Pošto glas, poto i duša!


Пошто глас, пото и душа!

-Купци човечијих душа-

Папа Римски је јуче тужно најавио онима који су га слушали док им се обраћао са балкона, „да ће Божић који намеравају да прославе (25.12.2015.г.) бити последњи Божић који славе!“ – човек, са функцијом Заменика Исуса Христа на Земљи, је на извору информација и планова за реализацију тих информација, и сигурно постоји разлог за његову тугу.

До сада су људске душе куповане тајно у договору Ђаво као купац-продавац као човек, и то је функционисало, али су сада куповине душа као куповина било које друге робе.

У Србији се сада о томе јавно, а као у тајности, говори, кроз намеру већег броја политичких странака да купе потребан број гласова-душа и тако себи и онима који обезбеђују новац осигурају владање овом преосталом територијом Србије.

Пошто глас, пото и душа!

Па, пошто је тај глас?

Око 100-120 Евра/глас, од чега 20 евра иде менаџеру који све то организује на терену, укључивши и технику замене гласачких листића – добије попуњен који убаци у гласачку кутију, донесе онај који је добио на гласачком месту и на руке прими цену своје душе -100 евра! Оправдана је туга Римског папе!

Рачуница је за малобројну Србију веома једноставна: Да се освоји апсолутна већина и самостално освоји власт потребно је купити 2.000.000 душа и за то потрошити 200-240 милиона евра.

Једна србска душа данас кошта колико пет радних часова монтера на монтажи путничких „Мерцедеса“ у Немачкој! Ништа више!
Цела Србија се може задобити под сопствену управу за само 240 милиона евра, то је око 35 евра/глава становника Србије, или бокс мало бољих цигарета!

Ко би могао да се појави као инвеститор?

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=107


==========================================

40% ПОПУСТ!
Обука у Криминалистичкој школи

(Новогодишњи попуст од 40% у времену 15.12.2015-20.1.2016.г. за Обуку на даљину за све три специјалности, по цени од 150 Евра/Дин/кандидат, са могућношћу плаћања у две рате, приликом уписа и приликом доставе решених тестова).

==========================================
Снимљено 22.12.2015.г. у 14,34 ч. - Застава Русије


8'52 "  Београд
9'34 "  Београд
10'13 "  Београд



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh