсјај, а у ушима ми је звонило Митровдан и Ђурђевдан….

Хајдуци са новим-старим, моћним оружјем, РЕЧЈУ! Хајдуци без сабљи, хајдуци и јатаци који се не крију, и власт која има силу а плаши се ненаоружаних јавних хајдука и њихових јатака, јер их је много!
Треба ли нам било каква тврђа потврда да се Бог Зла, који је владао страхом, предао?!
Не плашимо се никога до Бога!


Слава Светом Арханђелу Михајлу, Команданту Небеске војске која се помешала са овом нашом овде!

Србија Драгољуб Татомировић

Заставник Организације „Команда-540“

Постављено 7.10.2015.г. у 12,54 ч.



_____________
Снимљено 7.10.2015.г. у 13,33 ч. - Застава Русије 
19'19"  Београд

1 comments:

Анониман,  7. октобар 2015. 17:15  

СВЕТЕ РЕЧИ СРБСКЕ
СВЕТА(е) СЛОВА (речи) СРБСКА (е):
Само СЛОГА СРБ-а спасава! - једнина
Само СЛОГА СРБЕ спасава! -множина
Само СЛОГА сваког (на Планети) спасава! - једнина
Само СЛОГА све (на Планети) спасава! - множина (
Само СЛОГА Свет (Планету Земљу) спасава!..једнина = множина
С л о г а н а н е б у и н а з е м љ и

Слога на небу (у локалном центру свести – Божијоју слици и прилици – човеку) у србском језику, пројвљује се у сва три (граматичка) рода, и то:

- као СЛОГА сва три рода (мушки – УМ, женски – ВОЉА и средњи – СРЦЕ);
- као СЛОГА тријаде женског рода (УМНОСТ, ВОЉНОСТ и СРДАЧНОСТ);
- као СЛОГА тријаде средњег рода (УМЕЋЕ, ХТЕЊЕ, и ОСЕЋАЊЕ);
- као СЛОГА тријаде мушког рода ( УМ, ТРУД и ОСЕЋАЈ);
- као СЛОГА СВА ТРИ РОДА ( мушки – УМ, женски – ДУША и средњи –СРЦЕ).

ВОЉА се (као женски принцип) везује за УМ - као жена за мужа у браку, породици, а за СРЦЕ – као мајка за дете.

Слога на земљи остварује се СЛОГОМ два мушкарца ,СЛОГОМ две жене, СЛОГОМ два детета и СЛОГОМ двоје – МУШКАРЦА и ЖЕНЕ у браку.

Слога тријаде на небу предходи слози ( двојице, две, два и двоје) на земљи.
“Где су два или три сабрани у име моје, и Ја сам међу (са) њима!” - Јеванђеље - ХРИСТОС!

СЛОГА НА НЕБУ симболизује се крсном вертикалом, тј. тропрстним – крсним знаком спојена три прста десне руке (палца, кажипрста и средњег прста), а слога на земљи (симболизује се) крсном хоризонталом – спојеним и положеним на длан домалим и малим прстом десне руке, душом и телом на земљи /длану/.
Ни на једном језику на Планети није могуће на овакав начин исказати божанствену православно – хришћанску ИСТИНУ (аксиому):

Свеколиког Светог Спасења Света! …..(4”С”)

Ово бива по дару ИМЕНА НАРОДА срБскОГ и дару ИМЕНА ЈЕЗИКА срБскОГ којим говори(мо), озго, С ` НЕБА, а никако по (нашој) заслузи!
Даром имена народа и језика срБскОГ – Срби јесу (на Небу) и буду (на Земљи)
“ И З А Б Р А Н И “ н а р о д, у том смислу и на такав начин схваћено , они су “велико”- СРБИ , по свом духовно – душевном устројству, а никако у профаном,
баналном политичком смислу, са освајачким претензијама према другим народима!
САМО СВЕТОСАВЉЕ СРБЕ СПАСАВА!
САМО СВЕТОСАВЉЕ СВЕТ СПАСАВА!
А све ово под заставом Небеске Војске Бога Добра, на челу
са Комнадантом - Светим Арханђелом Михајлом!
Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh