Paukova gozba



Паукова гозба

-Труд му се исплатио-


Веза:
 *Паук на послу, наслов од 5.7.2016.г.

            http://komanda-540.blogspot.rs/2016/07/pauk-na-poslu.html
           *Јалта а у Британији

            http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/06/jalta-u-britaniji.html



Неовлашћено прислушкиван разговор у згради Владе Србије на дан 24.7.2016 у времену од 9-11 ч. – Прислушна служба Организације „Команда-540“ – Трећи вод.

*Добро, Којићу, јеси ли био са тим твојим?

*Ваљда са нашим….

*Добро, рецимо, јеси ли био са нашим?

*Да, шефе, био сам скоро до јутрос.

*И?



*Ништа специјално, разматрала се ситуација за време када будеш Сељаку вратио мандат, оцена је да си ову припрему добро извео, онако успут, док си војницима говорио о борби против тероризма који је напао ЕУ, мада ми нисмо ЕУ, провукао си и своју процену да ће будућу владу Србије вероватно саставити неко други….. сматра се да си разумео шта ти је јавила Команда Артиљерије, онај Паук који је плео мрежу око нас, и то је добро.

*Јбга, Којићу, ти си некако расположенији него иначе, теби је добро што ја који сам таман зајахао коња морам да сјашем, добро ти је и што се Сељаку повећава рејтинг, што ће сада опет он некоме нешто да удели, да удели неком другом да састави владу.


*Ја сам задовољан што су наши, био је ту Велики Мајстор и Саветник свих ложа у Србији, када је официјелни део састанка завршен, позвали и мене, као неког који је близак теби, да присуствујем оном најважнијем делу састанка – оном уз вечеру, у Земуну, на Кеју у Рибљем ресторану „Код Капетана“, да слушам како се успостављају нови глобални односи великих сила у Европи, како се она Јалта из Британије од пре неколико година, сада претвара у свима видљиву ревизију поделе света из Јалте и Постдама, између Стаљина и ових са запада. 

*Има ли ту шта важно за нас?
*Алек, мајсторе, па све је важно за нас, у оквиру тога се врши ревизија Споразума са Виса, између Тита и оних који су га устоличили да влада Југославијом, и Тито  је био гарант уговорених односа у Југославији….тај споразум са Виса се р е в и д и р а!

*У чему је суштина, шта то нама доноси?

*Их, бре, Алек, јеси ли ти читао нешто из историје, нешто око Тита, јеси ли ти уопште чуо за Споразум на Вису?

*Којићу, не зајебавај ме, нисам ја стигао да све исчитам….ја се од студентских дана бавим политиком, оном дневно-локалном, учио сам школу код Шешеља, он код Милошевића, а све уз сугестије Јовице Станишића….али ми реци укратко шта се тада на том Вису постигло?

*Види, Алек, тада су се Тито и Југославија обавезали да Војна служба безбедности буде под утицајем Британаца, цивилна УДБА под контролом Американаца – Руси су извисили, њима је остала само љубав србског народа и оно што су они направили док је рат трајао, по одласку су овде оставили свој чувени Црвени Оркестар који је парирао свему ономе што су чинили Британци и Американци преко ове две тајне службе. Тим Споразумом са Виса, Британци и Американци су преварили Русе, који су ослободили Србију и Југославију од Немаца и чија је војска овде падала као снопље, јер је Тито потписао обавезу ка њима, свесно истискујући Русе из Југославије, мада је сам Тито био и руски агент и иако је и дан-данас он Херој СССР-а!

*Због тога су и мене стискали да убаце своје саветнике у Војну и БИА-у?

*Наравно, то је само континуитет. Они су инсистирали на континуитету крње Југославије и континуитету и правном следбеништву  Србије у односу на бившу СФР Југослвију – због овог споазума. Да се Србија одрекла тог следбеништва, могла се вратити на време после Првог Светског рата, па бирати споразуме које би само активирала и поново верификовала.  У овим корелацијама ти ниси имао куда – морао си да на то пристанеш, натерали су те да истискујеш Русе, то је Русе наљутило  и они су као посебну тачку у оквиру Нове Поделе света уврстили и тај Споразум са Виса. Руси су на томе инсистирали, потегли су и масонерију…. Тражено је мишљење од овдашњих ложа и постигнута је сагласност да се тај споразума стави ван снаге, а када се то постигло, прављена је друга варијанта.

*Којићу, па ви тамо у Земуну водите и државну и светску политику…

*Да, рекао сам ти да грешиш што не долазиш редовно на састанке..

*Има ли даље?

*Има, Алек, има, ово ти је увод због твог бежања са часова историје-та друга варијанта предвиђа да се сада уместо претежног утицаја на тајне полиције оствари претежни утицај на председнике државе и владе и да се остави отворена могућност да Србија почне да се бави и собом, у свом интересу.

*Откуда сада то? Одједном нас заволели Амери и Енглези?

*Ма не, Алек, него су утврдили да си их ти преварио, и због те преваре су те пустили низ воду.

*Којићу, ма које преваре, када све радим по агенди?

*Види, шефе, они су проценили да си их преварио у оном тренутку када си поставио овакав врх тајних полиција - војне и цивилне, који је такав да му  нижи ешалони не верују, он је (врх) објективно мимо стварних токова, јер је неинформисан, и онда је присуство њихових „Саветника“ илузорно – сам си то смислио и сам ћеш то да платиш!
Они ће поделити ова два места у држави и класичним методима ће надгледати шта се догађа, јасно им је да су ту Руси у невероватној предности, јер Русима у Србији не треба да имају шпијуне, они су овде код куће. 
Тебе склањају, доводе свог човека на твоје место, а Сељака ће натерати да се изјасни, али он није битан. Он ће се бавити протоколом.

*Па ко је онда ту битан?

*Команда Артиљерије, она ће наставити да влада Србијом, само ће сада морати мало друкчије. 

*Па они то не знају, видео сам и јуче у Панчеву…. Њима су важни они сами себи, привилегије, углед из времена Тита…

*У праву си, Алек, али су се неки од њих опаметили, па почели да се консултују са некима који би то знали….

*Где смо сада, Којићу?

*Алек, уживај, писмо за Сељака којим му враћаш мандат за састав владе је написано давно, Команда Артиљерије прави план рада за после тебе, такав план је дат Русима и Енглезима, преко наших из ложе, они ће то одобрити и право је чудо колико је то све једноставно и јефтино - да смо се ми тога сетили не би ти међу панцирима у Панчеву јуче кукумавчио како ће владу неко други састављати. 


Сада се само чека повратна информација – то ће до 10. августа да стигне и тада ми враћамо Сељаку мандат, он даје оном који му буде показан, тај ради оно што треба.

*Којићу, јеси ли ти видео то писмо које иде Русима и Енглезима?


*Шефе, требало је да дођеш, састанак је био посвећен том ПИСМУ, оно је на 2,5 странице и у  6-7 тачака – ту је предвиђено да свако ради по закону, и онима који преузимају власт у Србији је безначајно ко ће бити председник владе, а ко председник Србије.

*Па, Којићу, испаде да се догађа онако како су ми и најављивали – да ја предајем власт неком другом, јер не знам шта ћу са њом….

*Баш тако, Алек, ниси имао никакав план, хтео си да владаш и заглупљујеш преко медија, ваздигао си новинара Марића да се бави оним бљувотинама, залуђивао си широке народне масе, али сада се не ради о њима – сада се појавила врло неформална организација која има план шта даље са Србијом, поделили се у неколико сектора, једни косе, једни воду носе, ти им ниси потребан нити им сметаш. Чак, колико сам чуо они су инсистирали да те не дирају, да наставиш у оквиру закона, али Енглези, који се осећају изиграним не дозвољавају.

*Има ли шта даље?

*Има, Алек, има, дели се Европа поново-Балкан иде Русији, и Маџарска, Чешка, Словачка, Пољска, а после нереда у Немачкој и слома Дојче банке сви повериоци се намирују њеним територијама… и ево ти Србије на три мора – Црном, Средоземном и Северном.

*А Хрвати, Словенци, муслимани из Босне, Албанци?

*Алек, то је раније решено-речено им је и потписали су Агремане нашем човеку да их заступа код Руса. Ти знаш тог човека, али га сувише ниско држиш, колико га ниско држиш толико ћеш морати да се сагнеш, када га будеш молио за оно што ти буде неопходно-само није то онај којег си познавао, променио се и он….

*Значи, Којићу, упали смо у Паукову мрежу?

*Да, Алек, и сада се Паук гости. А и заслужио је, после онолико исплетених мрежа.

*Где идеш сада Којићу?

*На Аду, на купање. А ти?

*Идем да нешто погледам на Бранковом мосту…. (Познат по томе што самоубице са њега скачу у реку).

*Шефе, није ваљда дошло до Бранковог моста?

*Јесте, Којићу, јесте, само да још нешто видим….уосталом шта да видим ја који више немам где да идем….

*Шефе, довиђења до понедељка!

*Алек тражи од секретарице да позове Лончара….(министра здравља) и чује се дубок уздах.

Прислушкивање је потом прекинуто. Извештај се доставља на даљу надлежност.

Слава Светом Арханђелу Михаилу, Команданту Небеске војске и Начелнику и Команданту Организације „Команда-540“!


Србија Драгољуб Татомировић, Заставник „Команде-540“


Постављено 24.7.7525/2016.г. у 14,30 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh