Upali svetlo-razjasni kriminal!


Упали светло-разјасни криминал!

-Ракетне јединице су учиниле своје, напред пешадијо!-

Фаза-2



 Веза: http://komanda-540.blogspot.rs/2017/06/jedan-je-suvisan-na-slobodi.html

У времену од Ђурђевдана ове, 2017., године од када је одузета власт од оних који се воде да званично владају Србијом, створени су услови да, како би се то војнички рекло, наступи пешадија. Пре тога су Ракетне јединице Команде-540 лансирале потребан број Специјалних Србских Ракета-ПГ,  о чему је на овом блогу дато довољно објашњења, оне су припремиле терен и сада део послова треба да обаве они којих се све ово и тиче, у оквиру мирне, ненасилне пешадије.

Година ће бити родна, а све се догађа лети, када је топло.

Овај текст сам био припремио за време пре него што је Александар Вучић положио заклетву за председника Србије, али га нисам имао коме, иоле озбиљном и добро организованом, из Србије, дати на коришћење.

Војници Команде-540 нису пешадија, та команда је преузела власт тако што је онемогућила овој влади да ради, али је сада потребно оформити владу која ће бити у могућности да влада онако како је то уобичајено.
Војника Команде-540 нема толико у физичком смислу да би личили на неку војну пешадију, они су малобројна ракеташка јединица.

Србији је потребна нова влада којој ће се власт која јој је одузета вратити, јер Команда-540 није организација која влада на уобичајен начин, она је у сфери духовне владавине и припремe терена да се и у Србији влада на начин како се то практикује у добро организованим државама, узор су Аустрија И Швајцарска.

Војници Команде-540 су група људи којим се жеље испуњавају! Они су део Србске Духовне војске која се труди да се у Србији упали светло! Прекидач којим се оно пали је разјашњавање криминала.

Читали су ово неки и одмах од истог побегли. То су неки који се већ топе у води која им је до грла, па би да нађу неко острвце… иначе је ово једини начин у оквиру чије реализације сви морају да ућуте!

Ми не нападамо било коју владу Србије, због онога што је чинила на политичком, геополитичком, идеолошком или верском плану – ову владу треба нанишанити само због тога што је она, она која тренутно влада Србијом, за и због криминала! Њеног и оних пре њих.

Када се на то иде, онда нико из света ни из унутрашњости Србије не сме белог зуба да помоли.

Студентске демонстрације
су пропале, то је тако и требало и морало да буде, због тога што су се исцрпљивали у некаквим глупим шетњама од зграде до зграде  у којим се ништа не одлучује.

Они нису затражили само једно, што када се заврши постане темељ свему осталом.

Мој предлог је својеврсна и непогрешиво сигурна клопка:
Како год да поступи влада Србије она упада у ту клопку. Ако одбије да разјашњава криминал готова је, а ако крене у то и тада је готова – јер ће их већина бити обухваћена судским процесима.

То је основа коју нам нико не може замерити – све остало су приче типа шта би било да је било.

Оно што сам дао 30.5.2017.г. увече на руке неким који су имали некакве идеје супротстављања властима Србије, због њене сарадње са Америком, Немачком, или Русијом, рекавши  им да им је посао узалудан. Показало се то као тачно.

Сада ово стављам свима на увид, да имају зашта да се конкретно ухвате и држе - Да буду Србска Пешадија и Победник:



Подсетник за разговоре представника Грађанског отпора  са Владом Србије:

Нова влада Србије, без Александра Вучића, је влада на коју треба извршити снажан грађански притисак са само једним захтевом и циљем – да разјасни криминал у Србији од 1990. године до данас и када се то уради створена је погодна платформа да се целокупни правни, политички и привредни амбијент уреди у складу са међународним и унутрашњим правним поретком.

У оквиру разјашњавања криминала нарочиту пажњу посветити:

*Велике приватизације од 1990.г.;

*Новац Југославије изнет у Грчку и на Кипар и потом премештен у друге државе;

*Народна Банка Србије;

*СДК и Поштанска штедионица;

*Велике банке које су стављене у статус стечаја;

*Имовина политичара од 1990.г. која је стечене нелегално или злоупотребом власти;

*Организован криминал и спрега са државним органима и појединцима из власти:

*Рад Уставног суда;

*Бриселске издаје у вези Косова и Метохије.

*Влада није, и неће, стварно радила на разјашњавању криминала због умешаности високих званичника, и са њима повезаних лица, у криминал;

*Оставити у овом тренутку по страни идеологију странака и свих политичара и доказивати кривична дела по важећим законима. То нико у свету нити у Србији не може да оспори;

*На чело Истражног Координационог државног тела, поставити стручњака без иједног елемента који би га могли учинити недостојним те дужности;

*Координационо тело треба да броји 45+1 члана и мора бити опремљено неопходним средствима за рад и овлашћењима за координирање рада државних органа, са правом непосредног преузимања одређених криминалних предмета или учешћа у разјашњавању;

*Грађански притисак треба да изврше студенти, радници, незапослени, пензионери, али и они којим је у служби коју врше онемогућено да раде по законима;

*Обезбедити подршку за разјашњавање криминала од стране великих сила - Америке, Британије, Русије, Кине, Немачке и Француске, преко писмених обраћања амбасадама тих држава у Србији – тако се легитимисати код њих и оставити их без могућности да на било моји начин осуђују то што грађани траже, у супротном и они падају у ову једноставну клопку;

*По завршетку најважнијих криминалних предмета организовати изборе на свим нивоима, а пре тога извршити потребне промене Изборног закона и уредити Бирачке спискове, уредити поступање медија у изборним кампањама, учествовати на изборима и победити уз помоћ грађана који ће на тај начин поздравити предузете мере за разјашњавање криминала у Србији – тада ће се у Србији упалити светло.

Приоритет:

*Организација Грађанског притиска на Владу Србије:

-Свакодневно;

-Камповање у Пионирском парку;

-Постављање одговарајуће бине за дејство Грађанског протеста;

-Поставити Командни шатор и потребан број других шатора;

-Правити свакодневне програме активности, уз учешће музичких састава и јавних личности;

-Обезбедити потребно присуство полиције, хитне помоћи, градског водовода, градске чистоће и потребан број хемијских ВЦ-а;

*У сарадњи са полицијом уредити Редарску службу и строго водити рачуна да протести не прерасту у било који облик насиља – нема потребе: Оваква власт пада од страха од неколико хиљада грађана организованих у складу са правним поретком Србије;

*Изнудити сталним присуством, озбиљношћу и дисциплином, разговоре владе и представника Грађанског протеста и остварити циљ - да Влада Србије оформи Истражно Координационо тело за истраживање криминала у Србији од 1990 године до данас.

*Сценарио:

-Организовати довољно бројну групу до неколико хиљада грађана који ће у тренутку полагања Председничке заклетве АВ прво исказати радост због његовог одласка са власти и одмах потом одмах нове владе тражити да оформи Истражно Координационо тело са овде набројаним задацима;

-Одмах почети са штампањем интернет билтена Грађанског протеста, и за то искористити одавно приправну интернет платформу у виду Блога „Команда-540“ и других који деле ставове који се износе на том блогу;

-Штампати захтеве влади, давати објашњења и упутства за организовање Грађанског притиска по окрузима и општинама, обавештавати о току преговора и резултатима и навијати овај грађански сат полако али сигурно у правцу остварења циљева због којих се и организују.

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације „Команда-540“


Београд, 30.5.2017.г.“

Постављено на Тројице, 4.5.7526/2017.г. у 12,28 ч.
_____________________________
-Снимљено 4.5.2017.г. у 12,43 ч. Застава Русије


3'12"  Belgrade
3'59"  -
4'15"  Belgrade
4'25"  -
6'10"  Belgrade
9'3"  Belgrade


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh