Utorak!




Уторак!
-Обележавање-

Веза: Опет Милица, наслов од пре три године
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/05/opet-milica.html


Снимљено на Косову и Метохији-објављено 3. октобра 2014. године,
на Фејсбук страници Манастира Острог
-обавештење 
од читаоца Драгана Божовића из Београда

____________________________________________________


Крст лево сечен 2002.г. у Манастиру Св.Спиридона код Бојника, крст десно сечен 2010.г. у селу Магаш испод Радана, са по 33 год. старости.Трећи је из села Прилужани. 

Са блога пуковника Богосава Стојменовића  
http://slikeizakonpostanja.blogspot.rs/
____________________________________________

Пре 629 година, у ово време,  су нашем тадашњем кнезу Лазару Хребељановићу нудили часни пораз-договор са Турцима којим би се делимично сачувало оно што се поседовало, уз обавезу вазалства која је подразумевала слање србских војних јединица у турске хорде и наравно плаћање вазалских пореза.

Нудили су Турци Лазару да он и Србија сачувају нешто што би се водило под именом живот.

Лазар није пристао-ушао на Видовдан 1389.г. у битку са много јачом и бројнијом турском војском и победио!

Дао у тој победи свој живота, узели Срби живот турском султану Мурату, Турци се покупили и без задржавања отишли са Косова Поља у Турску.

Погинули Лазар је од народа унапређен у цара, како тада, тако и сада, а Кнежевина Србија се називала царевином!

Ова битка се одиграла у уторак, на Видовдан, 1389 године!

И од тада до сада као цар и као царица, живе Лазар и његова Милица.

Хтела црна војска Агарјана да нас угаси за Видовдан!


Резултат слика за војислав шешељ слике
Ови су навијали за Трампа- др Шешељ са сарадницима!

Ови који су сада на престолу Кнеза Лазара, названог царем, добијају понуде какве је пре 629 година добијао Лазар од Турака, сада су то понуде од султана Америке! Донеће је његов гласник у уторак, сутра, 13.3.2018.г.! 
Примиће на руке ту понуду за гашење нашег Видовдан исти онај који је спавао у Бриселу у канцеларији црних европских народа, у коју је био затворен све док није пристао да се потпише предаја Косова тим црним Агарјанима који су узели нека друга народна имена.


Предају је потписао наследник последњег цара Србије, Слободана Милошевића, Ивица Дачић, који се труди да му нико не преотме место Дворске луде, а Дворске луде имају различите привилегије на двору, између осталог оне могу и да зађу цару иза леђа и да му забоду нож у леђа, или га на други начин гурну са престола.

На Видовдан је издајничка организација коју су, после терористичких репресалија на крају Другог Светског рата, у Србији основали комунисти, а која се не одриче континуитета свог постојања, рада и својих циљева од тада до сада, нашег цара Слободана Милошевића, са кесом на глави и рукама везаним на леђа, што се понекада практикује према најгорим криминалцима, предали и продали црним Агарјанима који се сада називају Германима, Французима и другим измишљеним именима, јер су сви они црни арапски народи, браћа некадашњих и садашњих Турака!

Јуче је било 12 година од дана када су С. Милошевића убили у затвору црних евро-Агарјана у Денахагу!

Ови који су предали и продали С. Милошевића, чине то увек када им се нареди од оних којима служе. Они увек издају народ, а цареве када се то од њих посебно затражи! Пре него што издају цара они га врло уверљиво убеђују у своју верност-само су они себи важни!

Садашњи наш цар Александар Засвенадлежан, учинио је све да за живота постане цар, није хтео и неће да имитира Лазара на чијем трону седи.

Не поштује ни земаљске ни небеске законе, гази немилице све препреке на које наиђе, на путу до трона на којем је!

Спавао је на поду канцеларије у Бриселу где је потписана неовлашћена тајна предаја нашег Косова, а сам потпис је ставила Дворска луда, Ивица, који се труди да се попне на престо Александра Засвезадуженог!

Овог уторка, сутра, 13.3.2018.г. понавља се све оно од уторка, на Видовдан,  1389.г.!

Улогу Кнегиње Милице која је тада противправно преузела власт у Србији, коју је држао њен погинули муж, Кнез Лазар, тада је пристала да се извојевана победа Срба над Агарјанима има сматрати поразом, пристала је на вазалски однос Србије у односу на Турску, а све је запечатила митом у крви – дала је своју и Лазарев у ћерку Оливеру у харем наследника убијеног турског султана Мурата!

Платила Милица продужетак своје власти чашћу државе и народа, чашћу своје Оливере…. све како би устоличила на власт свог сина Стефана Лазаревића!

Садашња Милица ће по свему бити Александар Засвенадлежан!

И он би да настави да влада како год!
Али, он није надлежан ни да прима америчког чиновника-курира, нити да води по том питању било какве разговоре ни преговоре, Србија није његова приватна својина, она није ни само држава, она је Божије Ограђено Имање, о којем људи не могу доносити било какве одлуке по питању власништва. Животом ће платити свако ко се на овом питању сукоби са Богом! Како, о томе ће сам Господ одлучити.

Чинећи све ово, Александар Засвенадлежан већ сам себе брише са списка србских царева!

То писмо које ће Александар Засвенадлежан сутра примити, уз уздахе и већ познату глумачку мелодрамску вештину, у себи садржи предлоге да Срби опстани као Срби и трпе уобичајене последице због такве одлуке, односно да се одрекнемо нашег Живог Бога Срба и поклонимо  се представнику Ђавола који влада већим делом Земље!

Сутра ће наш цар приклонити и поклонити султану Америке, слуги самог Палог Анђела, Сатани!

Сутра ће се он одрећи нашег Живог Бога Срба и наговараће и нас да му се у томе придружимо, јер је рационално, а и он лично више не може да трпи притиске, а ни на крај памети му није да се сам уклони са таквог места са  којег не може да штити оно на шта се лажно заклео, али пошто је у питању лажно заклињање  оно и не производи никаква дејства по њега -  која би се огледала у добровољном одласку са функције на коју га је изабрало ¼ бирачког тела Србије!



Кључ за разумевање хиљадугодишњих напада на Србију - Божија Енергетска заштита Србије као Божијег Ограђеног Имања.
Хоће да отму Божије!
Детаљније на
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/12/zastiti-silom-pisanu-rec.html














Ако прихвати оно што Лазар у своје доба није, онда је он је наша нова Милица! Пре три године сам о томе детаљно писао, ево наслова http://komanda-540.blogspot.rs/2015/05/opet-milica.html, ствар постаје и јасна и јавна! 

Он као и Милица, његова породица, другови и сарадници имају у овом тренутку много што-шта да изгубе…. Ми остали смо већ изгубили све оно што народ једне државе уобичајено поседује и ужива – од сутра ће се од нас тражити да се одрекнемо и последњег  имамо-да продамо оно што још једино и поседујемо, веру у Правду, у Истину, у самог нашег Живог Бога!

Тражиће се од нас да продам веру (у Бога) за вечеру (америчког ђавола)!

Један други Александар и један Ивица, који су наследници нашег последњег цара С. Милошевића, сутра ће се почети противити Александру Засвенадлежном!



Александар Засвенадлежан је још пијан од победе у Београду где је са ¼ гласова Београђана запосео Београд, тако пијан ће реконструисати владу Србије и избацити овог другог Александра и Дворску луду – упадамо у проблеме, он ће онда да распише парламентарне изборе….  и тако до Видовдана!

Поделиће се народ у Србији! Једни за Александра Засвенадлежног, други за Дворску луду и оне који га гурају и придржавају, једни су за хероја Лазара, други за издају Миличину!

Од сутра ће се на испит ставити и вредност речи и величина части и достојанства руског цара Владимира Путина:
 Од сутра ће Украјина да силом проба да поврати територије које су се одцепиле и успоставиле своју власт – буде ли им  Путин помогао, улази у рат са оним којим је омогућено да пљачкају Русију од 1991.г. и којим је само та околност вредна сваког чувања, али из тога Русија може да изађе као држава у својим границама, дигне ли руке од њих, више у његову и руску реч нико неће веровати  и Русија ће претрпети страшне промене и штету у сваком погледу!

Руски цар Владимир  може опстати као цар и Русија може опстати као држава, само ако се обрати народу Русије, ако га увери да се одриче свог комунистичког балсамованог бога-Фараона, Лењина, ако их увери да се одриче ЧЕКА комунизма, ако их увери да се враћа Правди и Истини, тада ће народ  стати на његову страну, а народ нико не може да победи!

У периоду од последњих протеклих 100 година планским мерама Русија је остала без своје Духовне војске, има огромну силу у овоземаљској војсци али су против њих много веће војске. Са Русије је  на дан 31.10.2015.г. уклоњен Заштитни Кишобран, без њега ће јој од мале помоћи бити сва овоземаљска сила….

Саветовано је Русији свих ових последњих 10 година како се може одбранити, нуђена им и помоћ, нису се обраћали највећој сили на плану Духовних војски, Духовној војсци Србије, са  молбом и скрушеношћу, већ су се разбацивали причама-они када је новац у питању само умеју да причају-о сумама новца којег поседују и због тога им Србска Духовна војска неће помагати осим ако буду МОЛИЛИ, не предлагали, питали, тражили ….већ МОЛИЛИ уз сва уверавања да су се одрекли свог бога Мамона!

Сутра ће се у Србији и у Русији све раздвојити на Губитнике који су Добитници и на Добитнике који су Губитници, који губе баш све.

Не рушимо државу – мењајмо власт!
„Не живи се само о хлебу!“Риста Србин, назван Исусом Христом.

У име Команде-540, опомињем и упозоравам све оне којих се ово тиче, посебно оне који ће узети себи за право да тргују оним што им не припада, као и оним који имају обавезу да раде по законима, да се пре доношења одлуке умију хладном водом и ставе прст на чело! Сви ће бити питани „Зашто си то учинио?!“

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Команде-540, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић

Заставник Команде-540

Постављено 12.3.7526/2018.г. у 15,00 часова.
________________________________
Снимљено 12.3.2018.г. у 17,33 ч. - Застава Русије

7'44 "  Еугене
10'34 "  -
13'51 "  Ниш

_______________________________
Снимљено 13.3.2018.г. у 13,44 ч. - Застава Русије
Да не окасните опет браћо Руси?! Што се, јадни не били, кријете?
Што не наступате под својом заставом?
9'56 "  Нови Бечеј
11'3 "  Београд

________________________________
Снимљено 14.3.2018.г. у 12,22 ч. - Застава Русије
Ех, како је тешко комунистима да поверују у невидљиво!
6'56"  Београд
7'48"  Београд
10'57"  Београд
11'26"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh