Izveštaj Raketaša!



Извештај Ракеташа Команде-540!
-Чека се још Италија и Француска….-

Веза: Наслов „Од Равне Горе до Авале“
http://komanda-540.blogspot.rs/2018/05/od-ravne-gore-do-avale.html 

На дан 28.5.2018.г. Штаб Команде-540  примио је Извештај Самосталног Ракеташког батаљона „Жрновград“ који се односио на резултате испаљених ракета од пре неколико дана, одмах по завршетку састанка представника западних држава које су у Америци доносиле одлуку о Србији и њеном Косову и Метохији (Америка, Немачка, Британија, Италија и Француска), које су користећи се правом веће силе, делиле туђе територије.

Ракеташки батаљон је учинио што је било потребно! Наведене државе су под налетом тешких киша и олуја, мразева… чека се још да казну приме Италија и Француска!

Штаб је похвалио Команданта Ракеташког батаљона са „Браво брате, само напред, не штедите ракете, имамо их колико год нам затреба! У славу нашег Команданта и Начелника Светог Арханђела Михаила!"

У прошлу суботу, 26.5.2018.г.  смо око 17 часова, у Београду, под будним оком полицајаца, код Осматрачнице донете са Кајмакчалана у Првом Светском рату испалили јавно, у присуству грађана и полицајаца и једну додатну ракету уз назнаку циља:

„Нека сви они који су нанели  штету народу Србије и држави Србији, од 1944.г. до данас, у најкраћем року буду кажњени, да им се одузме сва противправно стечена имовина а они да са власти  оду на понижавајући начин!“

И ево и то тече….. нека се спреме штеточине за силазак са власти на тражени начин, а нас не занима ко ће то реализовати. До Петровдана да нам се припреми терен за обнову Србије!

Напомена:
Команди-540 није дозвољено да учествује у Литији за спас манастира Светог Арханђела Михаила код Ваљева и због тога се више неће подешавати временске прилику за ту Литију.


У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Постављено 28.5.7527/2018.г. у 15,39 ч.
______________________________________

Снимљено 28.5.2018.г. у 15,47 ч. - Застава Русије
Браћо Руси, шта кажете на ову Србску Ракету-ПГ?
Примамо војнике на обуку уз плаћање школарине. Јавите

се на Одељење Студентских питања.

______________________________________
Снимљено 28.5.2018.г. у 15,55 ч. - Застава Русије
10'13 "  -
12'35 "  -

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh