EU moli za EUtanaziju!


ЕУ моли за ЕУтаназију!

-Вараву нам пустите а не Христа!-



"Ево ме, као и увек без најаве, али увек када се двоумиш како би их требало казнити"- исприча мој Монах без манастира, одмах после поздрава-слушао сам га пажљиво, упамтио оно главно и чим је отишао написао сам овај текст који вам  стављам на располагање.
  
"Јуче, на велики хришћански празник посвећен Србину, Светом Николи из старе Лике, Ликије, у данашњој Турској, у време када му се у Србији у на десетинама хиљада породичних свечаности-Крсних слава, одавала почаст, Земљом је забрујало, опет као и пре 2000 година „Пусти нам Вараву, а не Христа!“.

Руска војска се више од 70 дана труди да елиминише оне који су у Сирији направили план, и оформили војску, који су започели да реализују, а тиче се окупације и поробљавање Европе, и за то сво време безбожничка, латинска, лажљива и преварантска Европа чини све што је у њеној моћи да омета руску војску у тој намери да брани Европу.


Јуче, на дан Србина-свеца, Светог Николе, Личанина, видевши да лажима и сплеткама не може да заустави руску војску, повика сатанизована Европа „Не дирајте Вараву, разбојника и убицу, удрите Христа!“ – кроз (су)луду одлуку да  се затвори небо за руске војне авионе изнад безбожничких Европе и Турске, који су кренули да спасавају Христа са крста у Сирији….


Чуо је ово и сам наш Живи Бог и сви свеци који се на имендане великих светаца, својих другова, окупљају у небу како би том свецу чији је имендан одали почаст и направили равнотежу почастима које се том свецу исказују на Земљи, у Србији и Русији!


Чули па ни они не  могу да поверују, не верују да је Европа потпуно полудела и постала иста као и  Турска… озбиљно разменили погледе, не кварећи одавање почасти Светом Николи…. Генералштаб Небеске војске разуме погледе свог Команданта, Светог Арханђела Михаила и у првом сату дана после дана посвећено Светом Николи, састао се Генералштаб како би погледе нашег Живог Бога и осталих светаца преточили у конкретне одлуке које ће полудела Европа моћи да разуме, као и сви они други који Европу и Турску храбре да не посустану - Генералаштаб је донео одлуке, које су ступиле на снагу 20.12.2015.г. у 01,14 ч. и то:

Даље - за читање или регистрацију - клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=106

==========================================
40% ПОПУСТ!
Обука у Криминалистичкој школи

(Новогодишњи попуст од 40% у времену 15.12.2015-20.1.2016.г. за Обуку на даљину за све три специјалности, по цени од 150 Евра/Дин/кандидат, са могућношћу плаћања у две рате, приликом уписа и приликом доставе решених тестова).

==========================================
____________________________________
Снимљено 20.12.2015.г. у 02,50 ч. - 15 минута после постављања-
-Застава Русије

5'20"  Београд
6'3"  Београд
8'9"  Београд


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh