Navijanje do pucanja!



Навијање до пуцања!

–Нама то иде у прилог-


Журба је очигледна.
Да се запоседне Србија од оних који су изгубили рат, па би да се покажу у овој за њих последњој паради силе и надмоћи, за и над издајницима. Издајницима Србије у различитим одорама!

Питају ме добронамерни, поштени, уплашени, сиромашни који су научили на свакакве муке „Шта ће ово бити?!“- са зебњом, чекајући мој одговор који би требао да је тужан, мрачан, беспомоћан, па када увиде да се ја насмејем, погледају ме прво неповерљиво, потом ми се придруже, па предлажу начине спашавања - колико Срба толико идеја. И то је добро.

Али, без бриге! Непријатељ жури.
И прави грешке. Чак је пукао и систем крупног трговања опојним дрогама – људи се више не боје, почели да причају истине, ружне истине…. које се тичу наизглед битних људи у Србији.

Навијају овог који тврди да све навија у Србији, све очекујући да то што је он за њих навијао почне и да ради, да се креће и да то траје.

Стално сам се препирао са неким мојим познаницима о важности неких полицијских служби – по природи мистике сви су упирали прстом, као у најважнију, у наводно свемоћну УДБУ (сада БИА) а ја сам се и на то смејао, питајући их шта су они из те моћне УДБЕ за ових 70 година колико владају учинили на добро државе и народа, а да је то законито и да се не стиде они који су незаконито поступали…., и сведе се на „па нема“, али су држали народ у страху…… И народ је научио на живот у страху, мада то и није неки живот, по мени то није никакав живот, али и то ће нечему да послужи.
Онда им објасним сврху поступања по законима, улогу судова, тужилаца, полиције, и на крају невољно признају да је најважнија „ова обична полиција“, или „Ови из Јавне“ са акцентом на Јавна,  као да се ради о оним из Јавних кућа, да је она ипак та  на коју треба ставити карту.
Какву карту?

Па када  овај који је навијен у Америци до самог пуцања, кроз неколико дана, у Москви, буде навијен само још један круг, он ће пући, тамо на лицу места, или када се врати овде и буде информисао… али он ће пући свакако-како?: Послушаће другостепену лекарску комисију из Москве па ће прећи на дијету узимајући много мање хране кроз власт - предаће власт сасвим или у мери која је прописана законима и Србија ће се почети опораваљати; неће поштовати дијету  ни терапију и оно због чега дрхте ових недеља у страху да им  се не прелије ОНО из „МНЕ“ прелиће се!
Тамо је 7000 незадовољних изнудило предају Мила Ђукановића, а овде тај број треба помножити са 10-11,  грубо речено је то број оних у Србији који још нису уштројени и који се сматрају мушкарцима и патриотама, па се та ствар креће ка решењу; тражиће од оних који су га навили у Америци да му се нађу, они ће ангажовати оне на које могу да рачунају - геј популација, НВО, издајници – све јад и чемер, па се опет ових 77.000 намеће као спонтано и неминовно решење.

Да се не дужи и не понавља, будући да је све објашњено у наслову Сценарији за довођење Србије у ред http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/12/scenariji-za-dovodjenje-srbije-u-red.html -  све што су забрљали, продали, предали, поклонили, присвојили или на други начин учинили приватном својином, по уобичајеној процедури рада Криминалистичке полиције биће враћено кроз силу закона исказаној преко судова!
Све што је криминал – нема никакву правну снагу, и то знају ови који су га навијали да буде послушан, али су као и сваки шибицар пробали да изнуде потпис којим би махали као правом на власништво. Али, ништа под принудом било које врсте неће важити.

Све се може завршити за 6-12 месеци. Сачекајмо, помозимо онима који су спремни да то учине, не рушимо државу-мењајмо власт!

Позивам јединог неспорног на политичкој функцији у Србији да се сети на чијој столици седи и да поступа бар унеколико као и тај чија је столица, али не мора да се саможртвује, само нека одобри да се поступа по законима!

Позивам и чланове лекарске екипе која ће у Москви извршити Контролни преглед нашег цара, да не обраћају пажњу на горки укус лекова које ће му/нам преписати - тај горки лек се мора попити и навијајте га до краја, нека се још док је тамо одлучи на кретање или на пуцање, после ћемо сами, а ви ако будете хтели и могли, прискочите у помоћ, памтићемо и вратићемо када и како будемо могли. 

И не жалите нас – ми смо својим ћутањем дозволили да се одгоји и подгоји овакав србски цар, он нам је чешкао уши причама које смо желели да чујемо, па нас је умртвио и успавао да нас је довео до тога да љубимо крвави нож својих НАТО убица! Разумите и опростите!

У славу и као помен нашем ослободиоцу од Антихриста оличеног у Адолфу Хитлеру, руском маршалу Фјодору Толбухину, почасном грађанину Београда од 1947.г., којем ћемо у Србији подићи 200 споменика у 200 општина и округа, чим мало дођемо до ваздуха!

Драгољуб
Постављено 22.10.2015.г. у 12,20 ч.

____________________
Снимљено 22.10.2015.г. у 14,51 ч. - Застава Русије 
20'53"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh