Etar kao oružje Hitlera!



Етар као оружје Хитлера!
-Где је проблем руских атеиста?-

Веза:
*Интервју са генералом Леонидом Ивашовим у којем објашњава немоћ Русије и Америке да продру у измештени Трећи Немачки Рајх испод Антарктика  i da su pomoću njih osnovali Četvrti Rajh, i to pod zemljom na Antarktiku, u delu koji se naziva Zemlja kraljice Mod.“-цитат генерала Ивашова. 
http://www.kurir.rs/planeta/2872287/ )


**http://komanda-540.blogspot.rs/2015/09/kako-je-ljudsko-nista-ovladalo-svetom.html


Генерал Леонид Ивашов је наш несумњиви пријатељ, он је и несумњиви Србин, знао он за то или не, он је добар официр који трага за оним чему га нису учили у време комунистичке војне обуке…. Као награду је добио моћ да трага за скривеним поступцима Немачке у време Хитлера. Све је наш брат  Ивашов повезао, схватио је да руска ни америчка војна техника није до сада могла да савлада одбрамбене невидљиве баријере на границама Четвртог Немачког Рајха смештеног испод Антарктика, једино није успео да себи и својим читаоцима објасни како су то нацисти извели.
Нашем брату Ивашову то још није дато, да ли ће зависи углавном од њега. Када престане да сумња у оно до чега долази размишљањем и неверовањем у постављене научне догме, отвориће му се! Брате Леониде, здушно навијам да ти се то што пре догоди. Не веруј Комесару са револвером, да Бога нема!

За све моје читаоце на отвореном блогу:
**http://komanda-540.blogspot.rs/2015/09/kako-je-ljudsko-nista-ovladalo-svetom.html дао сам основе објашњења моћи оних који се служе Етром као носачем свих енергија и у неким ситуацијама и као оружјем, то је један од ретких наслова који је изазвао велику пажњу и већи број озбиљних коментара.
За оне који су изразили интересовање, као моји читаоци, на већи број адреса доставио сам разраду своје хипотезе која је делом проверена у практичним поступцима извесних људи, она је на око 10 страница и чини ми се да би добро дошла и самом уваженом брату Ивашову.
Ако буде одговарајућег интересовања мојих читалаца организоваћемо негде у Србији, у Београду или негде другде, на јесен, састанак не којем ћемо говорити и о овом тајанственом  немачком оружју, које, поред њих на Антарктику, за сада користе само чланови одређених невојних србских борбених група.
Ако неко има погодан простор за организовање предавања за 15-20 слушалаца, а вољан је да се то у њему организује, нека ме о томе обавести на мејл који је овде под „Контакт“.
Могуће основне теме за предавање и разговор:

*Етар као начин повезивања свих бића у Васиони;
*Етар као Оружје Божије;

*Етар као оружје људи;
*Стицање и коришћење Енергија за лечење и као оружја.


У славу Огњене Марије којој је посвећен дан 30.7. сваке године!

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 28.7.7527/2017.г. у 15,20 ч.____________________

Снимљено 28.7.2017.г. у 15,32 ч. - Застава Русије
 

Навала браће Руса, само неће они предложити предавање
у свом простору-они више воле да буду гости код Срба!

6'30"  Beograd
7'4"  Beograd
7'47"  Beograd
9'53"  Beograd
13'39"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh