Automatizam u ispunjenju želja


Аутоматизми у испуњењу жеља

-Како то функционише-


Сви смо ми некада били у ситуацију да претпоставимо који би наш поступак некога одобровољио, учинио га срећним, схватио тај наш поступак као прећутно испуњење договора, он нешто учини како се нама свиђа, а ми му узвратимо оним што се њену свиђа, када се задовољства исказују двострано.
Тако је међу људима, али тако је и односима људи са Богом, који поред свих упутстава које душа добија пре усељења у тело које  ради ње ствара и рађа, тој души и телу у којем је, значи човеку, додељује и по најмање једног Надзорника, а он је неко ко гледа, бележи и обавештава…. Како не би ни у једном тренутку могло доћи до забуне, да се оном са јединицама у школи купују најскупље патике и телефони, а оном са петицама неки обични или да он буде заборављен.

Тај који надзире нема своју вољу, односно он је научен да буде без емоција, али и он буде пригушено радостан или тужан, а то је емоција, пригушена али јесте, мада је она осећање задовољства што надгледани човек чини оно што би се и самом Богу свидело – наравно Надзорник, или Анђео-чувар, и тугује када човек ради супротно од онога чиме би Бог био задовољан, али ни у једном тренутку он не предузима ништа - до само памти, бележи и информише, и све његове  информације се уписују у Дуплу књигу Небеску, која се у тренутку одласка душе из тела човека пореди са оним што је уписано у књигу по основу мисли, жеља и дела те душе у време њеног боравка у телу човека – оне се пореде, књиге, али је она Небеска та по којој се поступа, она је та којој се верује, јер је попуњена по основи извештаја Вишег бића која скоро да и нема емоција и има висок степен дисциплине и објективности па су и његове информације такве.

Међу људима на Земљи Бог има одређен број својих Изабраника, Извиђача, Информатора, али и оних којим је дозвољена условна активност креирања догађаја на Земљи – то су они који су прошли дугогодишње провере, обуке, искушења, односно они који су се по питању емоција приближили анђелима који чувају људе на Земљи. Њихова креирања су заправо испуњења неких њихових жеља исказаних кроз упућивање молбе. Шта и колико неко може тражити зависи од његовог чина и ранга одређеног у Небу.
Овим Изабраницима се некад, или увек, и њихове неисказане молбе, значи и саме помисли, или њихова стања туге или задовољства заснованих на чињењу неких других људи, бивају елементи који активирају аутоматске механизме којим се и те неисказане жеље испуњавају. Оних који су чинили тако да је Изабраник био тужан адекватно се кажњавају, односно они који су чинили тако да је Изабраник био весео, награђују се – по аутоматизму!

Некада то људи уоче, некада не уоче, некада то буде награда за најситнији гест пажње и некада строга казна за најситнији гест који је растужио или наљутио Изабраника.

Наш Исус Христ је био на Земљи као Изабраник Божији – записано је у Светом писму, да је Он био љут на врачару која је хтела да покаже Његовим гониоцима куда је побегао, односно Он је благословио проститутку која је одбила да гониоцима каже којим путем је побегао, успутно рекавши, сигурно у журби и у трку, док се страх подразумева „Ко те тражио – себе истражио!“

Истоветно се догађа и са људима-Изабраницима. Због тога најискуснији и највише рангирани Изабраници Божији на Земљи имају скоро до савршенства изграђен систем контроле својих емоција, и снажну кочницу да се емоције преко неке жеље не лансирају ка Пределима у којима се доносе одлуке о њиховом испуњењу.

Они су то морали, јер су видели да се у почетку и сами грешили, без кочнице су им се мисли ројиле, а онда се стварале и жеље које су аутоматски стизале у Пределе доношења одлука, па су и сами били изненађени догађањима и потом су се ангажовали на изградњи сопствених кочионих система и контролних механизама, како се жеље не би аутоматски лансирале до Предела где се по њима доноси позитивна одлука!

Али:
Исус је био Више биће, рођен као човек да би могао да боље упозна и разуме човека, па је и Он показао извесно стање позитивних и негативних емоција када су у питању биле врачара и старлета – једну је проклео, другу благословио, то се у Небу чуло, одобрено је и траје од тада до сада.

А Изабраници-људи су на нижем нивоу од тог врхунског Изабраника, и њима се догађа чешће него што се догађало Исусу у Његовом кратком боравку на Земљи, да нечим буду растужени или доведени у стање задовољства, па и они не желећи да то верификују званичним процедурама кроз упућивање конкретне молбе за конкретна догађања, то и не чине али тада ступа на сцену АУТИМАТИЗАМ, па Бог награди или казни оне који су Његовог Изабраника-човека довели у једно од та два емоционална стања.

У зависности од ранга Изабраника следе и награде и казне за оне који му се нађу на путу.

Награђени и кажњени могу бити појединци, групе, цели народи и њихове државе, континети…. Зависно од ранга Изабраника који је прошао кроз извесна емоционална стања, која су активирала аутоматске механизме, који могу бити заштитни, механизми испуњења исказаних жеља-молби у одређеним процедурама, и опажаји њихових емоционалних стања због којих се аутоматски кажњавају и награђују они који су Изабраника довели у то опажено стање.

То је преведено на наше обично људско поступање награђивање и кажњавање оног са јединицама и оног са петицама!
Људи  се питају какви су то критеријуми по којој се бирају ти људи-Изабраници, како су распоређени, из којих су социјалних слојева, како се они могу препознати,  то што се тиче нас обичних, али они други који умисле како су необични због овоземаљских моћи, настоје да их уоче, придобију, поткупе, уцене…. Свакако да почну да чине по њиховим критеријумима, а не оним због којих су и постали људи-Изабраници!

Велике државе имају специјализоване групе које се баве Енергијама, које окупљају посебне људе са извесним необичним моћима, како би их упрегли у своја кола, без обзира шта она превозе и куда су се упутила. Бивша ЈНА је имала у оквиру Обавештајне службе официре који су се век потписивали са „ОО“-Обавештајни орган – који су се бавили трагањем за људима са посебним способностима! За садашњу војску не знам, али ми је познато да је полиција одувек имала и човека који се бавио сектама у шта је укључивано и све друго, и оно што  је некада занимало ЈНА.

Богатије државе на то обраћају већу пажњу, истражују међу дивљим племенима, међу тајанственим етничким скупинама, изучавају обреде и све друго што би се могло злоупотребити у оквиру ратовања и освајања туђих територија.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh