Junski ispitni rok


Јунски испитни рок



-Одлучујући је то рок-



Веза: http://zlatnibilten.blogspot.rs/2012/01/srbska-tajna.html

Због овог рока брину студенти, брину ратари и виноградари, брине њих 100.000 којим се спремају откази у фирмама у којим примају  некакву плату, брине и наш млади председник будуће владе који је ничим изазван ушао у изборни циклус који држави поједе неколико месеци, јер му је тешко да направи владу друкчију од оне коју је већ имао… брине Мирослав Гавриловић, назван Иринејем, патријарх СПЦ, јер ће  морати да се изјасни поводом планираних одлука„Свеправославног Сабора одабраних епископа неких помесних цркава“, брине и власт Србије од које се очекује да, и поред чињенице да су световна власт и црква раздвојени механизми владања народом у Србији, поздрави све одлуке тог „Свеправославног сабора“ предвиђеног за Видовдан на Криту, брине Србска Православна црква неће ли јој се догодити да пензионисани, рашчињени, анатемисан и кривично гоњен Епископ Артемије, који је одбио да се повинује већини, постане нови Патријарх СПЦ, народним неодржаним плебисцитом, већ једноставним прихватањем тог поменутог епископа за патријарха…..

Брину Американци који су се сагласили да Александар Вучић пре неколико дана, „изненада“ оде код Владимира Путина, оног који подржава патријарха Руске Православне цркве у намери да се два хришћанске цркве (Католичка и Православна) уједине, и да подршком Путина и Вучићу буде заборављена евентуална будућа подршка издаје СПЦ на Криту од стране тог који је „изненада“ отишао у Русију, брину Руси и РПЦ, јер док је Владимир Путин, седећи на некадашњој столици византијских царева и био тужан, поред њега је стајао други Владимир, Гудајев, назван Кирилом, који као да није био сигуран да је паметно то што чини. 

Даље - за читање или регистрацију - клик на:


http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=136


2 comments:

Анониман,  30. мај 2016. 21:48  

У трону за цара може да стоји или седи само МИРОПОМАЗАНА КРУНИСАНА ГЛАВА.
Да ли је то Путин знао, тешко је рећи, али он је само учинио онако како је домаћин то уредио.
Е,сад, колико је то у реду са домаћинове стране - то је ствар његове савести, будући да он
сасвим поуздано зна ко може и сме да се налази у царском трону.
Увлакча, додворица... има свуда, па, ето, и на Светој Гори!
Није у реду да се на овако приземан начин подилази Путину, и потхрањује у њему опште
људска слабост - гордост!
Ако се Путин на Светим Литургијама у руским храмовима никада није нашао у царскомк трону, остаје крајње упитно – зашто је на Светој Гори, у том смислу, учињен изузетак?!
Да је ту био и патријарх Кирил - који би од њих имао предност да се налази у царском трону?
А што се тиче тзв. Свеправосланвог Сабора на Криту
26.06.2016. и ту ситуација није ништа боља.
Зашто се тај ''Сабор'' уопште зове тако када је на делегатском принципу /као донедавно конгреси
комуниста/, када само по сценографији личи на
Васељенске саборе, а по садржају пре би се могао
назвати - Конгес екумениста.
И док су комунисти слуђивали наод паролом: ''Про-
летери /комунисти/ свих земаља - уједини те се!,
дотле екуменисти то чине паролом: ''Екуменисти
свих цркава - уједини те се!
Зашто се тај ''Сабор'' одржава баш на Криту? Зато: јер ''свака реч има реп'', а испод репа увек заудара.
Комкбинацијом слова речи КРИТ добија се реч - ТРИК, па се најављени сабор може подвести под:
''ТРИК САБОР''!
Зашто се баш одржава 26.06.2016?
Па, зато: јер овај датум садржи три шестице -666 -
АНТИХРИСТОВ КОД!
Драган Славнић

Zlatni bilten 1. јун 2016. 15:30  

Александар Новчић: У мом Краљеву је некада у индустрији радило преко 20.000 људи а сада не ради ни 2.000, а број становника се повећао за преко 30.000 који су се због ратова доселили. До октобра прошле године сам радио у једној фабрици која је својевремено била најјача у граду и из ње радници нису хтели да иду у Немачку да раде, јер су овде имали већу плату. Када је почела да пропада прва фирма у граду, сви су мислили да то њима неће да се догоди и нико се са њима није солидарисао, а сад су све фирме пропале. Сад се исто то дешава на нивоу целе Србије. Један приватник из Краљева може да утиче да се један ИМТ затвори да би он могао да увози тракторе из Кине, а све то због заштите коју има од председника државе због услуга које чинио њему и осталима.

Srbija Biljana Batar: Cudan smo mi narod, jer pre svega nismo solidarni,zivimo po onoj narodnoj *Selo gori a baba se ceslja* ili *ne desava se meni, pa koga je briga.*, brinemo samo za svoje uske, sitno sopstvenicke interese, ne shvatajuci da zajednistvo na bilo kom planu i zbijeni redovi, cine mocno oruzje, nepobedivu snagu. Ne shvatamo, jer smo se zaglavili u bespucu izgubljenih nadanja i htenja, u korovu zivota. Cekamo Juni-zarad godisnjih odmora, uzivanja i dokolice, a ne Juni-za preobrazaj kolektivne svesti i otreznjenja. Gresimo, propadamo, vicemo *DOSTA JE* a i dalje srljamo u nepovrat, nemocni da se odupremo toj perfidnoj sili, koja se zove luksuz ili prestiz, naravno prividan,jer najveci je luksuz, po meni, naci mir i spokoj u dusi. To je neprocenjivo blago. Ali, kako naci mir, kada smo indolentni prema neprijatnim zbivanjima, koja se desavaju svuda oko nas,/ Kada mirno posmatramo nase prijatelje kada ih isteruju sa posla, kada im rasprodaju fabrike, kada im smanjuju plate, oduzimaju stecenu kategoriju-minuli rad, penzije / tu nema mira! Tu ima ravnodusnosti i neosecajnosti za tudje probleme i nebrige. Tu ima oholosti i gordosti, a to su dva najveca greha......I posle svega ocekujemo da nam Gospod pomogne, da nas pogleda! Pitam Vas, a zasto bi. Zasto bi Gospod pogledao nekoga ko nije solidaran prema bratu svome, ko u sebi ne gaju osecaje bliskosti, ko nema suza pokajanja, ko ne saoseca. Zasto bi/ Reci cu Vam...pa i nece, generalno gledano, vecina od nas nije to zasluzila.Dobro razmislite! Juni je dosao.Sta cete sad, kuda cete krenu*Da li u duhovni preobrazaj i otreznjenje, ili na godisnji odmor* ODLUKA JE NA VAMA!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh