Žurba zbog sporosti!




Журба због спорости!

-Прање руку-

Веза:

*Парламентарни избори у Црној Гори 17.10.2016.г.
*Наслов: Дебели Аскета


Утакмица на малом/великом парчету земље, али на најважнијем на Планети Земљи, названо Црном Гором или Монтенегром, полигон за показивање интереса, знања и памети две највеће силе света, Русије и Америке, завршена је! 

Неуспехом Русије, која је баш обратила пажњу!

Очекиваним.

И на мојим блоговима унапред описаним!

Русија изгубила утакмицу због журбе настале дугогодишњом спорошћу сваке врсте.

Мала Црна Гора је само полигон за даље, ка Србији и ка граници која се успоставља на линији Трст - Берлин - Северно море.

Црна Гора је показала да се кренуло у освајање са лошом обућом и одећом, са лошим припремама, са лошим проценама, са апсолутним непознавањем околности да је народима на Балканском полуострву сасвим довољно показивања голубова на грани који се могу ухватити, али само ако се врабац из руке пре тога пусти….

Дебели Аскета
је изгубио сваку моћ убеђивања својим причама, демагогијом… народи на Балкану и источном делу Европе, који припада руској сфери утицаја, дознали најчуванију руску тајну од пре 100 година – Дознали да је њихов Аскета уствари Дебељко који никоме више није хтео да омогући да буде сит и дебео. Само он! И само „Њему“ се овом приликом, поред свих аматерских глупости којим се хтео преварити народ у Црној Гори, рекло Дебелом Аскети, Русу - по црногорски „Мрш!“ – познати црногорски захтев да се неко уклони из њихове близине.

Браво за Црногорце, браво за Монтенегрине, браво за Мила Ђукановића!

Браво и за оне који су опет хтели да поверују како је руски аскета, онај прави, мршави, али су се у уверавања упустили само оловкама – никако насиљем, пушкама и крвљу!

За кога би се то данас вредело жртвовати и проливати своју или било чију крв?

Да се неко намести на „својој“ граници, негда договореној, у Техерану  и на Јалти, када се трговало туђим територијама и туђим народима?

У име које силе и у име којег права Русија и Америка тргују туђим државама и народима? У име којег бога оне то чине?

И због чега би треће државе и народи у њима, и једним и другим, по ко зна који пут веровали на реч које се никада нису држали,
 због чега им неће успети да изазивањем нереда по Балкану и источном делу Европе, запоседну „своје“ границе засноване на договорима поткрепљеним силом ракета, тенкова и авиона?

Ко вама, Русима и Американцима, даје та права?

Нико од људи, осим оних који служе лично Сотони.

Зашто ви, Руси и Американци, не откажете послушност баба-краљици Елизабети, која је сагласна да је ово време, време краја човечанства па нас добра бака позива да се испоздрављамо са својим најмилијим, јер ће доћи до атомског рата?

Зашто не освајате, туђе државе и народе, љубављу, економским благостањем, сарадњом, уважавањем посебности сваког народа, и уосталом: Зашто ви Руси упорно истичете неко своје првенство међу србским племенима, које сте незнано када и незнано како, подвели под име непостојећег народа, Словена, а онда се сами наметнули на чело тих Словена?

Кога сте питали, ко се са тим сагласио, и ко вас сматра првим међу тим вашим Словенима?

Зар сте мислили да се првенство задобија величином туђе, србске, територије, зар Сибир није Сирбир, од Сирбирије, од Срба, зар сте мислили да се то задобија златом које сте их Византије пренели у Москву, што сте сакривали Праву Историју Срба…. Е, па баћушке  моје, од тога нема ништа!  

Људи снују, али Бог одлучује! И због тога сет ви једна од подсечених држава (Турска, Кина, Русија, Европа, Америка, Енглеска) које ће ускоро пасти!

Показало се то на малој Црној Гори, где вам рекоше „Мрш!“ - наставите ли аматерски и шкртарски, спремите се на „Мрш!“ у Србији, па редом – како би и ви коначно прогледали!

Време ваше умишљене величине је прошло. Ви и нас можете окупирати, али нас не можете освојити, ми знамо ко сте ви.

Видели смо да је ваш Аскета, обични Дебељко, и ваше приче више не пролазе!

Смејемо се причама вашег главног експерта за геостратегију и безбедност, Решетњикова, и главног филозофа Дугина – немају појма ни где су ни шта су!

Ни ваша прича о поштењу више не пролази - сазнало се пошто купујете јабуке у Србији и пошто их плаћају Руси у Сибиру (0,3 : 5 долара), причају шофери хладњача које се пуне јабукама у Србији, причају чији су камиони…. Колико их има, и све друго.

Сазнало се и да је производна цена 1000 кубних метара гаса у Русији 35 долара! А, ви, пошто то продајете?

Пошто је тај гас за нас Србе који га плаћамо фирмама које сте основали са истим таквим у Србији? Знате ви, али сада знамо и ми.

Са нама, Србима, који се од искона тако зовемо, морате поштен, лепо, умилно, пристојно, без лажи и превара! Или никако! Тако са нама морају сви!

У нашем народу има још много оних који кажу „Не ј..ем живу силу!“, а ви сте само та, нека, жива сила, мада је и то велико питање, колико сте ви заправо и живи.

Нуђено вам, објашњавано, цртано и маркирано, нуђено  вам да заједно остваримо Аграрни план, на корист и вама и нама, да од тог плана сви имамо корист и да се тако кроз 10-20 година утврди ваш положај у главама Срба.

Нисте хтели, шкртарили сте, били сте спори на одговор који се сваки пут чекао годину дана – други су били бржи, па када сте то видели онда сте пожурили и у журби изгубили Украјину, неки дан и Црну Гору, Белорусија се спрема, а ми, па ми вас само  гледамо….

Какве сте ви кукавице и циције! Па нећемо ни да вам кажемо Марш! - него вас само гледамо.

Ви нама не требате уопште, опет је лопта у вашем дворишту. Да ли можете запосести границе без нас, без нас који смо сазнали вашу најстрожије чуван тајну, да је  Ваш Аскета дебели Аскета?

Морате са нама друкчије, или никако, а нама свеједно!

У среду Вам се, вама Русима,  навршава годину дана од како смо вам најавили уклањање Заштитног Кишобрана са вас – он је склоњен 31.10.2015.г. на Дан Светог Луке!

Јесте ли уочили да вам недостаје или вам је свеједно?

Е, после овог Светог Луке, учиниће се и нешто конкретније ка вашем кажњавању, због упорног исказивања гордости када смо ми Срби у питању!

То што ће  вам се догађати је аутоматски програм и око тога се ништа више и не ради.

Ви, наравно и опет, у то не верујете, али ћете се о јаду забавити! И на крају ћете морати да нас  молите, а велико је питање да ли ћемо ми вас тада познавати. 

Стално перете руке од нас, али на крају ћемо ми бити ти који од вас перемо руке! Ко што смо их опрали од ове четири, такође, подсечене државе које падају.
____________________________
-Овај текст, на моју велику жалост, садржи факта из понашања Русије према Србији, и то је закључак некога ко све осматра са стране. 
Мој став и став већине Срба се садржи у тексту "Може ли Србин бити руски шпијун" http://zlatnibilten.blogspot.rs/2014/07/moze-li-srbin-biti-ruski-spijun.html - то је и одговор свима онима који поистовећују нашу државу Русију са Америком или Британијом, или Немачком, које су нам непријатељи у свој историји а посебно у последњих 100 година. Д. Татомировић-
____________________________________


Журите због спорости, али због своје спорости и правите грешке!

Слава Команданту Небеске војске, Светом Арханђелу Михаилу!

Драгољуб
Постављено 24.10.7525/2016.г. у 14,40 ч.
_____________________________________
Снимљено 24.10.2016.г. у 20,32 ч. - заставе Русије и Европе


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh