Klopka za vuka samotnjaka!


Клопка за вука самотњака!
-Чопор као мамац-

Веза: Наслов Романа Кодекс
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/12/romana-kodeks.html



Живот вучјег чопора зависи од памети, мудрости, опрезности и искуства Предводника чопора - Вучји закони се у многоме пресликавају на судбине народа и њихових држава, јер је и њихова судбина зависна од судбине онога који је предводи.

Наш Вук-Предводник је вук самотњак, са особинама које су опште познате и ја их овде нећу поново описивати, али је он нас, као претпостављени вучји чопор, увео  у клопку у којој смо у исто време и мамац и они који смо у тој клопци заробљени!

Вук који је вазда остао мали вук или вучић, само  у изузетним приликама може да спаси чопор и себе и због тога чопор и одбија да иде за њим.

Наш предводник је упао у клопку из које не може да изађе, могао би да одгризе своју шапу која су гвожђа стегла  и да потом, тако сакат, покуша да преживи, али је он увео у клопку и цео народ и то одгризање шапе није оно што би тај народ и његову државу извело из клопке. Србија и народи  у њој су мамац у клопци и онај који је у њу упао, вођен од малог вучића који је стицајем несрећних околности у једном периоду као мали вучић, са свим особинама вука-самотњака, предводио  вучји чопор  Србе и Србију!

Мали вук-самотњак, мали вучић, ће бити ухваћен,  и запечаћен на дан 9.5.2018.г. у тренутку када буде сликан поред Предводника Русије, на Паради Победе против фашизма у Другом Светском рату. Тај тренутак је крај његовог падања у клопку. Из које више никада неће бити пуштен.

Тај тренутак је и стање за сагледавања самих себе,  оних које је тај запечаћени увео у клопку – тренутак када ће Срби, и сви остали који живе у Србији, морати да виде шта су све чинили и на шта су пристајали, због чега и због које наде, па аплаудирали Слободану Милошевићу који је посејао семе које је исклијало 2000.г. а потом су то исклијало заливали Ђинђић, Коштуница, Тадић, Николић и овај који је упао и клопку - крај представе је ту! 

Аплаузи престају. 
Клопка је затворена, предводника нема али нам се многи нуде, нудећи нам поново ништа, продајући нам вазда као и сви ови од Милошевића до Александра Засвенадлежног, муда за бубреге!

Гужва је у клопци!

Власници клопке се чуде да се Срби и у страшној клопци препиру међусобно кога изабрати за предводника, као да је њима остављено да било шта бирају – нуде се бивши Кожни мантили (Удбаши), Титови генерали и пуковници и њихови синови и унуци, НАТО љубимци различитих фела, руски миљеници-тајкуни са неиспитаним пореклом имовине, они са по неколико завршених факултета који не успевају ни сами себе да организују, саветници оних који би да владају Србијом, са завршеном основном школом, они бивши из Партије Зелених, бивши и садашњи масони, пропали сарадници обавештајних служби, они који су за цара или за краља, они који би да и сами постану краљеви Србије, све не гледајући позорницу - клопку у којој су!

Држава чији народ  сматра да није штета да пропадне њихова држава, неће  бити брањена и пропашће!

Онај који је Србе и Србију увео  у клопку из које нема излаза учинио је све што је потребно да народ не сматра да је потребно, и паметно, бранити Србију онакву каквом су је сви набројани предводници у последњих 28 година направили, па им КЛОПКА некако дође као погодна позорница за наставак бескрајних јалових србских дискусија.

Ако наш мали вук одгризе себи ногу и тако осакаћен дође из Русије мораће  да стане пред оне у клопци и изађе са истином и планом – плана нема, истине се веома клони, па ће нам се и сам придружити у клопци у коју нас је увео.

Америка је предузела све потребне мере да се из клопке не може - укинуће нам  безвизни режим путовања у државе ЕУ, блокираће нам када буде хтела све околне границе, извешће на њих и потребан број тенкова и чекаће - да се предамо!

Русија у овој игри са увођењем у клопку има и своју улогу и свој задатак. Задаци су добијени почетком децембра 2017.г. у Румунији, овде су описани под „Романа Кодекс“.

И ова клопка за предводника  и за народ има за циљ да се до  најситнијих детаља спроведе оно што је тамо тада одлучено!

Јесте, касни се неколико месеци, због непланираних околности и избегавања одређених извршилаца да поступају у складу са оним што им је одређено, али нико, без обзира о коме се ради, то не може да избегне!
Романа Кодекс мора да се спроведе!

Тешки ваљак који је покренут са Јадранског мора, из Албаније, мора да поваља  и Србију, са сакатим вуком на њеном  челу или без њега!
Потом иде други део плана који је одређен за Србију, а она је у клопци и она се неће питати да ли је за или против, јер се показало да је у питању неразумна држава и неразумни народ који су свесно ушли у клопку и свему аплаудирали целих 28 година.

И?

Ништа, одредбе описане у наслову Романа Кодекс се спроводе, власт која постоји у Србији и не влада, она то само имитира, вук предводник је обележен и запечаћен, сви постојећи наводно спасилачки покрети су само лажни покушаји спасавања Србије, јер не постоји ПЛАН!

Одобрен нам је одавно Агро-План „Гаврил“, ускоро ће за исти бити одобрена потребна новчана средства, и потом ће оним у клопци и оном који ће остати без шапе бити понуђено да изађу из те клопке – ко буде хтео, нико неће бити посебно позиван  или наговаран.

Довољно је колико год их изађе. Има их ван клопке сасвим довољно, те се неће обраћати посебна пажња на оне у клопци са сакатим предводником и многе  који се боре за његово место – је су исти – без Плана и Истине!

Када нам буду на располагању неопходан средства, објаснићемо детаљније и план и позив за излазак, али не пре Петровдана, дотле треба да се окончају борбе у клопци које почињу одмах после 9.5.2018.г. 

У тој борби ми ни на који начин не учествујемо, нити сносимо било какву одговорност за међусобну борбу истих који се  боре за место сакатог вука. Од нас је оволико довољно. Амин!

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације „Команда-540“ Светом Арханђелу Михаилу!


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено, написано и запечаћено 7.5.7527/2018.г. у 12,33 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh