Jeste li naši ili druge da čekamo?!


Јесте ли наши или друге да чекамо?!

-Размислите ко смо-

Веза:
Митинг синдиката државних органа са наводним
             захтевом да њима неко врати државу од 7.10.2017.г.
             у Београду



Јесте ли наши, или друге да чекамо? Ово се нечујно шапутало међу грађанима Србије, који су се најзад опаметили и схватили да они не треба да се мешају у туђа посла и односе при расподели државног колача који се меси од онога што се на силу одузима од свих других.

Ова власт у Србији, састављена је од две лажне фракције радикала и преобучених комуниста не уме да влада, она једноставно не зна шта да чини са влашћу коју поседује, те имајући ту несумњиву околност у виду и знајући то, ова власт је стално у кампањи избора и потврђивања да је она та која треба да влада. И сви јој кажу: Да, ти си та, ето ти па владај!

Припадници државних органа постају незадовољни статусом који имају и делом колача који се за њих одваја, те разматрају могућност да притиском преко митинга укажу на то своје незадовољство - али онај који је стварни владар у Србији, оправдано на њих не обраћа никакву посебну пажњу, јер их врло добро познаје и јер су у последњих 17 година више пута проверавани на ту савест и на ту бригу о држави преко које би да задобију подршку оних којим и они владају.

Ти државни органи (војска и полиције, судови, тужилаштва, различите инспекције и други) су они који су за обећано повећање плате у износу 10-30% које им је 2000.г. обећао Зоран Ђинђић, хладнокрвно су одбили да бране тај вајни поредак, државу и друштвено уређење и њеног председника С. Милошевића, којег су пре тога, због себе, ваздигли на пијадестал богова, јер је лепше служити свеца него неког човека. То је била мера и то је била цена савести, лојалности и поштења! То је изблиза гледао Шешељ, Вучић, Николић и Дачић, као и они око Зорана Ђинђића - Тадић, Коштуница, Чанак и остала братија која се приближила државним јаслама.

После тога, те полиције и остали, више нису били невини, у питању је била само цена њиховог поткупљивања: Више им нико не нуди никакве бенефите, добијају плате  у складу са оценом њихове укупне вредности, а она је свих ових година падала.

Војска и полиције су издале Милошевића и поредак  у којем се одгајала већ трећа генерација становника Србије, из својих ситних разлога исказаних у оних обећаних 30% повећања плате;

Војска и полиција су примењивали све што је од њих тражено приликом побуна радника чије су фабрике затваране и продаване од стране власти Зорана Ђинђића и свих оних који су дошли после њега;

Полиција је примењивала силу над побуњеним сељацима у Мачви и Срему које су принудили да свој једини производ-дебеле свиње, продају по 50динара/кг, а то је око 0,5 евра/кг, а производна цена по кг је један евро;

Полиција је растурала све демонстрације и митинге радника, просветних радника, еколошких покрета, оних који су демонстрирали због конкретних потеза владе, она је блокирала путеве за долазак произвођача малина у Београд, она је секла црева за довод горива у тракторе, она је утоваривачима са полицијским ознакама превртала тракторе сељака у канале поред пута, она уредно патролира показујући силу по селима Србије, она пише прекршајне пријаве против возача за прекорачење брзине од 1 км/час, она чини све оно што властима Србије омогућава да влада овако како влада;

Тужилаштва и судови су они који печате вољу владара;

Војска је та која својим повременим вежбама или парадама, али и сталним дежурством гарде при отварању седница овакве недоличне Скупштине Србије показује да је сагласна са оним што се чини у тој скупштини, показујући народу да, како је и ред, тврдо подржава сваку  власт, од које прима сабље на поклон за добро вршење службе;

Начелник Генерал штаба Војске Србије, некакав вајни генерал, је као мулац отћутао Вучићеви наредбу издату пре неколико година приликом поплава у Србији „Диковићу, у чамац!“ без да га је упозорио на тон и начин обраћања и без да је позвао патролу војне полиције и ухапсио га због тога! Ко се тада од вас из војске побунио због таквог омаловажавања?! О каквој војничкој части ви сада па говорите? Нема је, или је ми обични грађани више не видимо;

Смејао сам се, онако горко,  када сам од некога чуо како ће на челу митинг-поворке војног и полицијског синдиката да иде један од епископа СПЦ, за њим војска и полиција а за њима стотине хиљада грађана-само зато што сте га ви такви какви сте позвали. Ви из војске, полиције и цркве, на вас се мисли!
Ех, у којем времеплову ви живите, а посебно тај који је то смислио, све мислећи како су то још увек симболи нечега заједничког и позитивног - Председник Полицијског синдиката користи службени Ауди-8, носи скупа одела и масиван златан ланац око врата, не ради послове полицајца и има бенефициран радни стаж - ја лично видео. И кога он заступа и предводи? Колико полицајаца ће да га послуша и  крене у правцу у којем он покаже?

Државни колач се смањио, а и уведена су нова правила расподеле! Уводе вам платне разреде.

Оцењено је да је војсци и полицији давано много - ја се са тим потпуно слажем и у целости подржавам легитимног цара Србије, чак му и честитам на томе! Смањи им Александре плате за 50% и без бриге, неће нигде отићи, да имају да негде добију већу плату већ би отишли!

Проверено:
Поставе им за министра Душана  Михаиловића, којег годинама обрађују као агента стране службе, они се не буне, слушају га и додворју му се, потом иде Јочић, онај који је у младости обијао трафике, они му се диве, онда дође Дачић умешан у различите манипулације са новцем, они га уважавају и додворују му се, поставе потом младића без икаквог искуства са сумњивим факултетским дипломама и звањем доктора, они му се додворују, предају рапорте, слушају га боље него што су слушали своје родитеље…;

Оду Дачић и Вучић у Брисел и тамо испотписују што се не потписује, и на Аеродрому Београд их не сачекају они који би да их због тог потписаног, ако то није по законима, одведу код тужиоца, већ они који их са више возила обезбеђују да им се нешто лоше не деси, ако треба да се бије, ту су увек спремни и они из војске и они их полиције који их чувају од народа;

Уведе Дачић обичај да се чувају таште и свастике, супруге и деца разних  битних у Србији и они то пажљиво извршавају;

И онда:
Сване им пред очима, схвате да су манипулисани и одгурнути од државног чанка, па би да се буне, ал увијено, онако изоколо, као није то због тог чанка, већ што су им отели државу! Ко је од кога отео државу?! Шта је држава, је ли она нека ствар па ју је  неко сакрио у својој кући и они сада без ње не виде разлог свог постојања?

Сами су недовољни да врше притисак на Вучића, па се сетили сељака које су тукли, малинара којим нису дали да стигну до Београда, радника које су редовно малтретирали, радника којим нису дозвољавали да протестују због продаје и затварања наших банака…. Сетили се сада и студената, оних истих које су редовно тукли, сетили се да позову и просветне раднике, и лекаре и медицинске сестре, да их буде више, а предводили би их ти из војске и полиције, они који се жале како им је Вучић отео државу, све не говорећи да су они пропустили да је сачувају својим невршењем службе.

Ови из војске се не буне против и даље важећих Правилника о додели станова из времена Броза, већ што се станови не деле по њима. А он је предвидео да сваки пуковник или генерал добија приде и радну собу у којој он наставља са умотворинама које никоме и ничему не служе.
Траже подршку народа они који су дозволили да се држава распадне. Кажу издали генерали (војске и полиције), а на питање колико су генерала-издајника убили или ухапсили, ћуте…. као није то лако.

Као да смо их свих ових 70 година плаћали да им буде лако, а када је постало тешко они се предали!

И сада су  они - који су предали државу наводним усташама и четницима, а заправо криминалцима које је основала тајна полиција - неки други, јер сада имају неке друге капе на глави, као да се променом капе мења и оно што је у глави.

Али се наш добри, измучени и осиромашени народ Србије опаметио! Хвала Богу! Не меша се у њихова посла око државног чанка и расподеле плена.

ММФ
је у праву када тражи рационализацију - читај: Отпуштање радника у државној и јавној служби Србије!
Преполовити их по броју и преполовити им плате!

Вама из војске и полиција:
Питате ли се бар некада зашто нема штрајка у приватним предузећима - одговор је: Коме се  не свиђа нека узме радну књижици и иде где му је боље!

И они одлазе у  Немачку, Аустрију, Чешку и Словачку, али они су мајстори да нешто створе, да неког лече, да неки град држе у чистом и уредном  стању…а ви, где ви такви какви сте, са таквим моралним и стручним особинама можете да зарадите и овакву Вучићеву плату?!

Пробајте, ко вам брани, промените професију, вратите се и овцама које сте напустили, или започните посао са овцама, то сада држава подржава, будите опет лимари и пекари што сте били пре него што сте постали полицајци – или ћутите!

И не покушавајте са обманом како ви тражите да вам се врати држава - што је нисте чували? Што нисте радили свој посао?

Вратите народу државу радећи по законима и бојећи се само Бога!

Више нико никада неће моћи да грађанима Србије продаје муда као бубреге! Посебно ви који сте апсолутно без својих муда!

Власт у Србији  ће се променити, у Србији ће на власт доћи домаћини, али тек када ви будете схватили своје грешке и улоге у урушавању државе и заливању овакве власти.

Ова власт се не руши митинзима, она ће пасти сама од себе. 

А вама, из  војске и полиција: Рушите је предузимањем мера за које вас Вучић држи и плаћа, или масовним давањем отказа на запослење!

Смете ли?

Кладим се у три своје месечне пензије да не смете, да нико од вас ни под којим условима неће дати отказ јер нисте способни да било где зарадити ни толико колико вам сада дају.

Јесте ли наши, или да чекамо друге?
Нисмо ваши, друге чекајте, они иду за нама!

У славу Светог Арханђела  Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 8.10.7526/2017.г. у  11,40 ч.
________________________________
Снимљено 8.10.2017.г. у 20,52 ч. - Застава Русије 
скривена иза србске заставе са идентификацијом 

места као Београд. Како год, ови моји блогови постају 
искључиво предмет масовног руског интересовања.


1'44"  Београд
5'12"  Београд
5'31"  Београд
13'2"  Београд

1 comments:

Unknown 8. октобар 2017. 15:29  

Poslao sam skoro komentar u kome sam Vas pitao da li u Vas projekat treba ukljuciti sindikat vojske....niste objavili moj komentar,ali ste mi danas dali odgovor na pitanje...u Vasem stilu,slikovito i konkretno.Takav odgovor da me je sramota sto sam postavio to pitanje...Vi nista ne zaboravljate i sve pamtite ili sve pisete...ja sam po ko zna koji put shvatio da sam za neke stvari GLUP....A VAMA DRAGOLJUBE, PUNO HVALA NA ODGOVORU!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh